ekimek 19.01.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Dzięki popey111 Jeszcze jedno, spotkałem się z opinią, że lodówki z kostkarką bardzo głośno działają, że ludzie nie mogą spać... Jak z tym jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 19.01.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Ekimek to już zależy od człowieka:) i lodówki:) Dla jednych cicha dla innych traktor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 19.01.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 dzięki za rady. Też mi się wydaje, że firmy podobne. Wybiorę tą która wyda mi się ładniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 22.06.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 czy ktoś ma może lodówkę samsunga combi z górnym zamrażalnikiem w kolorze beżowym typ RT^#VMVB1 ???na linku poniżej zdjęciehttp://www.samsung.com/pl/consumer/home-appliances/refrigerators/top-freezer/RT63VMVB1/XEO/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=jeżeli macie, bardzo, bardzo proszę o zdjęcie w realu, ponieważ nie wiem jaki dokładnie ma kolor..zastanawiamy się miedzy srebrną a własnie tą.. niestety w sklepach nie są popularne, jedynie w sklepach internetowych..dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 28.06.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 W zwiazku z tym, ze ja mialam problem ze zdefiniowaniem koloru tej lodoweczki, podsylam zdjecia. Lodowka jest super, duza i bardziej funkcjonalna i pojemna niy by side, a kolor jak na zdjeciach + boki, raczki, podajnik na wode jest bezowy (kremowy) reszta (przod) biala z marmurkowym (chmurkowym) wzorem.. polecam jest piekna, ale przy odbiorze bylismy zaskoczeni, bo takiej sie nie spodziewalismy (myslelismy ze bedzie jednolita) ale faktycznie jest ladniejsza niz sie spodziewalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aslanka85 28.06.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 WitajMy z mężem również jesteśmy zainteresowani zakupem tej lodówki w ubiegłym tygodniu jeździliśmy z wycieczką po sklepach i właśnie ją widzieliśmy bardzo nam się spodobała i właśnie ją kupimy.... podoba mi się o wiele bardziej niż lodówki side by side też weźmiemy beżową zwłaszcza że w Euro jest teraz na nią promocja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 28.06.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 jest duzo bardziej pojemna niz by side, zmieszcza sie nawet dwie bardzo duze blachy obok siebie, polecam to dobry wyborniestety u mnie nigdzie nie byla dostepna w sklepach, dlatego pytalam jak wyglada na forum,w koncu zamowilismy przez internet w euro, bo wtedy mozna jej nie przyjąc i odeslac bez zadnych kosztowzdziwilismy sie strasznie, jak zaczelam ja od dolu rozpakowywac myslalam, ze jest wybrakowana i ma zacieki, a to taki fajny design, polecampasuje ladnie do kremowych okapow i rustykalnej lub starej kuchnifaktycznie zapachy nie przechodza i alarm gdy lodowka nie jest zamknieta jest fajny, bo odpowiednio glosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harmonia 10.01.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Do 2 tys., to chyba będzie ciężko, ale można się zmieścić w takiej kwocie. W zasadzie trzeba trzymać się sprawdzonych marek, sama się zresztą o tym przekonałam - najlepiej wybierać to, co się zna. Zawsze też można popytać w sklepie o polecane modele - często można znaleźć dużo fajnych na promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kleikadam 10.01.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 jak się mają jakościowo lodówki Samsunga do Sharpa? Konkretnie chodzi mi o modele samsunga rl55vtebg, (po za wielkością i kostkarką chyba się niczym innym nie różnią) oraz Sharpa SJ-PD691SBhttp://www.ceneo.pl/5784132http://www.ceneo.pl/6775290http://www.ceneo.pl/7689158 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montwa 11.01.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 najistotniejszą różnicą jest to że Sharp jest produkowany w Japonii a Samsung nie wiadomo gdzie, a to chyba koronny argument poza tym Sharp chociaż nie za bardzo znany z produkcji lodówek jest bardzo mocny na rynku klimatyzacji i chłodnictwa, bierz Sharpa nawet słabiej wyposażona lodówka made in Japan będzie działać bez szwanku długimi latami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszaA 11.01.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Mam sharpa, 4 drzwiową. Działa rok. Gdybym miała wybierać po raz drugi, byłaby ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola777 07.02.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Popieram - Elektrolux Ale nikt nie pisze np. o lodówkach Beko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 07.02.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 ja myślę o Samsungu RL41ECSW. Ktoś użytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thewizzo 07.02.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Słuchajcie, doradźcie proszę przy wyborze lodówki do zabudowy. Mam dylemat bo nasłuchałem się że no-frost chodzi głosno. Lodówkę będę miał w aneksie kuchennym, otwarta przestrzeń na salon więc jeśli będzie mruczeć i chrapać będzie słyszalna w salonie, z drugiej tez strony nie wiem tak na prawde czy ten no-frost mi jest tak do szczęścia potrzebny, niby lepszy system, no sam nie wiem. Chcę na to wydać 2000 zł (+/-) bez no-frost:Bosch KIS 38A50Bosch KIS 38A51Siemens KI 38VA20Siemens KI 38SA50Liebherr ICUS 3013 ComfortElectrolux ERN29651 z no-frost:Hotpoint-Ariston BCB 333 AVEI FFWhirlpool ART 766/NFVGorenje NRKI55288Teka TKI 325 DDBeko CBI 7771 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 08.02.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 thewizzo uważam, że powinieneś się zgłosić do użytkownika forum o nicku popey Mi bardzo pomógł z wyborem AGD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K160 08.02.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Kwestię wyboru lodówki przechodziłem rok temu. Siedziałem miesiąc na forum elektrody, ceneo , itp. Wnioski są takie każdej firmie zdarza się zrobić dobry model i jak i wiele złych. Mam znajomego w Candy. Chciałem kupić lodówkę ...powiedział, że wszystko byle nie lodówkę. O Liebherze czytałem dużo, ale cena zwala z nóg, a w tańszych modelach zdarzają się problemy z radiatorem (chłodnicą z cienkich rurek zatopioną w piance), kruchy plastik od prowadnic od półek sprawiał, że pękały od zimna.... może to było kiedyś. Tani Bosh niczym nie różni się od Amici ... ITD W jakimś elektroluksie padały tajwańskie agregaty ...itd itd. Samsung to znowu legendarnie zły serwis gwarancyjny. Moim zdaniem ogólnie wszystkie tańsze produkty różnych producentów są bardzo zbliżone jakościowo, często z tej samej fabryki. U mnie wybór padł na LG NO FROST GR 349 ...czy jakoś tak. Dostałem 5 letnią gwarancję, lodówkę kupiłem w sklepie internetowym. No i co ....no i działa. Kosztowała koło 1300zł , w sumie kupiłem dwie , bo dla rodziców jedna. Mrozi jak diabli , trzeba ustawiać na minimum. Jest odrobinę za głośna - agregat , ale bez przesady, mówię o tym bo aktualnie śpię o 1 metr od niej - tak śpię w kuchni i nie pytajcie dlaczego. Słabo chodzą szuflady w zamrażalniku, ale nic poważnego. No frost jest moim zdaniem EKSTRA, ale jedyny punkt odniesienia jaki mam to Mińsk. Kolega ma już 3 lata LG No Frost i też bardzo chwali. W tych pieniądzach oceniam to jako bardzo dobry wybór. Rodzice koleżanki mają wielkiego Sharpa. Gigantyczna, ale z zamrażalnikiem na górze, co uważam za nieergonomiczne. Tej lodówki NIGDY nie słychać. Normalnie NIGDY NIGDY nie słyszałem , żeby pracowała. ...a pracuje i owszem. No , ale kosztowała ponad 4000. To tyle, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montwa 09.02.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 ja też mogę potwierdzić że sharp jest ok, moze dlatego ze to jeszcze jeden z niewielu sprzętów autentycznie made in Japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 09.02.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Ja mam w rodzinie trzy lodówki Electrolux i są super. Natomiast przestrzegam przed kupowaniem czegokolwiek z Samsunga. niestety, mój piekarnik okazał się wadliwy, a serwis twierdzi że jest ok. Na razie sprawa jest w toku.Tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thewizzo 12.02.2011 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Ja mam w rodzinie trzy lodówki Electrolux i są super. Natomiast przestrzegam przed kupowaniem czegokolwiek z Samsunga. niestety, mój piekarnik okazał się wadliwy, a serwis twierdzi że jest ok. Na razie sprawa jest w toku.Tragedia hmm oczytałem się opinii i jakoś jestem zdecydowany na piekarnik Samsung BF62CCST, w tej cenie wydaje mik się że jest OK. Jak możesz to napisz na prv co w Twoim modelu jest nie tak i jakie jest zdanie serwisu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 16.02.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Poradźcie czy warto kupić taki zestaw SIEMENSa: zamrażarka GS32NV73EU chłodziarka KS38RV73EU, są to urządzenia wolnostojące do kombinacji typu sbs. A może ma ktoś takie sprzęty, link http://www.siemens-home.pl/produkty/chłodnictwo/urządzenia-wolnostojące/kombinacje-typu-side-by-side/list.html Z tego co się orientuję to jest dobra marka, ale i tak mam wątpilwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts