beata.i 28.11.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Witam, piękny domek, mam pytanie widze że macie usadowiony kominek obok TV (w każdym razie niedaleko) czy w praktyc sprawdza się takie ustawienie? czy np. nie rozprasza płomyk przy oglądaniu TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 28.11.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 W kominku palimy "rekreacyjnie" jak jest okazja a więc palenie nie rozprasza uwagi przy oglądaniu TV. Jakby płomień rozpraszał przy oglądaniu TV to bym wygasił kominek a jakby TV rozpraszało przy delektowaniu się kominkiem to bym wyłączył TV Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 15.01.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Witam. Interesowałyby mnie okna w salonie .Wydaja sie dość szerokie.Jakiej szerokości macie otwór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 15.01.2012 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Otwór okienny ma 360szerokości x 220 wysokościSkrzydła mają 3 x 117cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 17.01.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Otwór okienny ma 360szerokości x 220 wysokości Skrzydła mają 3 x 117cm Dzieki za odpowiedż.Ja mam otwór 320 szerokości i bałem sie że na trzy kwatery to za duzy otwór.Chciałem podzielic na cztery. A te okna to otwierane normalnie czy przesówane. Jak otwierane normalnie to jak zdają egzamin przy otwarciu nie przeszkadzają?W końcu metr okna otwartego zajmuje duzo miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 17.01.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Lewe i środkowe skrzydło są otwierane bez słupka - po otwarciu obu skrzydeł jest wyjście o szerokości 240cm. Prawe okno to fix nie otwierany. Lewe okno otwiera się do konta 90 st. a środkowe prawie do konta 180 st. a więc po otwarciu nie zajmują dużo miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati1 03.02.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Witam!!! Właśnie wpadłam na Wasz dziennik jestem na etapie wykończenia cały dom BOMBA a szczególnie cegła wewnątrz .Jeśli mogę to proszę o nazwę. Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomelonka 27.03.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Piękna łazienka, super wykończenie. Z czego wykonany jest blat w łazience? I jaki jest jego przybliżony koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts