imported_MICHAŁ2 29.11.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 POZDRAWIAM WSZYSTKICH BUDOWNICZYCH RUBINA, ŻYCZĘ POMYŚLNEGO BUDOWANIA I JAK NAJMNIEJ PROBLEMÓW. CZEKAM NA WASZE SPOSTZEŻENIA I RELACJE Z BUDOWY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 29.11.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Kosztorys pracowni nijak się ma do rzeczywistości. Ale wydaje mi się, że to zależy też od regionu w jakim się buduje i od tego czy budujesz systemem gospodarczym, czy zatrudniasz firmę. My z mężem budujemy się w kujawsko-pomorskim systemem gospodarczym. Zatrudniamy dwóch majstrów i sami też pomagamy. Obliczyliśmy przy tym co już wydaliśmy i co jeszcze trzeba zrobić, że zmieścimy się w 400 tys. Mam pytanko, czy to już na gotowo? Jakiej klasy materiały? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry 30.11.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Rubin ma swoje zalety. Szukałem dość długo zanim go znalazłem. Powinniście zobaczyć jeszcze ten projekt http://www.stylowydom.com.pl/projekty/zfg2/zfg2.html#f.Moim zdaniem też jest super. Gdyby nie moj miejscowy plan zagospordarowania i wymóg 80%powierzchni biologicznie czynnej na działce to pewnie budował bym ten dom. Jest bardziej rozłożysty na dole ale w użytkowaniu pewnie byłby wygodniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
32zetka 02.12.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Witam GizelaTak, to już na gotowo. Z tym, że my dużo sami robimy. Nie wiem z jakiego regionu pochodzisz, bo ja z kujawsko-pomorskiego, a jak wiadomo w różnych regionach ceny różnie się kształtują. Jeżeli chodzi o materiały to my budujemy ściany z Phorotermu 44 (ściana jednowarstwowa) a na dach mamy dachówki ceramiczne też z Winebergera. Okna plastikowe w kolorze brązowym z fakturą drewna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_MICHAŁ2 06.12.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 witam!! JERRY OGLĄDAŁEM TEN DOMEK ZE STRONKI I STWIERDZAM, ŻE JEST RÓWNIEŻ FAJNY-JEŚLI CHODZI O ROZPLANOWANIE WNĘTRZA, TYLKO MI OSOBIŚCIE NIE ODPOWIADA TEN GANEK OD FRONTU. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 12.01.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Witam 32zetka. Jak tam budowa? Kula się pomalutku? Macie już więźbę? Czy dobrze widzę na zdjęciach, że dodaliście jedno okno w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 12.01.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 dobra! Pomyłka. Właśnie zauwazyłam, że to okno jest od wykuszu Cofam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 12.01.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 ..Jeżeli chodzi o materiały to my budujemy ściany z Phorotermu 44 (ściana jednowarstwowa) a na dach mamy dachówki ceramiczne też z Winebergera. Okna plastikowe w kolorze brązowym z fakturą drewna. Pozdrawiam No to ładnie. A ja się o więźbę pytam Gorszy dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 12.01.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Chociaż to wcale nie oznacza, żę dachowka jest już na swoim miejscu...? hmmmm ja już nic nie wiem. Jutro tutj wrócę i przeczytam wszystko ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gega 13.01.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Czy mozna prosić jakies zdjecia ??? Jestem juz prawie zdecydowany na ten projekt. [email protected]Dziekuje i pozdrawiam G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 13.01.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Czy mozna prosić jakies zdjecia ??? Jestem juz prawie zdecydowany na ten projekt. [email protected] Dziekuje i pozdrawiam G. Witam Musiałbyś przesłać swoją prośbę na priva do 32zetki. Ona już buduje i ma zdjęcia. A tak, to nawet nie jest pewne, czy ona dostanie na pocztę info o nowej wiadomości na tym forum. Jeżeli długo się tu nie pojawiała - powiadomienie ustaje. Pisząc do niej na priv, masz pewność, że pojawi się info u niej na skrzynce mailowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_MICHAŁ2 22.01.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 WITAM SERDECZNIE I PROSZE O POMOC!!ZGUBIŁAM STRONKĘ Z KAFELKAMI, KTÓRE MI SIE BARDZO PODOBAJĄ . JEŻELI KTOS Z WAS SIE NATKNIE NA TAKIE, TO PROSZE O LINK!!PŁYTKI WYGLĄDAJĄ NASTEPUJĄCO: PODŁOGOWE SA ZIELONE A NASCIENNE MAJĄ MOTYW TRAWY Z POLNYMI MAKAMI. ( SA TO PŁYTKI ŁAZIENKOWE) DZIEKUJE I POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 22.01.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Michal2=Ewel Niestety z płytkami Ci nie pomogę. Może spróbuj na pokoju "wnętrza". Jednak myślę, że nadszedł najwyższy czas, żebyś włączył(a) caps locka. To się źle czyta, a poza tym wśród forumowiczów jest to odbierane jako krzyk. Może dlatego tak mnie to irytuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_MICHAŁ2 22.01.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 PRZECZYTAŁAM REGULAMIN MURATORA I NIE ZAUWAZYLAM ABY BYLO COS NAPISANE NA TEMAT WIELKOSCI LITER. JEŻELI KOMUS TO PRZESZKADZA TO TRUDNO .NIE SPOTKAŁAM SIE RÓWNIEŻ Z OPINIA WSROD FORUMOWICZOW, ZE PISANIE DUZYMI LITERAMI JEST ODBIERANE JAKO ,,KRZYK''!! POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 22.01.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Po pierwsze - nie unoś się tak bardzo, bo sytuacja tego nie wymaga. Po drugie - na tyle rzadko występujesz na forum Muratora, że pewnie nie mieli okazji zwrócić Tobie na to uwagi. Ja Cię widzę któryś już raz na tym wątku. Z chęcią poczytam, co masz do powiedzenia, dlatego zwracam Ci uwagę na to , że źle się czyta Twoje wypowiedzi. I podaruj sobie złośliwości, bo na mnie to nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_MICHAŁ2 23.01.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 SZKODA ZASMIECAĆ FORUM TAKIMI POSTAMI-JAK MASZ COŚ JESZCZE TO NA PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 23.01.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Co fakt, to fakt- szkoda forum na takie dialogi. A co do priv- ja już nie mam Ci nic do powiedzenia Prowadzisz, niezrozumiałą dla mnie, wojnę o Złote Kalesony. Ustalmy, że jesteś górą. Odetchnij i zajmijmy się budowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 24.01.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 witam forumowiczówwłaśnie się zalogowałem...buduję rubina z mg projekt koło Wrocławiadom turbo super rewelacja ale sporo błędów w projekciete błędy dużo mnie kosztowałyjak będę miał chwilkę to wrzucę zdjęciapozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 24.01.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witam Jakie błędy masz na myśli? My też przymierzamy się do budowy Rubina. Mam kontakt z 32zetką, która już jest na etapie budowy i nie wspominała mi nic o poważnych błędach. Zdjęcia baaaaaaaaaaaaaardzo chętnie zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 27.01.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 WitamZdjęcia mam na stroniehttp://picasaweb.google.pl/hodowca/Budowamy już kończymy układać dachówkę i ocieplać styropianem – 15cm i poroterm 25na wiosnę elewacja zewnętrzna i wykończeniówkadrzwi i okna już są Bełdy są z ilością stali, powieżchnią ścian zewnętrznych, błednie są wyrysowane okna połaciowe i takie tam dodatkowe inne sprawy… pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts