Gorenje 21.06.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Mam prośbę o pomoc w wyborze lodówki do zabudowy. Biorę pod uwagę 4 modele: 1. HOTPOINT ARISTON BCB 333 A VEI FF/HA 2. WHIRLPOOL ART 766/NFV 3. GORENJE NRKI 5181 LW 4. GORENJE NRKI 45288 W Może ktoś używa lub sam się tym interesował i mógłby polecić lub odradzić którąś. Na co zwrócić uwagę? Czy te firmy/modele w ogóle są dobre czy może bardziej awaryjne niż inne (wiem, wiem, wszystko zależy od konkretnego egzemplarza na jaki się trafi)? A może coś innego polecicie? Zależy mi głównie na tym, żeby był system no frost i w miarę pojemna zamrażarka. Zarówno jeden jak i drugi model chłodziarko-zamrażalki Gorenje posiada system "no frost", pojemność części zamrażającej netto to 62 l, wlicza się w to 1 szuflada, 2 szuflady do przechowywania mrożonek oraz jeden pojemnik na lód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 26.06.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 kupiłem lodówkę Samsunga i czy prawdą jest, że nowa lodówka po transporcie musi odstać nie podłączona do sieci ok. 24 godzin? Chcę jak najszybciej ją używać, bo zepsuła mi się stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1igor1 26.06.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 najlepiej 24, ale jeżeli nie jechała na leżąco to już po 3 godzinach możesz ją włączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 26.06.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 przyjechała firmą kurierską, także cholera wie, może i fachowcy wieźli ją na leżąco. włączę ją jednak dla bezpieczeństwa po 24h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrGD 26.06.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Jeśli ktoś zainteresowany jest lodówką side-by-side to mogę polecić model, który sam rok temu zakupiłem: SAMSUNG RF62QEPN. Zależało mi na dużej lodówce jednak wszyskie dostępne na rynku side-by-side miały w środku ściankę działową, która dzieliła lodówkę na dwie odrębne, wąskie lodówki. Ten model tego nie ma. Otwieramy dwoje drzwi i mamy poręczne półki, przez całą szerokość lodówki. Do tego zamrażarka w sprytnej szufladzie, w niej kostkarka (kostki lodu lądują w wanience, którą możemy sobie wyciągnąć). Mamy też podajnik wody. Całkiem sprytny model. Niestety nie pod zabudowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gringo83 29.06.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 witajcie:)jakie macie opinie o następujących lodówkach? Amica FK316.3XBosch KGV36VL31EBosch KGE36AI30 Generalnie potrzebuję lodówki bez no frosta i z jak najmniejszym zużyciem energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 30.06.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 witajcie:) jakie macie opinie o następujących lodówkach? Amica FK316.3X Bosch KGV36VL31E Bosch KGE36AI30 Generalnie potrzebuję lodówki bez no frosta i z jak najmniejszym zużyciem energii Sam sobie odpowiadasz i prosisz o pomoc Weź boscha w zależności od upodobań i zasobności portfela droższego bądź tańszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi24 30.06.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 A słyszał ktoś może o takiej lodówce side by side jak Cappucino Lancaster???Ponoć ma jakąś nowa opcję smart eco door dla zwiększenia energooszczędności sprzętu, ale nie wiem, czy u nas też będzie dostępna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 01.07.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 A słyszał ktoś może o takiej lodówce side by side jak Cappucino Lancaster??? Ponoć ma jakąś nowa opcję smart eco door dla zwiększenia energooszczędności sprzętu, ale nie wiem, czy u nas też będzie dostępna? Masz jakiegoś linka bo nic znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gringo83 01.07.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Sam sobie odpowiadasz i prosisz o pomoc Weź boscha w zależności od upodobań i zasobności portfela droższego bądź tańszego Trochę może żle zadałem pytanie:) ( chodziło mi o opinie nt tych lodówek) ale mówisz, że Bosch powinien być w porzadku, zwłaszcza chodzi i o awaryjność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 01.07.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Trochę może żle zadałem pytanie:) ( chodziło mi o opinie nt tych lodówek) ale mówisz, że Bosch powinien być w porzadku, zwłaszcza chodzi i o awaryjność Tego to nikt nie obieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OFFelia 02.07.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Witajcie, czy ktoś może polecić lodówkę do zabudowy z no frostem? Siedzę nad tym już jakiś czas i niestety trudno mi coś wybrać. Byłoby idealnie jakby kosztowała max. 2500zł Może ktoś wie coś na temat Electroluxa ENN3153 AOW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OFFelia 02.07.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Mam prośbę o pomoc w wyborze lodówki do zabudowy. Biorę pod uwagę 4 modele: 1. HOTPOINT ARISTON BCB 333 A VEI FF/HA 2. WHIRLPOOL ART 766/NFV 3. GORENJE NRKI 5181 LW 4. GORENJE NRKI 45288 W Może ktoś używa lub sam się tym interesował i mógłby polecić lub odradzić którąś. Na co zwrócić uwagę? Czy te firmy/modele w ogóle są dobre czy może bardziej awaryjne niż inne (wiem, wiem, wszystko zależy od konkretnego egzemplarza na jaki się trafi)? A może coś innego polecicie? Zależy mi głównie na tym, żeby był system no frost i w miarę pojemna zamrażarka. Przy gorenje trzeba dobrze poczytać - model 45288 ma no frost tylko w zamrażarce - lodówka już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 02.07.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Przy gorenje trzeba dobrze poczytać - model 45288 ma no frost tylko w zamrażarce - lodówka już nie ma. Nie ma lodówek do zabudowy z nofrost w chłodziarce. Nofrost w rozsądnej cenie to whirlpool, gorenje lub liebher icuns .... tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OFFelia 02.07.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Czym jest więc funkcja lodówki Electroluxa ENN3153 AOW "TwinTech FrostFree oraz FreeStore"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 10.07.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 A słyszał ktoś może o takiej lodówce side by side jak Cappucino Lancaster??? Ponoć ma jakąś nowa opcję smart eco door dla zwiększenia energooszczędności sprzętu, ale nie wiem, czy u nas też będzie dostępna? Ja gdzieś tylko czytałam, ze niedługo ma się pojawić na naszym rynku i widziałam fotkę, nawet nieźle się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
totoo 12.07.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Czym jest więc funkcja lodówki Electroluxa ENN3153 AOW "TwinTech FrostFree oraz FreeStore"? Też mi się podoba ta lodówka, może jest jakiś posiadacz na forum, i się wypowie czy się opłaca ją kupić Najważniejszą informacją dla mnie jest, czy jest 'funkcjonalna' pod względem dostępności miejsca w środku i czy jest cicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hova 16.07.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 ja posiadam lodówkę Panasonica, model B32FX2 i lodówka świetnie się spisuje, także chętnie odpowiem na ewentualne pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi24 17.07.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Masz jakiegoś linka bo nic znaleźć nie mogę Tylko coś takiego znalazłam. Zainteresowała mnie ta funkcja smart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 17.07.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Funkcja inteligentnych drzwi Ciekawe jak się sprawdzi w rzeczywistości, ale kolorek to ma bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts