Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

oddam pozostałości budowlane

Recommended Posts

Uwaga, dla rozpoczynających- mam na odsprzedanie blaty szalunkowe, zbijane z desek 25 mm o wysokości 70 cm i długosciach 4-4,5 m oraz kilka krótszych w sumie mają 140 m bieżących lub jak kto woli około 100 m kw. Mogą być przydatne na szalunki do fundamentów, deskowanie stropu monolitycznego albo do szalowania ogrodzenia po przecięciu wzdłuż na odpowiedni wymiar. Solidnie pozbijane i co ważne z dobrych gatunkowo desek. Zużyte 1 raz do szalowania fundamentów. NIEAKTUALNE!!!!!

cześć Ogniowy :)

miło, że podpinasz się pod mój watek ;)

ja też mam trochę takich blatów pozbijanych :D

całkiem o nich zapomniałam :)

Witam, właśnie pojutrze będę rozbierał szalunki, stąd własnie informacja...

szkoda byłoby je rozbijać jak się komus mogą przydać, poza tym człowiek 3 dni je zbijał od rana do wieczora, warto i to uszanować...:)

• 3 weeks później...
zostało mi jeszcze trochę desek, pocięte i długie, różne ;)

pustaki w całości i mniejszej całości U 220, K 3, cegły

dwuteownik w sumie ok 10 mb szer 24 cm

Cześć Iza , słuchaj czy ten 2teownik masz jeszcze na zbyciu ??

Bo chyba będę takowy potrzebować .

Pozdrawiam

Konrad

P.S.

jakiś miesiąc temu przejeżdżając z Nadarzyna na Komorów śmignąłem koło Twojego budynku - rozpoznałem go po Twoich fotach co mi słałaś . Nawet się wróciłem ale był tylko jakiś facet nawet nie pytałem od czego.

:wink: 8)