rafałek 07.06.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Witajcie. Pogoda jak na razie sprzyjająca, ale co będzie... podobno klimat ciagle się ociepla i bedziemy stepowieć. W związku z powyższym i nienajlepszymi doświadczeniami z wodą do podlewania planujemy wiercenie studni na potrzeby podlewania ogrodu. Mam w związku z tym pytanie czy możecie polecić dobrą ekipę (lubuskie, wielkopolska) lub wędrująca po całym kraju oraz podać ich ceny. Jak oceniacie ich prace i jak zachowali się na działce - mamy częściowo już urządzony ogród i nie chcę by mi go ktoś zdemolował. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.06.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 O matko, OLIMP FORUM, a zachowuje się jak nowicjusz. A zajrzyj na posty tych, którzy to robili i załatw z nimi. I tak nie są gorsi niż "fachowcy"Powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 08.06.2007 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Poprzeglądałem trochę... ale. Posty sprzed kliku miesięcy bywają bardzo często już nieaktualne niestety. Rynek zwariował. Bardzo wczesną wiosną Miałem kilka sygnałów o cenie 80-100zł/m przy czym te 100 zł to bywało już z gwarancą wody (ładnie brzmi w teorii). Ale dziś słyszę już że cena wynoci conajmniej 100 zł/m. W tym kraju wszystko staje na głowie więc liczą się tylko najnowsze informacje i to z okolicy. Myslę, że Twoje będą już nieaktualne bo mała szansa jest na to by ktoś z Twojej okolicy przyjechał do mnie i wiercił za 90 zł/m. Miałem namiary na pewną firmę z Poznania - szybcy, dobrzy ale niestety slad po nich zaginął... Ostatnio znaleźć kogoś dobrego do czegokolwiek to wyczyn iscie mistrzowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawwwid 10.06.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Co prawda rejon nie ten ale przynajmniej jakieś ogólne pojęcie cenowe będziesz miał... Działka w Kazimierzu Dolnym - płaciłem 110 zł za mb.Odwiert głębokości 20 m wykonali w jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 10.06.2007 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Dzieki za odzew... Czyli cena ciągle ida w górę Czy możesz powiedzieć co w cenie? Jakieś rury itp? Jak wyglądał teren po wierceniu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.06.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Rafałek : 1) vide mój dziennik - jest opis + zdjęcia 2) "Łódzka tablica ogłoszeń" na grupach - tam jest kontakt do moich studniarzy - zadzwoń, może przyjadą ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leesou 11.06.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Zależy od regionu. Działdowo, Nidzica, Iława to studniarze chyba się z gwoździami na łebki pozamieniali. Ich cena to 200-280 zł/mb Więc wziąłem ekipę z Nieporętu (okolice W-wy) i wywiercili mi za 100zł/mb. To było w VII-2006. Ile teraz biorą nie wiem ale podaję namiar: 0-604-114-141 p. Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 11.06.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 w okolicach Bielska-Białej min. 350zl za mb ! ! !za 100zl biore bez zastanowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eisenberger 11.06.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 w przemyślu 250zł za metr z materialem[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.06.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 w okolicach Bielska-Białej min. 350zl za mb ! ! ! za 100zl biore bez zastanowienia! u nas było 250 za mb i to wiosną ubiegłego roku. te 110 zł wydaje mi się prawie niemożliwe czyba że osobno policzyli odwiert a osobno instalacje tej całej rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 robilem studnie na poczatku tego roku koszt 170zl na gotowo z materialem czyli rura i filtry . ekipa byla zza Wroclawia bo na slasku tak jak wyzej napisano ceny kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 12.06.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 robilem studnie na poczatku tego roku koszt 170zl na gotowo z materialem czyli rura i filtry . ekipa byla zza Wroclawia bo na slasku tak jak wyzej napisano ceny kosmos O to coś dla mnie , czy mogłabym prosić o namiary na firmę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 12.06.2007 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witajcie. Dzięki za wszelakie informacje. Dziś dowiedziałęm się, że lokalny wierciciel podobno się do nas wybiera (tylko czemu ciągle go nie widać?) Jestem bardzo ciekaw co powie? Jak dojdzie to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12marek 12.06.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Czyli coś w rodzaju odwrotności kosmosu Aż szkoda, że ten Górny Śląsk nie leży bliżej Pomorza Pozazdrościć! Może ktoś zna taką ekipę z moich okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogacek 13.06.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 jak wam się nie spieszy to poczekajcie. ceny po sezonie spadają teraz jest sucha wiosna i wszyscy chcą wodę. jesienią łatwiej o studniarza i ceny spadają ja mam to samo. wiosną i początkiem lata telefony się urywają, jesienią prawie nikt nie dzwoni p.s. nie robię poza wrocławiem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 13.06.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Jestem dać 200zł od metra ,tylko kto za tą cenę wywierci w beskidach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toro34 13.06.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Czyli coś w rodzaju odwrotności kosmosu Aż szkoda, że ten Górny Śląsk nie leży bliżej Pomorza Pozazdrościć! Może ktoś zna taką ekipę z moich okolic? Może być z Tucholi? Za 120 zl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szron 13.06.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 To ja chetnie widziałbym u siebiie jakąś ekipe z Kalisza lub okolic do wywiercenia studni na działce. Gdyby ktoś coś wiedział to poprosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 13.06.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Jestem dać 200zł od metra ,tylko kto za tą cenę wywierci w beskidach no wlasnie, dolaczam sie do poszukiwan i ja w beskidach poszukuje u nas czy to wiosna czy zima, czy jakakolwiek inna pora roku cena od roku ta sama od 350zl netto a natknelam sie na pewna firme z Krakowa, ktora chce 600zl netto za metr! Pani hydrogeolog, zachwalala metoda ktora wykonuja odwiert - ze najlepsza z mozliwych itp szukam dalej......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akm1971 14.06.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam, Szukam ekipy która zrobi studnie w Gliwicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts