Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na wzgórzu - pytana i odpowiedzi;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to witaj, byłam tu :D i jeszcze zaglądnę. Jeśli pozwolisz, oczywiście. :wink:

Pozdrawiam

Agnieszka

Oczywiście, zapraszam. Nie panuję jeszcze nad dziennikiem jak bym sobie tego życzył, ale wszystko przyjdzie z czasem.

Postaram się pisać ciekawie i na temat;) może przesadziłem z tym miodem pitnym wczoraj, ale to też była rada dla budujących;)

może przesadziłem z tym miodem pitnym wczoraj, ale to też była rada dla budujących;)

ja ostatnio wiecej pije :) mam nadzieje ze nie wyladuje w AA po budowie...

Mnie też chciała rozpić....

Ale ja się nie dam. No chyba, że wypijemy to razem i ryzyko wpadnięcia w nałóg rozłoży się. :wink: :wink: :wink:

Ja nie pijam prawie wcale, ale miód pitny to napój naszych pradziadów. Przypomniałem sobie o nim dwa dni temu i jestem rad z tego przypomnienia;]

A do AA się nie wybieram, dom buduję a potem mam zamiar pić miód dalej, na drewnianym tarasie spoglądając na okolice z mojej góry;]

Tubylcy mówią że to widok na ponad 40km, nie sprawdzałem jeszcze, ale widać sporo.

No nie sądzę bym źle odczytał Twe intencje;) hihi

Co do Uniporu, dziś dostałem tlefon, że przyjdzie do mnie we wtorek więc od środy ruszamy.

Co do pracy to myślę, bezstresowe podejście do tematu pozwoli na pełne zaprezentowane własnych walorów, więc do dzieła. Nie zabieraj tylko wiatrówki ze sobą;)

Scur a Ty nie w pracy? ;)

No nie sądzę bym źle odczytał Twe intencje;) hihi

Co do Uniporu, dziś dostałem tlefon, że przyjdzie do mnie we wtorek więc od środy ruszamy.

Co do pracy to myślę, bezstresowe podejście do tematu pozwoli na pełne zaprezentowane własnych walorów, więc do dzieła. Nie zabieraj tylko wiatrówki ze sobą;)

Scur a Ty nie w pracy? ;)

A dlaczego??

W życiu trzeba mieć czas na wszystko.

Na pracę i na odpoczynek.

A Ty?

Daro jesli dobrze Cie rozumiem to na gorze oprocz lazienki bedziesz mial jeszcze salon kapielowy? tak?

a jakie wielkosci bo na planach w Twoim dzienniku nie moge sie dopatrzec.

ja jak widzisz zrezygnowalam z dwoch lazienek na gorze bo stwierdzilam ze to przesada, ale moze zle zrobilam i jak np dzieciaczki beda wieksze powinny miec swoja lazienke hmmm......

Aniu w tym sęk, że mój architekt nie chce odstąpić. Powiedział, że przy trzech sypialniach muszą być 2 łazienki na górze, choćby ta druga była w części sypialnej, bo jak widzisz nie ma tam zbyt wiele miejsca;) Ale jak stanie więźba to wtedy będzie chwila prawdy, czy da się to zrobić. A mini salon kompielowy mógłby być za kominami - wejście mogłoby być również z sypialni. Mam tam róznicę poziomów, więc łazienka w stosunku do sypialni nad garażem byłaby wyżej.