Trociu 29.07.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Dziękuje za pomoc. Problem jest rozwiązany i rur stalowych na dachu nie będzie A jak rozwiązałeś ten problem jeżeli można wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 29.07.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 ZTCW zdecydował się jednak na wentylację mechaniczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 25.07.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Pozwolę sobie podłączyć się do tematu. Czy poprawnym rozwiązaniem jest zakończenie pionu kanalizacyjnego ponad dachem niziutkim kominkiem, takmi jak np. tenhttp://www.kloeber-home.de/pl/products.php?req=129 ? Czy ktoś z Was stosował takie rozwiązania u siebie ? Czy się sprawdziły ?Będę wdzięczny za odpowiedzi w tym wątku lub w wątku wskazanym przez link poniżejhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?164223-dach%C3%B3wka-wentylacja-pionu-kanalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlen7 20.08.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 hej, ja też naiwnie myślałam , że kominki wentycyjne ceramiczne (planuje dachówke L15 wienebergera) nadają się do wentylacji łazienek. Już mam strop wylany, czy mam inwestować w kominki vilpe, czy postawić na stropie pustaki wentylacyjne ? , strop jest lekki terriva, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
player_pl 23.08.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 hej, ja też naiwnie myślałam , że kominki wentycyjne ceramiczne (planuje dachówke L15 wienebergera) nadają się do wentylacji łazienek. Już mam strop wylany, czy mam inwestować w kominki vilpe, czy postawić na stropie pustaki wentylacyjne ? , strop jest lekki terriva, A może jest tak, że przy kominkach wentylacyjnych tego typu wymagany jest wentylator? U mnie tak właśnie będzie - wentylator z czujnikiem wilgotności plus zawór zwrotny zapobiegający wlatywaniu powietrza do wewnątrz. Mam wrażenie, że to musi działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts