Yarnii 09.12.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Tutaj dokładnie widać te płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwciaRubinek 09.12.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 świetne wizualizacje, bardzo nowoczesne:) ledwo poznaję, ze to nasz Rubinek My (stety lub niestety) mamy wersję bez pustki, gdybym takową posiadała to na pewno byłoby to w tym stylu...można wtedy poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mineralka 09.12.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 u mnie też jest wersja z sufitem i pokojem nad salonem - ale te wizualizacje dały mi i to bardzo do myślenia - nie wiem czy teraz mi się za bardzo wszystko nie pozmienia - choć qrde prąd już zrobiony i kuć od nowa.... - buuuuuu mam w głowie mętlik totalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcins32 11.12.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 wizualizacje super! extra to wszystko wygląda..... kto to robił te wizualizacje ,,?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yarnii 13.12.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Każdy projektant wnętrz zrobi taką wizualizację (no może nie każdy), a i samemu można się pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwciaRubinek 13.12.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 na jakim programie sie bawisz? ja kiedys probowalam i wcale to nie jest takie latwe...trzeba najpierw rozgryzc program... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yarnii 13.12.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Ja bawiłem się w 3D Studio Max, ale żeby było łatwiej kupiłem pliki DWG z naszym projektem od MG Projekt.Inna zabawa jest z przestawianiem ścian w projekcie. Też pliki DWG są potrzebne, ale "obrobić" już można darmowymi programami.Do projektowania ogrodu w miarę tani program to Landscape Design 17 - ciekawostka jest taka, że pokazuje jak ogródbędzie wyglądał w miarę wzrostu roślin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwciaRubinek 15.12.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 mam pytanie, jakie kolory bedą w waszych salonach? my własnie sie zastanawiamy...ciezko cokolwiek wybrac, a chcemy użyć gotowe farby ( ze względu na cenę). Wiadomo te z mieszalnika są droższe.... zastanawiamy się nad aromatycznym kardamonem po całości, tylko jedna sciana (ta duza przy wyjsciu na taras( chocolate pudding beckersa)A Wy macie już jakieś wizje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mineralka 15.12.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Iwcia u mnie odcienie szrości ale takie przyjemne ciepłe ale dokładnie to jeszcze nie myślałam wiec nie pomogę po świętach zaczynamy robić wodę kanalizację i centralne - tzn narazie wszystko przygotujemy i położymy plastiki a w marcu jak będą okna to będzie reszta - no ale muszę się zdecydować gdzie zlew w kuchni - głupawki już przez to dostaję Iwcia ja Cię bardzo bardzo proszę - innych też jeśli czytają - pokażcie mi swoje kuchnie - nawet jeśli bałagan i niedokończone .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwciaRubinek 16.12.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Mineralko chetnie zrobie kilka zdjęc, ale naprawde teraz nie ma czego, bo wszystko pozaklejane na czas malowania...wybralismy kolor caffe latte beckersa i aromatyczny kardamon duluxa na scianie przy tarasie i schodach. Dzis juz malowalismy, od razu inaczej wygląda nasz Rubinek:) my na początku też chcielismy szrosci, są jednak beże. Teraz zastanawiamy sie nad naszą sypialnia...ułożyliśmy juz białe ceiełki, sciany mają byc biale, tylko jedna zaakcentowana mocnym kolorem, a na niej czarny napis. Np zdjęcie poniżej ewentyalnie zamiast zółtego myslelismy o takim kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwciaRubinek 16.12.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 eee to ostatnie zdjęcie nie oddaje tego koloru, to turkusowy klif duluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mineralka 24.12.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Wesołych Świąt kochani - my za rok wreszcie wigilia na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcins32 29.12.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Wszystkiego najlepszego w NOWYM 2013 ROKU!!! Zapału i energii w budowaniu i udoskonalaniu swoich domków marzeń..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwciaRubinek 31.12.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Najlepszego w nowym roku!!! oby się nam udało zamieszkać w domu naszych marzen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keyh1989 02.01.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Mineralko czy jest możliwość oglądnięcia Twojego domku w realu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mineralka 02.01.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 jasne - już odpisałam na PW Iwcia - pokaż kuchnię - proszęęęęęę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwciaRubinek 03.01.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 no ok, zrobię kilka zdjęć jak mąż wróci, bo on ma dobry aparat w komórce. Niestety kuchnia nie jest jeszcze skończona...brakuje nam szafek wiszących, oświetlenia i tego, co położymy na ścianie nad blatem. Właściwie to dobrze się składa, może mi doradzicie co tam będzie pasowało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwciaRubinek 03.01.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 miałam wstawić dziś kilka zdjęć... mąż jednak stwierdził, że nie ma co wstawiac bez oswietlenia, tym bardziej, ze jak wraca to ciemno, a wiadomo lampa błyskowa nie daje tyle swiatla. w weekend powinnismy miec juz swiatło, takze obiecuje, ze wstawie jak najszybciej:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga669 07.01.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Witam Od pewnego czasu jestem "zakochana" w Rubinku . Planuję zakup tego projektu a na późną wiosnę rozpoczęcie budowy. Jednak fajnie byłoby przed zakupem obejrzeć ten dom w realu...czy jest ktoś może z okolic Krakowa, kto buduje ten dom? Ewentualnie czy Ty Mineralko pokażesz swój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mineralka 07.01.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Kingo - jasne wpadaj jeśli masz ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts