Bezdomna 07.06.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Czy ktoś z niego buduje? Czy oprócz tego, że jest tani ma jeszcze jakieś zalety? A jakie ma wady?Mój znajomy wybudował z tego dom i zachwala, ale chciałabym poznać więcej opinii na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 07.06.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Moze cos wiecej o tym pustaku bo ja z taka nazwa sie nie spotkałem a pewnie jedyny nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 07.06.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Lesz -popiół z miałem węglowym lub tłuczeń żużlowy używany do wysypywania dróg dojazdowych, boisk i placów.Pustaki robi się z betonu i leszu właśnie.Widziałam w jednej ofercie te pustaki za 7 zł (24x50x?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.06.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 wydaje mi się, że skoro to jest z żużlem to raczej w chałupy bym tego nie tkałbo oprócz tego, że jesteś Bezdomna to będziesz jeszcze bezwłosa i bezzębna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 08.06.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 wydaje mi się, że skoro to jest z żużlem to raczej w chałupy bym tego nie tkał bo oprócz tego, że jesteś Bezdomna to będziesz jeszcze bezwłosa i bezzębna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.06.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 wydaje mi się, że skoro to jest z żużlem to raczej w chałupy bym tego nie tkał bo oprócz tego, że jesteś Bezdomna to będziesz jeszcze bezwłosa i bezzębna ? wydaje mi się, że po prostu materiał powstający jako odpad po wypalaniach jest promieniotwórczy i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 08.06.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 wydaje mi się, że skoro to jest z żużlem to raczej w chałupy bym tego nie tkał bo oprócz tego, że jesteś Bezdomna to będziesz jeszcze bezwłosa i bezzębna ? wydaje mi się, że po prostu materiał powstający jako odpad po wypalaniach jest promieniotwórczy i tyle Po odgazowaniu nie powinien, wklejałem już tu całkiem niedawno tabele porónawczą i BK wyszedł niezbyt rewelacyjnie, chyba nawet gorzej niż żużlowo-betonowa Alfa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.06.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 jakoś nie wierzę w rzetelną obróbkę żużla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 08.06.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 jakoś nie wierzę w rzetelną obróbkę żużla Temat można ciagnać rónież jeśli chodzi o BK z popiołów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.06.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 jakoś nie wierzę w rzetelną obróbkę żużla Temat można ciagnać rónież jeśli chodzi o BK z popiołów.... można również spytać o ilośc popiołów wożonych np. do Plecewic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.06.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 ależ zgadzam się z tym, a w dobie obecnego "bumu" niewielu pewnie dba o zachowanie obowiązujących norm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.06.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 ależ zgadzam się z tym, a w dobie obecnego "bumu" niewielu pewnie dba o zachowanie obowiązujących norm sąsiad ma cztery "łódki" .....przestałem już pytać gdzie wozi bo musiał bym chyba chałupę rozebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts