aga_rola 29.04.2017 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 WItajcie. Zakupiliśmy projekt Teraz zastanawiamy się jakich przeróbek dokonać w projekcie, ale myślę, że to będzie drobna kosmetyka, nie duże przeróbki. Mam pytanie to tych co już mieszkają w swoich Rubinach. Czy macie instalację inteligentnego domu? Czy zarządzacie zdalnie np. piecem na gaz, oświetleniem itp. Zastanawiamy się nad wprowadzeniem czegoś takiego do naszego Rubina i ciekawa jestem opinii oraz kosztów takiego systemu. Pozdrawiam i mam nadzieje do usłyszenia:) Rubin w stylu dworkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_rola 29.04.2017 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Rubin w stylu dworkowym I jeszcze ta strona z białą barierką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaiada 16.07.2017 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Dzień dobry,Planuję z Mężem budowe domu z projektu Rubin. Czy ktos z Państwa pobudował już w woj. mazowiecki i można zobaczyć domek w realu. Będziemy bardzo wdzięczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_rola 13.08.2017 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekrem 15.08.2017 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Witam;) Ktoś coś na temat dużego okna w rubinie co dajecie od środka ?Z góry dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_rola 15.08.2017 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Okno zostawiam bez żadnych firanek zasłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekrem 15.08.2017 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Właśnie tez tak myslałem ale teraz sie zastanawiam czyby cos niedac szuka weny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_rola 16.08.2017 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Właśnie tez tak myslałem ale teraz sie zastanawiam czyby cos niedac szuka weny:D Ja będę miała piękny widok na ogród wiec nie będę zasłaniała okna . Wkleiłam zdjęcia zobacz sobie moją wizualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_rola 16.08.2017 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 To projekt sypialni dorosłej córki .Może kogoś zainspiruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekrem 16.08.2017 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Mi sie bardzo podoba tylko ze moja córa jest mala :)może w przyszłości teraz planujemy salon i nad kominkiem cos o tapecie myslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_rola 18.08.2017 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Mi sie bardzo podoba tylko ze moja córa jest mala :)może w przyszłości teraz planujemy salon i nad kominkiem cos o tapecie myslimy Salon wrzuciłam we wcześniejszych postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_rola 28.06.2018 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 Zrobiłam wizualizację kolejnych pomieszczeń w Rubinie Sypialnia ,pralnia, pokój syna ( to bliźniaczy pokój córki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_rola 28.06.2018 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 Teraz pralnia w Rubinie został mi jeszcze projekt garderoby ,siłowni i tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaN22 13.07.2018 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 Czy ktoś posiada projekt rubin z antresola i tym dużym oknem i mógłby się podzielić zdjęciami? Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_rola 23.07.2018 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Czy ktoś posiada projekt rubin z antresola i tym dużym oknem i mógłby się podzielić zdjęciami? Proszę Pani Paulino u mnie prezentuje się to tak Do pełnej wizualizacji jeszcze bardzo dużo brakuje ,ale powolutku i do przodu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaN22 24.07.2018 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Witam. Czy mozemy sie jakoś skontaktować? Na wiosnę zaczynamy budowę rubina. Projekt kupiony, zaadoptowany ale mam pewne wątpliwości. Czy mogłaby pani pokazać więcej zdjęć. Pokoje, kuchnia są małe dlatego zastanawiam się czy dobrze zrobiłam Mój email [email protected] Pani Paulino u mnie prezentuje się to tak Do pełnej wizualizacji jeszcze bardzo dużo brakuje ,ale powolutku i do przodu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nordyk 09.01.2019 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Witam Forumowiczów czy ktos z Was mógłby podzielić się informacją jaki był Wasz koszt wybudowania Rubina do stanu surowego zamkniętego + instalacje? Jesteśmy zdecydowani z żoną na zakup tego projektu ale chciałbym się upewnić ile w rzeczywistości wynosi koszt budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_rola 28.04.2019 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Ja wybudowałam dom w 2016 więc nie pomogę w kosztorysie. Ceny poszły znacząco do góry . Cegły na cały dom pamiętam kupilam za 15.000 tys. teraz pewnie to nie realne. Życzę powodzenia w budowie . Pozdrawiam Witam Forumowiczów czy ktos z Was mógłby podzielić się informacją jaki był Wasz koszt wybudowania Rubina do stanu surowego zamkniętego + instalacje? Jesteśmy zdecydowani z żoną na zakup tego projektu ale chciałbym się upewnić ile w rzeczywistości wynosi koszt budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekrem 22.05.2019 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 Teraz pralnia w Rubinie został mi jeszcze projekt garderoby ,siłowni i tarasu Czekam na projekt tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pankufur 01.11.2020 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Witam, ja już prawie, prawie się wprowadzam , no może na wiosnę. Poniżej kilka zdjęć i kilka wizualizacji. Jak ktoś się zastanawia na tym domem to ja polecam i nie widziałem lepszego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts