kozien 25.05.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 kilka fotek z rozpoczęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozien 06.08.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 co tu tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozien 05.10.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Mam pytanie do wszystkich budujących: jak wygląda poddasze,czy nie jest zbyt mało miejsca,zbyt nisko, czy podnosicie poddasze o jeden może dwa pustaki? Może ktoś ma zdjęcia poddasza,wszystkie na forum przedstawiają parter- będę wdzięczny.To jest jedyny dylemat jaki mam przed kupnem tego projektu.W moim projekcie wyrzucam ściankę miedzy kuchnią i gabinetem, oczywiście z gabinetu robię kuchnię a z kuchni jadalnie, w miejscu tej ścianki dam wyspę.Zwiększy mi się przez to salon, dam gdzie była jadalnia dam wypoczynek ( prawdopodobnie) Wyrzucam również ścianę w korytarzu tam gdzie jest szafa oraz drzwi do strefy nocnej (za ciasny jest ten korytarz).Proszę napiszcie jakie jest to poddasze w rzeczywistości jak w użytkowaniu? ja odnoszę wrażenie że tylko ja buduję z poddaszem a gdzie cała reszta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Debora 14.10.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witajcie Żałuję, żę się spóźniłam, bo fotki z realizacji M09b już są niewidoczne.Bardzo podoba mi się ten projekt i mam w planie podobne przeróbki jak i Wy, głównie co do kuchni i jadalni, a spiżarnia w WC. Na górze chciałabym pomniejszyć 1 pokój i powiększyć garderobę na pralnię/suszarnię (wejście) z łazienki no i dodatkowe okno połaciowe tam wstawić. Obawiam sie tylko żeby nie było za ciasno. Kozien, bardzo wysoki wyszedł dom po Twpich przeróbkach?Kosztowna była zmiana projektu w zakresie kąta nachylenia połaci dachowych?PozdrawiamDebora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozien 24.11.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 na http://forum.muratordom.pl/blog.php?52695 zdjęcia, niedługo wstawię okna to dam nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicias 24.11.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Ojjjj dawor to chyba o mnie " ze ci co się wprowadzili już tu nie zaglądają ". Fakt dawno dawno mnie ty nie było. Ale obiecuję zaglądać częściej niż raz do roku. Widzę kilka nowych osób budujących dom w dobrym guście Jeśli macie jakieś pytania do kogoś kto już mieszka od dawna służę pomocą, jeśli tylko o czymś już nie zapomniałem Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 25.11.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Cześć wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdziicho15 05.01.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Witam Wszystkich widzę że nikt już nie odwiedza tego forum, i szkoda!!! Spora część osób już mieszka u siebie:yes: my niestety jesteśmy dopiero na etapie "stan surowy zamknięty" stawiamy wariant podstawowy zrezygnowaliśmy z garażu i zrobiliśmy dodatkowy pokój. Powoli zaczynają się schody chcąc robić coś dalej już trzeba powoli wiedzieć gdzie co ma być. Myślałem, że sporo tu podpatrze ale niestety zdjęć jest mało mam problem z kuchnią i salonem, a dokładnie brakuje mi jadalni "chyba zrobie ją na tarasie!!!":o może ktoś mi podpowie jak rozwiązał to u siebie bym był wdzięczny. Pozdrawiam i życze wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Ania i Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annma74 13.01.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Witam serdecznie!!!Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego projektu.Spełnia nasze wszystkie oczekiwania.Troszkę go przerobiliśmy, przesunęliśmy ścianę salonu o jakieś 80cm. i kosztem tarasu mamy większy salon,a taras jest w sam raz.Łazienka też jest powiększona , a w drugiej małej będzie garderoba,bo zrezygnowaliśmy z tych małych "garderobek" w holu dzięki temu mamy dużo przestrzeni o którą nam chodziło.Garażu też nie ma a z tego pomieszczenia zrobiliśmy dodatkowy pokój i będzie to pokój typowo stołowy. Reszta zostaje tak jak w projekcie. Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozien 13.02.2011 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Gdzie są ci od M09b wariant drugi ??? Czemu ja sam się muszę z tym borykać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moll1 21.02.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witam serdecznie,Po długich poszukiwaniach zamieram budowac dom wg. projektu M09b L. W moim przypadku jednak jest to inwestycja na cale życie i chciałbym być jej pewien na 100%.Bardzo prosze osoby, które mają już wybudowany dom "od środka" M09b, niekoniecznie w wersji lustrzanej. Idealnieby było, jeśli ktoś by się zgodził pokazać dom od środka. Oczywiście zrewanżowałbym się. Mieszkam w Bydgoszczy, jednak jestem w stanie dojechać w każde miejsce w Polsce, aby tylko upewnić się i zobaczyć ten dom w całej okazałości.Bardzo dziękuję za kontakt od miłych ludziJakub[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozien 25.02.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Witam serdecznie, Po długich poszukiwaniach zamieram budowac dom wg. projektu M09b L. W moim przypadku jednak jest to inwestycja na cale życie i chciałbym być jej pewien na 100%. Bardzo prosze osoby, które mają już wybudowany dom "od środka" M09b, niekoniecznie w wersji lustrzanej. Idealnieby było, jeśli ktoś by się zgodził pokazać dom od środka. Oczywiście zrewanżowałbym się. Mieszkam w Bydgoszczy, jednak jestem w stanie dojechać w każde miejsce w Polsce, aby tylko upewnić się i zobaczyć ten dom w całej okazałości. Bardzo dziękuję za kontakt od miłych ludzi Jakub [email protected] zapraszam na oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moll1 26.02.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 zapraszam na oględziny Bardzo dziękujemy za życzliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fari 01.05.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Witam, czy ktoś może podać wymiary okien w M09b (wersja z poddaszem użytkowym)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiale100 12.08.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Witam, czy ktoś może podać wymiary okien w M09b (wersja z poddaszem użytkowym)? Pozdrawiam Witam, wymiary okien to 97 x 170 w pokojach i łazience, tarasowe 263 x 255, okno w pomieszczeniu gosp. 97 x 100, połaciowe 78 x 150. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fari 16.08.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 kasiale 100dziękuję za odpowiedźPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin1976 19.08.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Buduje może ktoś wersje IV http://projekty.muratordom.pl/projekt_w-dobrym-guscie-wariant-iv,1623,1,0.htm Chciałbym zobaczyć jakieś zdjęcie jak budyneczek wygląda w realu czy nie jest za mały na 2-3 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deta 25.08.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Witam wszystkich, na forum jestem nową osoba i podobnie jak Robin1976 jestem zainteresowana projektem M09d wersja IV /odbicie lustrzane/Robin, czy nie uważasz że te okna pojedyncze są za małe, chyba zbyt mało światła będzie wpadać do domu?Zastanawiam się jeszcze nad wejściem do domu, czy nie jest zbyt wąsko, czy ten słup można przesunąć? My w planie zagosp. mamy 30%, więc jeśli zdecydujemy się na budowę, to niewątpliwie czeka nas podniesienie kąta nachylenia dachu. Najbardziej interesują mnie koszty budowy. Pozdrawiam i czekam na nowe wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiale100 02.11.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Witam, My również się z "tym" borykamy..... Zaczęliśmy w lipcu, "zaraz" ocieplamy, a potem wnętrze:) Pozdrawiam Gdzie są ci od M09b wariant drugi ??? Czemu ja sam się muszę z tym borykać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszLu 01.04.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam wszystkich miłośników domku W dobrym guście. Również zaczynam przygodę budowy i aktualnie jesteśmy na etapie wyboru projektu. Na pewno będzie to któryś z rodziny M09. Zastanawiamy się nad wariantem I lub III. Wstawiam moje wstępne zmiany jakie wprowadziłem. W wariancie III zamiast pomieszczeń 4 i 3 przewidziałem pralnie (to może być niejasne). Jestem bardzo ciekaw waszych opinii i sugestii Pozdrawiam Łukasz Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez LukaszLu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts