Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt M09 W DOBRYM GUŚCIE

Recommended Posts

Hej,

Olek, u Ciebie te okna i zresztą cała kuchnia wygląda super (bo już jest wszystko urządzone) - ja też powoli się do tego przyzwyczajam, aczkolwiek podejrzewam że przez to jednak kuchni jest mniej ustawna niż gdybyśmy jednak zrobili jedno okno.

ale już jest i nie ma co żałować :)

Właśnie, trzeba się cieszyć z tego co jest, pozdrawiam

• Odpowiedzi 880
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochani Gustowni mam pilne pytanko dla wszystkich mających okna z filarem po środku. Wchodzą nam zakładać CO i mamy zaplanowane po jednym grzejniku na środku okna.Olek [jak widać na zdjęciach] ma dwa grzejniki i wygląda to fajnie. Kto z Was ma 1 grzejnik ? Czy jesteście zadowoleni z takiego rozwiązania ?

Hey!!

Ja -co prawda z innego wątku ,ale przeglądając wasze fotki bardzo spodobały mi się szafki pod zlew w obu łazienkach(górnej i dolnej). OLEK5555 - czy to były gotowe czy robiliście na zamówienie? Oba zlewy też są świetne (poproszę o miejsce zakupu lub nazwę firmy )

Pzdr.

R.

Hey!!

Ja -co prawda z innego wątku ,ale przeglądając wasze fotki bardzo spodobały mi się szafki pod zlew w obu łazienkach(górnej i dolnej). OLEK5555 - czy to były gotowe czy robiliście na zamówienie? Oba zlewy też są świetne (poproszę o miejsce zakupu lub nazwę firmy )

Pzdr.

R.

Szafka w WC to jakiś typowy marketowy wyrób - umywalka Cersanit i jakaś szafka - była w komplecie. Natomiast podwójna umywalka i szafka zostały zakupione w Leroy - na zamówienie. Już nie pamiętam dokładnie nazwy, ale chyba Milano. Szczerze muszę przyznać, że ten zestaw z łazienki robi wrażenie i jest bardzo praktyczny, pozdrawiam

Kochani Gustowni mam pilne pytanko dla wszystkich mających okna z filarem po środku. Wchodzą nam zakładać CO i mamy zaplanowane po jednym grzejniku na środku okna.Olek [jak widać na zdjęciach] ma dwa grzejniki i wygląda to fajnie. Kto z Was ma 1 grzejnik ? Czy jesteście zadowoleni z takiego rozwiązania ?

Tak jak zaważyłaś angelika0808 my mamy grzejniki pod każdym oknem. Nie wiem jak sprawowałaby się opcja z 1 grzejnikiem na 2 okna, ale my jesteśmy bardzo zadowoleni. W całym mieszkaniu (oprócz kotłowni i 3 sypialni) jest podłogówka, teraz jak jest włączona to grzejniki w salonie mamy poskręcane na max, a w sypialniach grzejemy tylko po 1. Natomiast jeszcze 2 miesiące temu nie włączaliśmy podłogówki, ale wszyskie grzejniki były odkręcone.

• 1 month później...

Witam, jestem nową osoba na tym forum. Czytałam długo o waszych przeżyciach i doświadczeniach. Chciałabym sie jeszcze doradzić w kilku spawach, dopiero mam zamiar sie budować-oczywiście projekt M09a. Mam nadzieje, że ktoś sie dołączy.

angelika0808 pisałaś o grzejnikach w kuchni. Jak u Was zostało to rozwiazane. Czy macie dwa grzejniki pod oknem czy jeden. Jak to wygląda, przecież tam z reguły są meble dolne z szafkami.

Pozdrawiam

Witam forumowiczów.

Proszę o jeszcze jedną radę.

Mianowicie chodzi o OKNA. Jakie macie okna. Ja myślę, żeby wszystkie słupy między oknami zlikwidować i wstawić okna typowe. Proszę poradźcie czy dobry jest to pomysł? Patrzę teraz pod kątem kosztów. Typówki są tańsze.

Czy macie typówki czy nietypówki i jak sie ma to do cen. Jaka jest różnica cenowa.

A, jeszcze jedno, czy usunięcie tych słupków nie zaważy na wyglądzie mojego domu?

Jak macie zdjęcia z typówkam,i, prosze o zdjęcia.

Witam forumowiczów.

Proszę o jeszcze jedną radę.

Mianowicie chodzi o OKNA. Jakie macie okna. Ja myślę, żeby wszystkie słupy między oknami zlikwidować i wstawić okna typowe. Proszę poradźcie czy dobry jest to pomysł? Patrzę teraz pod kątem kosztów. Typówki są tańsze.

Czy macie typówki czy nietypówki i jak sie ma to do cen. Jaka jest różnica cenowa.

A, jeszcze jedno, czy usunięcie tych słupków nie zaważy na wyglądzie mojego domu?

Jak macie zdjęcia z typówkam,i, prosze o zdjęcia.

Mamy okna 150x 170cm, jedno w kuchni jest tylko mniejsze (170cm x 97cm) i podobnie jest w łazience. Wklejałam duzo zdjeć domu, przejrzyj wątek, napewno znajdziesz. Zklikwidowaliśmy słupki między oknami, nie żałujemy decyzji. Jakbyś chciała, to mogę jeszcze wrzucic w wątek jakieś konkretne zdjecia. Pozdrawiam:)