Daro_K 08.06.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Nie wiem czy ja miałem to założyć, ale stało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 13.06.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 żeby nie było że nikt nie zagląda - ja zaglądam i czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 14.06.2007 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 HIHI - Dzięki - dla takiej osoby jak Ty można pisać choćbyś tu zaglądała tylko Ty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.06.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Muszę zarobić więcej kasy - jakieś 200tys , bo zabraknie mi na ogórd. bardzo mi sie podoba Twoje podejscie. po pierwsze dlatego ze chcesz zarabiac o 200tys wiecej (mam nadzieje ze w roku)- ja tez po drugie ze myslisz o ogrodzie-ja tez. Bede zagladala do Twojego dziennika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 14.06.2007 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 No cóż, zarabianie samo w sobie niczego nie wnosi - ważny jest cel. A co do ogrodu to przywiązuję do niego dużo uwagi. Mam duży spadek to daje pole do popisu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 15.06.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 No to witaj, byłam tu i jeszcze zaglądnę. Jeśli pozwolisz, oczywiście. Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 milutko oglada sie dziennik z fotkami.pozdrawiam cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.06.2007 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 No to witaj, byłam tu i jeszcze zaglądnę. Jeśli pozwolisz, oczywiście. Pozdrawiam Agnieszka Oczywiście, zapraszam. Nie panuję jeszcze nad dziennikiem jak bym sobie tego życzył, ale wszystko przyjdzie z czasem. Postaram się pisać ciekawie i na temat;) może przesadziłem z tym miodem pitnym wczoraj, ale to też była rada dla budujących;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 może przesadziłem z tym miodem pitnym wczoraj, ale to też była rada dla budujących;) ja ostatnio wiecej pije mam nadzieje ze nie wyladuje w AA po budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 15.06.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 może przesadziłem z tym miodem pitnym wczoraj, ale to też była rada dla budujących;) ja ostatnio wiecej pije mam nadzieje ze nie wyladuje w AA po budowie... Mnie też chciała rozpić.... Ale ja się nie dam. No chyba, że wypijemy to razem i ryzyko wpadnięcia w nałóg rozłoży się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.06.2007 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ja nie pijam prawie wcale, ale miód pitny to napój naszych pradziadów. Przypomniałem sobie o nim dwa dni temu i jestem rad z tego przypomnienia;]A do AA się nie wybieram, dom buduję a potem mam zamiar pić miód dalej, na drewnianym tarasie spoglądając na okolice z mojej góry;]Tubylcy mówią że to widok na ponad 40km, nie sprawdzałem jeszcze, ale widać sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 to w takim razie mam nowy cel: polozyc sie na materacyku w swoim basenie z dobrym drineczkiem w reku (a nie z flachą wódy). Swoja drogą ciekawe czy takie imprezki ludzi z forum udaja sie. ja bym sie chetnie z Wami wszystkimi spotkala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.06.2007 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Spokojnie, może najpierw pomówimy o Einstein-ie;) - nie bądź taki szybki Bil - Aniu <żarcik> Pewnie, że spotkanie jest wskazane, ale może na neutrealnym gruncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 oki oki, przeciez nie proponuje seksu grupowego a tak na marginesie przywiezli Ci juz Daro Unipor? kiedy ruszasz z murami? musze mykac, jade negocjowac warunki nowego kontraktu w nowej pracy moze sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 15.06.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 oki oki, przeciez nie proponuje seksu grupowego a tak na marginesie przywiezli Ci juz Daro Unipor? kiedy ruszasz z murami? musze mykac, jade negocjowac warunki nowego kontraktu w nowej pracy moze sie uda. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.06.2007 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 No nie sądzę bym źle odczytał Twe intencje;) hihi Co do Uniporu, dziś dostałem tlefon, że przyjdzie do mnie we wtorek więc od środy ruszamy. Co do pracy to myślę, bezstresowe podejście do tematu pozwoli na pełne zaprezentowane własnych walorów, więc do dzieła. Nie zabieraj tylko wiatrówki ze sobą Scur a Ty nie w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 15.06.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 No nie sądzę bym źle odczytał Twe intencje;) hihi Co do Uniporu, dziś dostałem tlefon, że przyjdzie do mnie we wtorek więc od środy ruszamy. Co do pracy to myślę, bezstresowe podejście do tematu pozwoli na pełne zaprezentowane własnych walorów, więc do dzieła. Nie zabieraj tylko wiatrówki ze sobą Scur a Ty nie w pracy? A dlaczego?? W życiu trzeba mieć czas na wszystko. Na pracę i na odpoczynek. A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.06.2007 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Daro jesli dobrze Cie rozumiem to na gorze oprocz lazienki bedziesz mial jeszcze salon kapielowy? tak? a jakie wielkosci bo na planach w Twoim dzienniku nie moge sie dopatrzec. ja jak widzisz zrezygnowalam z dwoch lazienek na gorze bo stwierdzilam ze to przesada, ale moze zle zrobilam i jak np dzieciaczki beda wieksze powinny miec swoja lazienke hmmm...... Aniu w tym sęk, że mój architekt nie chce odstąpić. Powiedział, że przy trzech sypialniach muszą być 2 łazienki na górze, choćby ta druga była w części sypialnej, bo jak widzisz nie ma tam zbyt wiele miejsca;) Ale jak stanie więźba to wtedy będzie chwila prawdy, czy da się to zrobić. A mini salon kompielowy mógłby być za kominami - wejście mogłoby być również z sypialni. Mam tam róznicę poziomów, więc łazienka w stosunku do sypialni nad garażem byłaby wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 15.06.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Hej Daro, buduję w Radwanicach na ul. Szerokiej róg Krótkiej, jadąc od Wrocławia do Oławy po prawej stronie. Dziennika niestety nie prowadzę dlatego się nie otwiera. Jesteśmy dopiero na etapie stropu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.06.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 No to super. Od rzeczki dzieli Was droga;) Woda nie dojdzie mam nadzieję. Ja strop będę miał za 3,5 tygodna - mam nadziję Powodzenia - dzięki że odpisałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts