Cpt_Q 08.06.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Normalnie spadłem z krzesła, gdy - oglądając transmisję na żywo w TVN24 usłyszałem TO: http://www.youtube.com/watch?v=LuZORqUbs5M na szczęście zostało TO nagrane A potem Pan Bush przeleciał nad moim ogrodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.06.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Qubo, "pierwsze primo" czy Bush za to zapłacił? Drugie "primo" - jeśli nie, to czy Bush wiedział, że leci nad Twoim domem? Jeśli nie, to każdy lepszy prawnik z USA wywalczy, że to Ty będziesz musiał zapłaić za tę przyjemność A tak na poważnie, jaka władza, taka ochrona. No comments. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 08.06.2007 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Qubo, "pierwsze primo" czy Bush za to zapłacił? Drugie "primo" - jeśli nie, to czy Bush wiedział, że leci nad Twoim domem? Jeśli nie, to każdy lepszy prawnik z USA wywalczy, że to Ty będziesz musiał zapłaić za tę przyjemność A tak na poważnie, jaka władza, taka ochrona. No comments. 1. Musiał wiedzieć, bo stałem na dachu z kamerą i lornetką, pewnie wszystkie lufy były we mnie wycelowane Blisko przelatywali 2. To nie ochrona, ale operator TV sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Normalnie spadłem z krzesła, gdy - oglądając transmisję na żywo w TVN24 usłyszałem TO: http://www.youtube.com/watch?v=LuZORqUbs5M na szczęście zostało TO nagrane A potem Pan Bush przeleciał nad moim ogrodem nic wiecej nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.06.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 eee, w pierwszej chwili to ja pomyslalam ze to ty nagrywasz z dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 11.06.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 ...a wiecie, ja tam lubię americanos - tacy są wyluzowani, nie martwią się, że gadają głupoty czy myślą, że stolicą Polski jest Budapest. Ja nawet ich podziwiam za to jak takim indywiduom udało i udaje się budować tak bogate państwo. W tym szaleństwie jest jakaś metoda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 12.06.2007 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 ale mi nie chodziło o ty czy ich lubię, czy nie lubię... mi chodziło tylko o ciekawy tekst chyba pana operatora kamery TVN24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.06.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Normalnie spadłem z krzesła, gdy - oglądając transmisję na żywo w TVN24 usłyszałem TO: http://www.youtube.com/watch?v=LuZORqUbs5M na szczęście zostało TO nagrane o A jakim proszalnym tonem to powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 12.06.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 ale mi nie chodziło o ty czy ich lubię, czy nie lubię... mi chodziło tylko o ciekawy tekst chyba pana operatora kamery TVN24 Jaki tam ciekawy - zabluźnił sobie i już - to takie "normalne" w dzisiejszych czasach. Myślisz, że Bush nie bluźni ? - fakuje i madafakuje co dziennie - na śniadanie, obiad i kolację. Narra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 12.06.2007 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Jaki tam ciekawy - zabluźnił sobie i już - to takie "normalne" w dzisiejszych czasach. Myślisz, że Bush nie bluźni ? - fakuje i madafakuje co dziennie - na śniadanie, obiad i kolację. Narra ja też ale nie na całą Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 02.07.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 w Albanii Bush spędził 7 godzin a w Polsce niecałe 4 widać jak ważnym jesteśmy sojusznikiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 02.07.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 w Albanii witały go tłumy, jak nowego zbawiciela a w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 02.07.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 w Albanii witały go tłumy, jak nowego zbawiciela a w Polsce? w Polsce powitał go kaczor z żoną Maryśką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts