beti555 30.01.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 d5620s, mówisz sam piecze? To sobie odpoczniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 30.01.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 d5620s, mówisz sam piecze? To sobie odpoczniesz a jakże-strasznie mnie do tej pory męczyło to obracanie rożnem:) nad płomieniem:) a propos- Betti kochana, miescisz sie jeszcze przed monitorem? Pozdrowionka serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 30.01.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 A mieszcze, mieszcze, dziękuję Mieszkacie już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 30.01.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 A mieszcze, mieszcze, dziękuję Mieszkacie już? nie-przecież napisałam w poście z fotkami kuchni-ze zrobiona kuchnia i łazienka....i nic poza tym:( styczen byltaki szalony ze nie mielismy na nic czasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawor 31.01.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 sprostuje iż moje pytanie o sprzet AGD oparte tylko i wyłącznie na ciekawości pracownika firmy produkujacej AGD :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 31.01.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 sprostuje iż moje pytanie o sprzet AGD oparte tylko i wyłącznie na ciekawości pracownika firmy produkujacej AGD :):) hehe, jakie agd? i czy są jakies promocje dla forumowiczów?))))))n bo jeszcze pare rzeczy do kupuienia a w walizce z "dularami" juz od dawna widac dno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencik 31.01.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Hej, Czy ktoś z Forumowiczów zastanawiał się nad zmianą okien w salonie - a dokładnie tutaj gdzie jest wykusz - na okna tarasowe......ostatnio jak byłam u znajomych w ich nowym domu i zobaczyłam takie super duże okna prawie w cały salonie - bardzo mi się to spodobało. co Wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jack_1 31.01.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Hej, Czy ktoś z Forumowiczów zastanawiał się nad zmianą okien w salonie - a dokładnie tutaj gdzie jest wykusz - na okna tarasowe......ostatnio jak byłam u znajomych w ich nowym domu i zobaczyłam takie super duże okna prawie w cały salonie - bardzo mi się to spodobało. co Wy na to Witam. A czy pomyślałaś, gdzie postawisz jakieś meble np. stół? A nie szkoda trochę ciepła uciekającego prze dużą ilość okien? Jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencik 31.01.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 masz rację, myśleliśmy nad tym, i jest to duży minus, że tak naprawdę w salonie zostanie miejsce tylko na jakiś komplet wypoczynkowy i telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 No, nasze salony nie porażaja swoją wielkością My przesunęliśmy kominek w róg i jesteśmy z tego baaaardzo zadowoleni. Zyskalismy sporo miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jack_1 01.02.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 No, nasze salony nie porażaja swoją wielkością My przesunęliśmy kominek w róg i jesteśmy z tego baaaardzo zadowoleni. Zyskalismy sporo miejsca My również podobnie zrobiliśmy z kominkiem - wpasowaliśmy go między ścianę zewnętrzną a komin - tak aby zajmował jak najmniej miejsca. Jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelika0808 01.02.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 hej DAWOR pozdrów Arka Sokolowskiego Roberta Sikore ...itd. Siedziałem z nimi 5 lat (na Leśnej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencik 02.02.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 No, nasze salony nie porażaja swoją wielkością My przesunęliśmy kominek w róg i jesteśmy z tego baaaardzo zadowoleni. Zyskalismy sporo miejsca Beti, możesz przesłać zdjęcie swojego kominka. Jack już widzieliśmyi jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.02.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 No, nasze salony nie porażaja swoją wielkością My przesunęliśmy kominek w róg i jesteśmy z tego baaaardzo zadowoleni. Zyskalismy sporo miejsca Beti, możesz przesłać zdjęcie swojego kominka. Jack już widzieliśmyi jest super. Jasne, zrobię fotki i wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawor 04.02.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 hej DAWOR pozdrów Arka Sokolowskiego Roberta Sikore ...itd. Siedziałem z nimi 5 lat (na Leśnej) spoko, pozdrowie:) ale Arka nie kojarze...Roberta za to bardzo dobrze sory za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jack_1 04.02.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Witajcie. Mam pytanie do osób, które kupiły niedawno najładniejszy projekt domu:- powiedzcie czy w Waszych projektach jest już poprawiony komin w salonie (kolidujący wcześniej z krokwią) czy też Pani projektant dała sobie spokój z wprowadzeniem poprawek? Jack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencik 05.02.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ja pisałam do muratora w tej kwestii i wszystko jest już poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jack_1 05.02.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ja pisałam do muratora w tej kwestii i wszystko jest już poprawione Ciekawe, którą część komin przesunęli - na parterze, czy na poddaszu. Jeśli możecie to napiszcie. Jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencik 05.02.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 niestety ja niezbyt się orientuję w tej sprawie - ale wydaje się że na poddaszu - nie daję jednak sobie uciąć ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencik 05.02.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam, i pytam o poradę w kwestii kolejnej sprawy a mianowicie zastanawiam się, czy macie może jakąś (zresztą jak zwykle bardzo praktyczną) propozycję urządzenia dodatkowego samego wc przy następujących zmianach, na które już zdecydowaliśmy się: - pomieszczenie nr 9 (czyli łazienkę bez okna) zmieniliśmy na garderobę - pomieszczenie nr 4 i 3 chcemy połączyć w jedną łazienkę (w projekcie tam jest mała łazienka z oknem i garderoba) i teraz tak się zastanawiam czy jest szansa wygenerowania gdzieś miejsca na małe wc (takie dla gości ). Dzięki za wszystkie sugestie i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts