lambertc 29.12.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Dzień Dobry Jack, dziękuje za odpowiedź. Ja jednak myślę, że da się obejść ten "detal" i nie ponosić tych kosztów. Mam jeszcze jedno przemyślenie: wydaje mi się, że warto byłoby wstawić dodatkowe drzwi na tylnej ścianie w garażu do wyjscia na ogród. Co o tym myślicie drodzy państwo? Pozdrawiam. CL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jack_1 29.12.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Zawsze można wstawić drzwi - jest to zawsze jekieś udogodnienie. Tylko z tego co mi się wydaje powinieneś mieć zgodę na wstawienie drzwi w tej ścianie nośnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambertc 29.12.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Dzięki za podpowiedź. Murator wydaje zgody na zmiany bez problemów. Nie wiem czy tą również ale zawsze można ich o to zapytać.CL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jack_1 29.12.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Mi dali zgodę zaraz przy zakupie projektu na zrobienie drzwi z garażu do kotłowni oraz na zrobienie okien w dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambertc 29.12.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Jak to, z garażu do kotłowni i okna w dachu to chyba jakiś inny projekt.CL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambertc 29.12.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Jack_1. Przepraszam teraz dopiero doczytałem jakie planujecie wykonać zmiany.Pozdrawiam CL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jack_1 29.12.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 A okna (okno) w dachu to po to, aby doświetlić troche strych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.01.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Co sądzicie o tym projekcie? http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=340&IdKolekcji= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.01.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Zastanawiamy się z mężem nad tym projektem. Napiszcie, proszę, co o nim sądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evu. 08.01.2006 02:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=57747 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.01.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Witam, bardzo podoba mi się projekt M09. Napiszcie, coś więcej o Waszych postępach w budowie. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.01.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=57747 Dziękuję, jakoś sama nie mogłam nic znaleźć na temat tego projektu Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambertc 09.01.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 WitamBeato, obawiam się, że nikt jeszcze nie ma żadnych postępów na budowie, ponieważ jest to nowy projekt Muratora i nikt nie zaczął jeszcze budować. Z tego co się orientuje, to może wiosną tego roku ktoś zacznie budować, na razie załatwiamy formalności.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambertc 09.01.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam,Mam pytanie do miłosników M09a, którzy dobrze znają ten projekt. Ile według Was będzie trwała budowa tego domu (interesuje mnie stan surowy otwarty pod blachę) z rozbiciem na poszczególne etapy budowy (np. fundamenty, ściany zew. i wew., strop, więźba, pokrycie blachą) Będę zobowiązany za odpowiedź.Pozdrawiam CL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jack_1 09.01.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witaj lambertc Odpowiadając na Twoje pytanie mogę powiedzieć, że bardzo trudne jest podanie takiego terminu. Wszystko zależy od tego jak dużo masz kasy, jaki wybierzesz system budowy, jaka będzie pogoda itp. Może to być zarówno kilka miesięcy, jak i kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzisław Jakimiak 09.01.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Acca5Jak się wybudzisz z zimowego snu prześlij mi zdjęcie M09 które umieściłeś na forum. Jest nieaktywne / tak mi się wydaje/ a posiada ciekawą kolorystykę, inną niż w muratorze. Nawiasem mówiąc przejeżdżam obok podobnego parterowca o pięknych kolorach tj. zielonkawy dach i słonecznikowy tynk, brązowe okna i drzwi - rewelacja.Zrobię fotkę przy lepszej pogodzie to zademonstruję na forum.Pozdrawiam wszystkich w nowym roku.Zdzisław/lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambertc 09.01.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Dzięki Jack1. OK. Uśmiałem się trochę, bo ja nie mam kasy a liczę na kredyt i dlatego pytam.Pozdrawiam CL. Odnośnie kolorystyki, to też widziałem parterowy budynek ze spokojną zieloną blachodachówką oraz piaskową elewacją, bardzo mi się podobał. CL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jack_1 09.01.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Tu nie ma nic do śmiania - na ulicy, gdzie mam działkę jeden dom został wybudowany w 8 miesięcy i bodajże 14 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambertc 09.01.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Dzięki, Ok, niedogadaliśmy się.Pozdrawiam serdecznie. CL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.01.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam, trochę źle się wyraziłam z tymi postępami w budowie Chodziło mi raczej o wszelkie uwagi z Waszej strony dotyczące tego projektu, gdyż są bardzo interesujące. Z niecierpliwością na nie czekam. Ja niestety dopiero rozpoczynam drogę papierkową. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts