Piotreq26 08.06.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Czy Obi i Castorama sprzedają te rynny? Może jest jakiś sklep internetowy prowadzący sprzedaż tych rynien wysyłkowo za przystępną cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 08.06.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Allegro. Jedna z firm wysyła gratis przy zamówieniu powyżej 1000. A na terenie ślaskiego i opolskiego w ogóle gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotreq26 08.06.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Moje rynny wyjdą <1000zł więc raczej na to liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 08.06.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Moje rynny wyjdą <1000zł więc raczej na to liczę Ale piszesz że jestes z Opola a tam gratis -zresztą dokładnie się zorientuj. A w castoramie to chyba Scala się sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotreq26 08.06.2007 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Ta firma z allegro jest z Gorzowa Śląskiego, a to kawałek od Opola i myślę że za friko dowożą tylko duże zamówienia, a takie za 200zł to już nie Wysłałem do nich zapytanie ile za transport i się zobaczy. Właśnie z casto lub obi to sam bym sobie przywiózł gdyby mieli takietanie rynny- muszę pojechać sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 08.06.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Właśnie z casto lub obi to sam bym sobie przywiózł gdyby mieli takietanie rynny- muszę pojechać sprawdzić. Ta scala należy do tanich ale jak ja patrzałem to taniej było w Leroy-Merlin. A na koniec okazało się że Gamrat w PSB był tańszy chociaż w cenniku fabrycznym był dużo droższy. Przy okazji: zdaje się że gamrat dostał karę z UOKIK za zmowę cenową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotreq26 09.06.2007 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Zamówiłem rynny bryza z odbiorem osobistym i dostałem 10% rabatu za własny transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wodi 25.09.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Polecam sklep internetowy http://www.ezelazny.pl/ Mają dobre cenyJeśli chcesz się czegoś dowiedzieć o rynnach Bryza to polecam stronkę http://www.rynny-bryza.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 27.09.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 bardzo zalezalo nam aby ktos odkopal temat sprzed 5 lat...rynny bryza sa juz w lodowce a nawet za tapczanem nie musisz sie reklamowac...zeby nie bylo, tez je sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernikle 27.09.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Ja akupiłem ryynny bryza w aptece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 27.09.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Ja akupiłem ryynny bryza w aptece. gratuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts