joan 19.06.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 nie żebym była wścibska - ale zwykle dni płodne kobiety mają w 14-18 dniu cyklu miesięcznego - pierwsze testy (z 99,9% skutecznością) mozna wykonywać w dniu spodziewanej miesiączki - znaczy po jakichś mw dwu tygodniach od zapłodnienia można wiedzieć czy (nie znosze tego słowa) zaskoczyło...A tu mamy już 5 tygodni...ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.06.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Joan, wszystko to prawda, ale teraz dlugosc ciazy liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki. Pytanie, jak zostalo to policzone w przypadku Sebo, ale tak teraz licza lekarze i tak wpisuja do karty ciazowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 19.06.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 dokładnie, pierwsze dwa tygodnie ciąży przypadają przed zapłodnieniem Dlatego w dniu spodziewanej miesiączki zaczyna się piaty tydzień ciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 sebus !!! , gratuluje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.06.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Coż ja mam tutaj jeszcze dodać Widać że specjalistki - co do niepewności to było wg relacji mojej żony 7 dni opóźnienia.... Pożniej okazało się że nici z tego (perfidnie mnie okłamała) minął kolejny tydzien i sie dowiedzialem że będę tatą (moja małzowinka wiedziała juz wczesniej natomiast 15 czerwca upewniła się dodatkowo u pani lekarz Tak to jest - wykonała to perfekcyjnie (pełne zaskoczenie) wzruszenie i ogromna radość. Dzięki wszystki za gratulacje. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.06.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 po złożeniu gratulacji obu Panom (gratulacje!!!) dodam tylko - sama mam nadzieję, że uda nam się stworzyć rodzinę 2+3 albo i więcej! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.06.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 po złożeniu gratulacji obu Panom (gratulacje!!!) dodam tylko - sama mam nadzieję, że uda nam się stworzyć rodzinę 2+3 albo i więcej! Pozdrawiam! Jasia - tego z całego serca Ci życzę!!! I oby jak najprędzej sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.06.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 dzięki sebo! Mateusz skończył niedawno 10 miesięcy, więc troszkę odsapnę i ciąg dalszy nastąpi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.06.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Sebo - Gratulacje Wielkie ! Wszystiego naj dla całej trójeczki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.06.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 To i ja się przyłączę do gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmena 25.06.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Pocieszcie? A coz to - przydarzyla Ci sie jakas tragedia? Czlowieku, czeka Cie najwieksze szczescie jakie mozna sobie wyobrazic i oczekujesz pocieszenia? Chcesz sie zamienic? Wlasnie po raz trzeci poronilam. Moze mnie pocieszysz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 25.06.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Chcesz sie zamienic? Wlasnie po raz trzeci poronilam. Moze mnie pocieszysz, co? mmena - przykre co Cię spotkało - ale nie takiego pocieszenia, jakie Tobie jest teraz potrzebne(raczej pokrzepienia), spodziewał sie po nas rafałek. Myślę że wiesz o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 03.07.2007 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 mmena - jest mi przykro... choć to słowo nie oddaje tego co czuję i myslę, że nikt kto nie przezył tego co Ty/Wy nie będzie tego nigdy wiedział. Co do mnie to co w tym dziwnego, że mam a raczej miałem rozterki. To chyba taka chwila odpowiedzialności chwila która potem rozciąga się na całe życie, bo rodzicem jest się do smierci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witaj w klubie "nowy domek-nowy potomek" Da się przezyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts