OSSOWIKA 08.06.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 WITAM!CZY KTOŚ POBUDOWAŁ DOMNEK PG 06 Z PRACOWNI BAUHERR, JEŚLI TAK TO BYŁA BYM WDZIĘCZNA ZA WSZELKIE WSKAZÓWKI I ZDJĘCIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamichalska 08.06.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Witaj,przede wszystkim gratuluje wyboru! ja wprawdzie zdecydowalam sie na maly domek parterowy,ale Bauherr to najfajniejsze projekty na rynku.mam kilka info pzreslanyhc od nich zanim wybralam projekt-rzuc mi swojego maila to Ci przesle.pozdrawiamMaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p.maciej 15.06.2007 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam, my z żoną zastanawiamy się nad zakupem pg06. też dostaliśmy z biura kilka rzutów i przekroi, jeśli chcesz, mozemy ci je przesłać na maila. Niedawno projekt był nieco modyfikowany, względem tego, co znajduje się na stronie w internecie. Zwiększyla się nico powierzchnia: 126,1 użytkowej, podniesiono wysokość budynku. W sumie zmiany na dobre. Cały czas mamy tylko wątpliwości co do pokoi na górze, przy takim układzie dachu w każdym pokoju będzie po 3 skosy...Pozdrawiam,Paweł i Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSSOWIKA 28.06.2007 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 WITAM!dzięki za odpowiedz, już dokonałam zakupu projektu PG 06, kilka zmian już uwzględniliśmy. Salon zostanie powiekszony o tę kuchnię, natomiast tam gdzie sypialni i łazienka na partererze będzie kuchnia,(od strony ogrodu). Widzialam ten dom już pobudowany jest naprawdę fajny, ma klimat, pokoje na górze 3 są pzrestronne oczywiście trzeba je doświetlić większą ilością okien połaciowych, ale sam domek jest bardzo przytulny jak większe mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p.maciej 29.07.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Witam ponownie,Gratuluję wyboru, w zasadzie to bardzo długo sie zastawialiśmy nad PG06 i długo był faworytem, ale kształt dachu przeważył. Ostatecznie kupiliśmy PG16 u Bauherr'a z dachem dwuspadowym. I jesteśmy zadowoleni. W tej chwili już jesteśmy po zmianach przez projektanta wnętrz i mamy się spotkać z projektantem adaptującym.Powodzenia!I.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 30.07.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ja też jestem fanką ich projektów.Chciałam was jednak uprzedzić, że moi wykonawcy strasznie narzekali na projekt.Muszę im przyznać niestety rację. Projekt jest mało precyzyjny. Pal licho ściany, bo akurat mój DG09 jest mało skomplikowany, ale projekt wieźby symboliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz_emscy 06.05.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 WITAM! dzięki za odpowiedz, już dokonałam zakupu projektu PG 06, kilka zmian już uwzględniliśmy. Salon zostanie powiekszony o tę kuchnię, natomiast tam gdzie sypialni i łazienka na partererze będzie kuchnia,(od strony ogrodu). Widzialam ten dom już pobudowany jest naprawdę fajny, ma klimat, pokoje na górze 3 są pzrestronne oczywiście trzeba je doświetlić większą ilością okien połaciowych, ale sam domek jest bardzo przytulny jak większe mieszkanie. OSSOWIKA, czy budujesz/wybudowałaś już może domek wg projektu PG06? My również zdecydowaliśmy sie na ten projekt i jesteśmy ciekawi uwag na jego temat "z placu budowy". A może zamieścisz jakieś zdjęcia? Niestety o tym domku niewiele jest na forum . Pozdrawiamy Bauherrofanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 11.06.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 A gdzie można obejrzeć ten projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz_emscy 19.06.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A gdzie można obejrzeć ten projekt ? http://www.dom-parterowy.pl i dalej "Domy parterowe z mieszkalnym poddaszem i garażem" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts