Daro_K 24.12.2007 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Kochani dzięki za życzenia!! Ja dla Was.... ... odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi. Radości w smutku, dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju... i ukończenia tego co zaczęliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.01.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Daro, halo, halo, wrociles juz z Sylwestra, czy jeszcze balujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 03.01.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Daro, halo, halo, wrociles juz z Sylwestra, czy jeszcze balujesz? NIe było mnie długo - nawet na budowie. Wróciłem i zarządziłem "stop" dla tynków. Za niska temperatura. Ale zdążyli zrobić 3 pomieszczenia, więc muszę o nie zadbać - mam nagrzewnicę - dziś jej pierwsza noc Jadę o 23 zobaczyć jak sobie radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.01.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Daro, a ja ide na calosc, tynkuje sie mam wstawiona koze z dluuuga rura i w domu jest ok 5 stopni, ale nocne wypady tez sa mi znajome, jezdzimy okolo polnocy i dokladamy wegiel, mamy zamiar kupic tone wegla bo przywozimy w workach ale za czesto trzeba jezdzic po nowa dostawe. pozdrawiam PS od poniedzialku ma byc na plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.01.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Słuszna decyzja z wstrzymaniem prac tynkarskich. Sądze, że nie zbawi nikogo parę dni (tygodn?), a na pewno zaoszczędzi troszkę kasy - pielęgnacja i ewentualne (odpukać) remonty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.01.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Słuszna decyzja z wstrzymaniem prac tynkarskich. Sądze, że nie zbawi nikogo parę dni (tygodn?), a na pewno zaoszczędzi troszkę kasy - pielęgnacja i ewentualne (odpukać) remonty... Oby nie, Teraz mam 8 stopni. Resztę pomieszczeń robię, jak zobacze dobą aurę - trochę spękałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 07.01.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 dzisiaj słyszałam że do 23 stycznia ma być na plusie więc jest szansa - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 07.01.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 dzisiaj słyszałam że do 23 stycznia ma być na plusie więc jest szansa - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Resztę pomieszczeń robię, jak zobacze dobą aurę - trochę spękałem. I tej wersji się trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.01.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Resztę pomieszczeń robię, jak zobacze dobą aurę - trochę spękałem. I tej wersji się trzymaj chyba, że za tydzień ocieplę dom na zewnątrz styropianem bo będzie +8 we Wrocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.01.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Daro, czy temperatury na zewnatrz przekonuja Cie do ponownego ruszenia z tynkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 13.01.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Sprawdzałam długoterminową prognozę pogody i do końca miesiąca dodatnie temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.01.2008 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Daro, czy temperatury na zewnatrz przekonuja Cie do ponownego ruszenia z tynkami? NIe ruszam tynków, mam inną robotę ;] - Dach poprawiam i docieplam;]A jak odpalę rkuperator to w każdym moemenci dam radę otynkować;] - ale jeszcze nie teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 13.01.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Darek, masz już rozprowadzoną instalację odkurzacza centralnego? Jeśli tak, możesz napisać ile to kosztuje i ewentualnie polecić kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.01.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Jolu, Ty chcesz odkurzacz centralny? znam 2 rodziny i nie sa zadowoleni, lepiej kupic na allegro kirbiego za 2-3 tys i sprawa zalatwiona, ale nie wiem - bo sama nigdy nie uzywalam a moze jednak warto? hmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 13.01.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Aniu, odkurzacz centralny to u mnie prawie jak sauna. Musi być. Może na razie tylko rozprowadzenie, a osprzęt później. Ale to ze względów finansowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.01.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 hmmmm, ja nawet przez chwile nie pomyslalam o odkurzaczu centralnym podczas budowy, wydaje mi sie zbedny mimo mojego zamilowania do sprzatania. nie wiem jakie sa zalety. wiem tylko ze musi byc dziura do rury w kazdym pokoju bo dlugi waz sie nie sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 14.01.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Zalety niewątpliwe, to nie tachanie całego ustrojstwa za sobą, po domu (schodach itp już to ćwiczyłam) i zero pyłków z odkurzacza w domu. Wszystko na zewenątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 14.01.2008 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Darek, masz już rozprowadzoną instalację odkurzacza centralnego? Jeśli tak, możesz napisać ile to kosztuje i ewentualnie polecić kogoś? Mam ekipę, solidni i dobre ceny mają. Szef - Pan Andrzej - 604092215 lub 071 7913830 - powołaj się na mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 14.01.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Daro, jesteś nieoceniony! Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts