izat 07.06.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 zostało mi jeszcze trochę desek, pocięte i długie, różne pustaki w całości i mniejszej całości U 220, K 3, cegły dwuteownik w sumie ok 10 mb szer 24 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 07.06.2007 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Byłbym zainteresowany U220 i k3 z tego będę budował, także proszę o informacje na prv :), mam na myśłi formę "oddania" no i skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.06.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 zostało mi jeszcze trochę desek, pocięte i długie, różne Czy deski i inne takie to oddasz za odbiór czy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 09.06.2007 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 na na pewno nie za rynkowe ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 09.06.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Uwaga, dla rozpoczynających- mam na odsprzedanie blaty szalunkowe, zbijane z desek 25 mm o wysokości 70 cm i długosciach 4-4,5 m oraz kilka krótszych w sumie mają 140 m bieżących lub jak kto woli około 100 m kw. Mogą być przydatne na szalunki do fundamentów, deskowanie stropu monolitycznego albo do szalowania ogrodzenia po przecięciu wzdłuż na odpowiedni wymiar. Solidnie pozbijane i co ważne z dobrych gatunkowo desek. Zużyte 1 raz do szalowania fundamentów. NIEAKTUALNE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 09.06.2007 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 cześć Ogniowy miło, że podpinasz się pod mój watek ja też mam trochę takich blatów pozbijanych całkiem o nich zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 09.06.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 cześć Ogniowy miło, że podpinasz się pod mój watek ja też mam trochę takich blatów pozbijanych całkiem o nich zapomniałam Witam, właśnie pojutrze będę rozbierał szalunki, stąd własnie informacja... szkoda byłoby je rozbijać jak się komus mogą przydać, poza tym człowiek 3 dni je zbijał od rana do wieczora, warto i to uszanować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 09.06.2007 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 nie rozbijaj tych blatów ode mnie jeden forumowicz zabrał własnie całe blaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 09.06.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 nie rozbijaj tych blatów ode mnie jeden forumowicz zabrał własnie całe blaty Wiem, dlatego oferuję w całości. Zresztą jeszcze trzymają a raczej są przytwierdzone do moich fundamentów, ale od poniedziałku sukcesywnie będą sie składać na stertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 11.06.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Witam "grupę nad-grodziską" , potrzebuję na jutro po południu ok 2,5 m3 desek na wieniec, pewnie mogą być z odzysku, ile tego macie Iza lub Ogniowy i czy to się nada??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 28.06.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 zostało mi jeszcze trochę desek, pocięte i długie, różne pustaki w całości i mniejszej całości U 220, K 3, cegły dwuteownik w sumie ok 10 mb szer 24 cm Cześć Iza , słuchaj czy ten 2teownik masz jeszcze na zbyciu ?? Bo chyba będę takowy potrzebować . Pozdrawiam Konrad P.S. jakiś miesiąc temu przejeżdżając z Nadarzyna na Komorów śmignąłem koło Twojego budynku - rozpoznałem go po Twoich fotach co mi słałaś . Nawet się wróciłem ale był tylko jakiś facet nawet nie pytałem od czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts