arcobaleno 01.08.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Od dziś jestem wolna Poszło gładko i bez bólu - oni nie przedłuzyli mi umowy ze względu na długi okres pobytu na zwolnieniu - kierowniczka o nic nie pytała, nic nie komplikowała, zwróciła mi jeszcze jakies tam zaległe nie rozliczone pieniądze i na tym się współpraca zakończyła - uff!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 01.08.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 No to gratuluję arco! Ile czasu tam w sumie pracowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 01.08.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Najpierw z pełnym poświęceniem zostawiłam Julkę z mężem i babciami i pojechałam na 2 tyg szkolenie do Gdyni. Po szkoleniu od razu do pracy - w sumie okres próbny trwał jakieś 2,5 m-ca. Poczytałam sobie jak zareagowałaś po pierwszym dniu pracy - ja przez pierwsze dni też ryczałam, szłam do pracy ze smętną miną i ściśniętym żoładkiem - byłam w szoku, że tak można przyjąć nowego pracownika i ze taka może być atmosfera w pracy - dlatego powiedziałam sobie dość - nie będą mnie wykorzystywać i robić ze mnie durnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 02.08.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 arco zgadzam się z Tobą, że nie ma co dla durnej pracy męczyć się. Ja męczyłam sie 1,5 roku i powiedziałam sobie, że jeśli tym razem będzie mi bardzo źle to po prostu odejdę. I to od razu.. Jestem jednak uparta, długo walczyłam o taką pracę, więc tak łatwo nie dam za wygraną Szukasz kolejnej pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 03.08.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Szukasz kolejnej pracy? oj szukam odkąd poszłam na zwolnienie. Zależy mi na pracy w "ludzkich" godzinach, zeby pogodzić ze sobą zawożenie/odbieranie Julki z złobka no i dojazdy - niestety w moim miescie nie jest to łatwe..Najgorsze, ze zawsze jestem dosłownie o krok. mam okropnego pecha - jak nigdy normalnie - zaczynam już popadac we frustrację (oo ale zabrzmiało ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 03.08.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 ja szukam - moze ktos z Was slyszal o wolnym etacie nauczyciela w szkolach wyzszych lub policealnych - zakres szeroko pojete nauki polityczne, moze byc doradztwo, zarządzanie, kwestie bezpieczeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts