Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt M09 W DOBRYM GUŚCIE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 880
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej,

Czy ktoś z Forumowiczów zastanawiał się nad zmianą okien w salonie - a dokładnie tutaj gdzie jest wykusz - na okna tarasowe......ostatnio jak byłam u znajomych w ich nowym domu i zobaczyłam takie super duże okna prawie w cały salonie - bardzo mi się to spodobało. co Wy na to

Witam.

A czy pomyślałaś, gdzie postawisz jakieś meble np. stół?

A nie szkoda trochę ciepła uciekającego prze dużą ilość okien?

Jack

No, nasze salony nie porażaja swoją wielkością :roll: My przesunęliśmy kominek w róg i jesteśmy z tego baaaardzo zadowoleni. Zyskalismy sporo miejsca :D

My również podobnie zrobiliśmy z kominkiem - wpasowaliśmy go między ścianę zewnętrzną a komin - tak aby zajmował jak najmniej miejsca.

Jack

Witam,

i pytam o poradę w kwestii kolejnej sprawy a mianowicie zastanawiam się, czy macie może jakąś (zresztą jak zwykle bardzo praktyczną) propozycję urządzenia dodatkowego samego wc przy następujących zmianach, na które już zdecydowaliśmy się:

- pomieszczenie nr 9 (czyli łazienkę bez okna) zmieniliśmy na garderobę

- pomieszczenie nr 4 i 3 chcemy połączyć w jedną łazienkę (w projekcie tam jest mała łazienka z oknem i garderoba)

i teraz tak się zastanawiam czy jest szansa wygenerowania gdzieś miejsca na małe wc (takie dla gości :)).

Dzięki za wszystkie sugestie i uwagi.