Gość 08.06.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 zostałem miło zaskoczony pomoca kolegi forumowego w odzyskaniu mojego avataru (do którego byłem przywiązany), a który utraciłem pragne za to podziekować Ponury - dziekuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.06.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 zostałem miło zaskoczony pomoca kolegi forumowego w odzyskaniu mojego avataru (do którego byłem przywiązany), a który utraciłem pragne za to podziekować Ponury - dziekuję ... nie ma za co jak mogę, to zawsze pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.06.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 jeszcze raz - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.06.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Na Ponurym, można polegać jak na Zawiszy. PS Oczywiście nie miałem na myśli pewnego posła o takim nazwisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.06.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 I tak oto po raz kolejny sprawdza się powiedzenie, że Polacy prędzej czy póżniej o polityce zaczynają.. Z wieczornymi pozdrowieniami A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.06.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Na Ponurym, można polegać jak na Zawiszy. PS Oczywiście nie miałem na myśli pewnego posła o takim nazwisku dzięki za to uściślenie [choć nadawałoby się do czarnego PiaRu ] ale gwoli prawdy, to do rycerza z Garbowa herbu Sulima nijak nie dorastam, a na temat tzw. wybrańca narodu litość połączona z niekłamaną niechęcią nakazuje mi milczeć I tak oto po raz kolejny sprawdza się powiedzenie, że Polacy prędzej czy póżniej o polityce zaczynają.. zwłaszcza gdy za oknem +30 i nie można ponarzekać na pogodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts