anjamen 01.12.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Darek, dzięki za namiary na Kingę, spotkalysmy sie wczoraj, baaardzo sympatyczna i zgodzila sie zaprojektowac dol domu moich rodzicow i moja gorna lazienke. jak bede miala projekty to oczywiscie sie pochwale.jeszcze raz wielkie dzieki.pozdrawiamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.12.2007 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Darek, dzięki za namiary na Kingę, spotkalysmy sie wczoraj, baaardzo sympatyczna i zgodzila sie zaprojektowac dol domu moich rodzicow i moja gorna lazienke. jak bede miala projekty to oczywiscie sie pochwale. jeszcze raz wielkie dzieki. pozdrawiam ania Nie ma sprawy, będziesz zadowolona. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Teraz przyszłam z rewizytą Piękneeee te łazienki, cuuuudne Powiedz, czy były projektowane pod jakieś konkretne płytki, czy ot tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 03.12.2007 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Teraz przyszłam z rewizytą Piękneeee te łazienki, cuuuudne Powiedz, czy były projektowane pod jakieś konkretne płytki, czy ot tak?? Pod konkretne płytki, ale to pewnie wie moja pani projektant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 06.12.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Daro, ale szalejesz! Tylko pozazdrościć. Wizja przeprowadzki wiosną chyba coraz bardziej realna. Ja marze chociaż, żeby następnego sylwestra móc zrobić u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.12.2007 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Niebawem idę do banku po dodatkowa kasę, bo ta z pierszej umowy coś mi się kończy.Zapytacie ile mi zabrakło? Ano licze na 200tys, ale zobaczymy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 07.12.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Az strach pytać o ratę kredytu. Ale za to Wasz domek zapowiada się naprawdę super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.12.2007 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Az strach pytać o ratę kredytu. Ale za to Wasz domek zapowiada się naprawdę super. Dziękuję o ratach nie myślę - po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.12.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Ha, Ha braciszku, ja tez szacuje ze z 200tys nam zabraknie, coz za zbieg okolicznosci ciesze sie ze nie jestem sama do tej pory wydalismy ok 400 i sama nie wiem jak to sie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 07.12.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Aniu, ale z działką mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.12.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 tak, z dzialka (dzialka w 2006-97tys), ale i tak sie mocno przeliczylismy z kasa, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 07.12.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Pociesz się, że teraz za samą działkę wzięłabyś tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.12.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 A gdzie podzial sie Daro?czyzby pracowal na budowie? tak Jolu, ceny dzialek wzrosly masakrycznie, ale nigdy nie jest tak ze dzialka z domem, to cena dzialki plus cena domu, to wszystko razem sie liczy i tak bardzo zalezy od gustow kupujacych....u nas w Szymanowie cena za m2 od 200 do 300 zl/m2dawno nie sledzilam cen dzialek macie jakies informacje jak teraz ksztaltuja sie dzialki we Wroclawiu i okolicach, spadly, wzrosly????Caly boom budowlany chyba juz minal, ludzie zdali sobie sprawe ze nie sa w stanie zamiecic m4 na domek pod miastem, popyt na grunty powinien wiec przyhamowac wiec i ceny nie powinny wariowac. pozdrawiam cieploamm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.12.2007 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Moi Kachani! Rzeczywiście szaleje ostatnio na budowie. Co do ceny działki mojej to wzrosła o około 30%. Co do całego harmonogramu budowy to wiedziałem, że za mało wziąłem kredytu i teraz planowo występuję o jego podwyższenie. Działkę mam za małą - 1009m2, ale gdy ją kupowałem wydawało sie ok, a poza tym miałem inne zobowiązania blokujęce skok na 2tys.m2 - trudno - mniej koszenia Elektrycy kończą w piątek, odkurzacz centralny we wtorek, hydraulicy nie wiem Więc tynki pojawią się niewiadomo kiedy, ale super byłoby przed świętami. Przy okzji kładę okablowanie do kamer i alarmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 08.12.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Jak dla mnie 1000m działka to idealna wielkość. Co zamierzasz robić na większej powierzchni? U nas połączone dwie działki maja 1400 m, ale oprócz naszego stoi mały domek moich rodziców. I tak jest sporo miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.12.2007 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Jak dla mnie 1000m działka to idealna wielkość. Co zamierzasz robić na większej powierzchni? U nas połączone dwie działki maja 1400 m, ale oprócz naszego stoi mały domek moich rodziców. I tak jest sporo miejsca. U mnie średnio z tym miejscem - zresztą zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.12.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 duza dzialka to duzo koszenia kiedy sie spotykamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.12.2007 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 duza dzialka to duzo koszenia kiedy sie spotykamy? Nie wiem, mam problem z zabezpieczenim logistycznym. Może jakiś mini szwedzki stół - totalnie nie mam koncepcji Może w weekend? w tygdoniu dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 10.12.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 A nie za zimno teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.12.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 ale Daro kupuje koze wiec nie zamarzniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts