palulina 30.07.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Rzeczywiście elegancki ten Sharp Moja nie ma ani dystrybutora wody ani kostkarki, także woda chyba nie jest potrzebna? Choć i tak mam dostęp na tej samej ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
temp 02.08.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Proszę o pomoc w wytypowaniu lodówko-zamrażarki wolnostojącej:-> Kolor: srebrny, inox-> Szerokość: 54cm !!!! najlepiej BEZ klamek, gdyż nieszczęśnie stoi ona przy ścianie i kąt otwarcia musi być maxymalnie duży-> Wysokość: 175-199cm-> Technologia: no frost - już sam nie wiem czy jest warta uwagi i faktycznie jest głośna??! proszę o opinie? Proszę o sugestie i podpowiedzi (podpowiem że po długich poszukiwaniach w necie mam upatrzoną BEKO CNA 29120 S, gdzie niektórzy piszą że jest głośna ze względu na no frost!?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 04.08.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Proszę o pomoc w wytypowaniu lodówko-zamrażarki wolnostojącej: -> Kolor: srebrny, inox -> Szerokość: 54cm !!!! najlepiej BEZ klamek, gdyż nieszczęśnie stoi ona przy ścianie i kąt otwarcia musi być maxymalnie duży -> Wysokość: 175-199cm -> Technologia: no frost - już sam nie wiem czy jest warta uwagi i faktycznie jest głośna??! proszę o opinie? Proszę o sugestie i podpowiedzi (podpowiem że po długich poszukiwaniach w necie mam upatrzoną BEKO CNA 29120 S, gdzie niektórzy piszą że jest głośna ze względu na no frost!?) Obawiam się że z takimi wymaganiami to jedyna opcja - zwłaszcza kolidować będzie wysokość względem szerokości. Tak - jest głośna jak większość z no frost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 31.08.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Szukam chłodziarki do zabudowy , dużej , no frost najlepiej z wbudowaną kostkarką. Są takie, bo szukam i nie mogę znaleść?Ewentualnie czy jest na rynku zamrażalka do zabudowy z wbudowaną kostkarką (inna niż Siemens za 13 tys PLN)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 01.09.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Szukam chłodziarki do zabudowy , dużej , no frost najlepiej z wbudowaną kostkarką. Są takie, bo szukam i nie mogę znaleść? Ewentualnie czy jest na rynku zamrażalka do zabudowy z wbudowaną kostkarką (inna niż Siemens za 13 tys PLN)? Liebherr ICN 3366 Liebherr ICBN 3366 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 01.09.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Liebherr ICN 3366 Liebherr ICBN 3366 Ale to są lodówki z zamrażalkami. A ja szukam oddzielnie chłodziarki i oddzielnie zamrażalki . Z kostkarką No chyba że istnieją same kostkarki z podajnikiem wody do zabudowy. Coś takiego jak ten electrolux, tyle że go już chyba nie robią, bo nigdzie nie mogę go namierzyć. http://www.mixelectronics.pl/electrolux-kostkarka-do-lodu-eiw-6000x-29005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 01.09.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Ale to są lodówki z zamrażalkami. A ja szukam oddzielnie chłodziarki i oddzielnie zamrażalki . Z kostkarką No chyba że istnieją same kostkarki z podajnikiem wody do zabudowy. Coś takiego jak ten electrolux, tyle że go już chyba nie robią, bo nigdzie nie mogę go namierzyć. http://www.mixelectronics.pl/electrolux-kostkarka-do-lodu-eiw-6000x-29005 Chłodziarka z kostkarką - no coś takiego nie ma prawa bytu.... Zamrażarka Liebherr IGN 2566 Liebherr SIGN 3566 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ladaco 05.11.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Szukam chłodziarko-zamrażarki do zabudowy w aneksie kuchennym:-No-Frost-cicha-jak najbardziej pojemna (chłodziarka > 210L, zamrażarka > 70L) PS. a z wolnostojących co sądzicie o HAIER AFD626? Dużo większa i nawet tą białą dało by się wkomponować w meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek118 23.11.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Witam Czy ktoś użytkuje Beko CN 148232 X? Zależy mi na szerszej niż 70 cm lodówce z no frostem, komora 0 w cenie do 2700 zł. Jakieś porady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merysu 26.11.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Mój zakup był dość niekonwencjonalny, bo uparłam się, że moja lodówka musi być pomarańczowa, bo idealnie pasowałaby do mojej kuchni no i uwielbiam ten kolor . Sama byłam zdziwiona, że taką znalazłam, co prawda mało znanego producenta, bo firma Haier jest bardziej znana w USA niż u nas, ale jest przestronna, ma no forst, nie mam jej długo, bo pół roku, ale póki co nie narzekam. Pewnie mają też mniej szalone kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera2007 30.11.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Witam, Przymierzam sie do zakupu lodówki do zabudowy. Prosze o informacje jakiego producenta polecacie? Model, marka itp. Na co zwrócic uwagę? Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jozecki 01.12.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Zacznij od pierwszej strony tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 21.01.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Właśnie umyłam moją lodówkę i kolejny raz się wkurzam ... Muszę tu napisać. Użytkuję od 2 lat lodówkę Electrolux ERN 29750 , w zabudowie. Do kupna skłoniły mnie niezłe opinie, cena, obejrzałam ją w realu. Ale nie przypuszczałam,że do szału będą mnie doprowadzały szklane półki zakończone plastikowymi listwami. Nie wiem czy komuś udało się zdjąć do umycia rzeczone listwy,żeby ich nie uszkodzić. Zdążyłam już 2 połamać a staram się naprawdę ostrożnie je ściągać - chociaż to wcale nie jest takie proste. Może dla kogoś to będzie nieistotna sprawa, ale kiedy otwieram lodówkę i widzę .... to mnie krew zalewa, tym bardziej,że listwy niespecjalnie są szczelne i nieustannie jakieś okruszki dostaja się po spód. Plastikowe półki na na drzwiach jak i szuflady w zamrażalniku są równie liche - zmatowiały i porysowały się, ale można by rzec,że za tę cenę nie można się było spodziewać specjalnie wysokiej jakości plastiku. Wiadomo,że lodówkę często się myje - i z praktycznego punktu - nie jestem z niej zadowolona. Może komuś ta opinia się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tobago 21.01.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Szukam lodówki o nietypowych wymiarach. Mianowicie szerokość i głebokość nie moze byc większa jak 60cm. Zależy mi jedynie by nie była zbyt głośna. Funkcja No Frost moze byc ale nie musi. Chłodziarka na górze, zamrażarka na dole. Kolor jakiś metaliczny (nie biała)Zauważyłem że w takich wymiarach Beko robi sporo lodówek ale nie jestem przekonany do tej firmy. Bosch ma dwa modele ale oba mają 44dB i jest sporo opinii że jednak je słychać. Co prawda kuchnia jest osobnym pomieszczeniem więc nie wiem czy to byłby aż taki problem. Nie wiem jak w rzeczywistości brzmi to 44dB bo może wcale nie warczy specjalnie głośno. Poradźcie coś bo już kolejny dzień przeglądam strony wszystkich producentów :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 21.01.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Ależ bardzo wiele lodówek mieści się w podanych przez Ciebie wymiarach , to są standardy. Jeśli kuchnię masz zamkniętą nie zawracałabym sobie głowy głośnością , w ciągu dnia pomruk lodówki miesza się z innymi głosami w domu, w nocy w kuchni nie śpisz. Zwróć uwagę na energooszczędność, pojemność ( w litrach), układ półek, plastiki, o których pisałam w poście wyżej. Droższe lodówki posiadają "komorę 0 " , system NO FROST - też warte uwagi. Przejrzyj opinie pod lodówkami, i ten wątek - coś wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 28.01.2015 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 WitamRowniez szukam lodowki do zabudowy. Wczesniej chcialem kupic Liebherra 3933 wolnostojacego, ale stwierdzilem ze kuchnie mam otwarta I musze postawic na estetyke kuchni.Stad wybor zabudowy.Przewalkwoalem rynek przez kilka dni w necie.Wnioski nastepujace:- lodowko-zamrazarki do zabudowy to max wys 177cm, jedynie whirlpool ma 193cm. Nawet jego pojemnosc lodowki to ok 230l a zamrazarki to zaledwie 80l. Potrzebuje wiekszej zamrazarki, poj lodowki byla akceptowalna w tym whirlpoolu- jedyny sluszny wybor w moim przypadku to osobno lodowka I zamrazarka Dowiedzialem sie ze mozna postawic lodowke na zamrazarce, stad wybor moj na ta chwile:- lodowka siemens KI41RAD30 w cenie ok 2300zl - wys 122cm, pojemnsoc lodowki 211l, akceptowalna przeze mnie- zamrazarka np. Electrolux EUN1101AOW wys 88cm, poj 94l rowneiz akceptowalana przeze mnie, co wazne 4 szuflady, wiec wiekszy comfort obslugi W sumie wys zestawu wyjdzie ok 210cm, Potwierdzcie prosze czy na pewno mozna postawic lodowke na zamrazarke, bo mimo informacji ze sklepu nie do konca jestem tego pewny.Za porady z gory dziekuje:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 28.01.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Odpusc tego whirlpool 193cm to jakies nieporozumienie.- nie wiem jak liczą jego pojemnosc- jest głosny wg.danych miał być cichszy niz poprzedni samsung a jest wyraznie głosniejszy- spręzarka sie głosno włącza a jak wyłacza to są wyczuwalne jak by drgania lodówki (takie moje odczucie)- wentylotor wewnątrz który uruchamia sie czsowo bądz przy otwarciu drzwi to jakies nieporozumienieto nawet takie smieszne ze on tak sobie cwierka jak wentylator w starym komputerze w samsungu wentylator lekko szumiał praktycznie go nie słyszę wyglądu wewnątrz nie oceniam bo to nie istotne dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawfed 02.02.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Witam. Byłbym wdzięczmy, gdyby ktoś rzucił okiem na mój temat. Z góry wielkie dzięki. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?234701-Lod%C3%B3wka-do-zabudowy-do-1-700-z%C5%82 Pozdrawiam, Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek244 09.02.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 wpadła mi w oko taka lodówka do zabudowy GORENJE NRKI 4181 LW może ktoś użytkuję albo chociaż może coś o tej firmie napisać z gory dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elisabetta 24.03.2015 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Witam bardzo serdecznie. Przeczytałam cały wątek i niestety nie rozwiązałam swojego problemu. Potrzebuję lodówkę o wymiarach 70-80 cm, czarną lub do zabudowy. Doszukałam się i oglądałam Beko, ale wnętrze jest bardzo kiepskie jakościowo I Liebherr`a, który cenowo mnie powalił. Czy ktoś wie czy mam jeszcze coś do dyspozycji w tych parametrach? BTW..po miesiącach czytania coś w końcu tu napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts