Daro_K 14.01.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Daro, jesteś nieoceniony! Dzięki. Jolu nie zawstydzaj mnie - ja po prostu buduję, co znaczy, że jestem ekspertem we wszystkim - jak my wszyscy. A Pan Andrzej obiecał, że dostaniesz ofertę tak dobrą jak ja ;] jeśli się na mnie powołasz ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ika_71 15.01.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witaj Daro_K ! Przeczytałam dziennik i komentarze również. Gratuluje i życzę cierpliwości oraz dalszego szybkiego postępu robót. Ja jestem na początku drogi-ruszam z budową w marcu, dlatego chetnie czytam co i za ile, również o ekipach, czyli cenach robocizny Przepraszam, że wykorzystuje Twój Dziennik, ale chcę zapytać anjamen z którego jest Szymanowa?? Ja mam działkę w Szymanowie Gm. Wisznia Mała przy ul. Sportowej. może więc przy okazji poznałabym sąsiadkę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.01.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Ika poszlo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 16.01.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Witaj Daro_K ! Przeczytałam dziennik i komentarze również. Gratuluje i życzę cierpliwości oraz dalszego szybkiego postępu robót. Ja jestem na początku drogi-ruszam z budową w marcu, dlatego chetnie czytam co i za ile, również o ekipach, czyli cenach robocizny Przepraszam, że wykorzystuje Twój Dziennik, ale chcę zapytać anjamen z którego jest Szymanowa?? Ja mam działkę w Szymanowie Gm. Wisznia Mała przy ul. Sportowej. może więc przy okazji poznałabym sąsiadkę Pozdrawiam Wy tam w Szymanowie macie fajny grunt. Ja miełaem glię więc marzec, to u mnie nie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.01.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Daro, ja tez mam gline, przy oczyszczalce musialam wywozic wywrotkami bo na nic sie nie zdala. ae udalo mi sie zaczac na poczatku kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 16.01.2008 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Daro, ja tez mam gline, przy oczyszczalce musialam wywozic wywrotkami bo na nic sie nie zdala. ae udalo mi sie zaczac na poczatku kwietnia no jak glinę - to sie 1000 razy zastanowiłbym nad oczyszczalnią, wiem jak wygląda źle działająca - nic dobrego dla domu z tego nie wynika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.01.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Daro spokojnie, wszystko bylo przemyslane, przebadane i musi dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.01.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Gratuluję wszystkich instalacji.Rozumiem, że z tynkami czekasz do wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.01.2008 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Gratuluję wszystkich instalacji. Rozumiem, że z tynkami czekasz do wiosny? Kurcze nie wiem, ale napewno do cieplejszej aury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.01.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Daro, przeciez na dworze plus 10, tynki potrzebuja pierwszych 4-5 dni na plusie zeby nie odpasc, ja robilam kiedy na dworze bylo -10 i jes ok! pozdrawiama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.01.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Daro, przeciez na dworze plus 10, tynki potrzebuja pierwszych 4-5 dni na plusie zeby nie odpasc, ja robilam kiedy na dworze bylo -10 i jes ok! pozdrawiam a. Tak tylko u mnie jeszcze tamte nie wyschły:( a minęło - 3 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.01.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 No hej Widzę, że terminarz mamy podobny co do parapetówek oczywiście. Do mnie jutro przychodzi elektryk, a hydraulik coś wedle przyszłego tygodnia Tynki tatuś chciał już kłaść, ale się biedak pochorował Niemniej jednak w przyszłym tygodniu ma ruszuć do walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 24.01.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ponadto złożyłem dokumenty o podwyższenie kwoty kredytu do GE. Sprawa nie bagatelna, bo przy pzytywnym rozpatrzeniu, będę w 100% mógł w wysokim standardzie skończyć inwestycje. Z całego serca życzę aby to była prawda ale z doświadczenia wiem że ile bym nie miał to tyle wydam i dalej brakuje. Twoje łazienki zwaliły mnie z nóg. Pewnie są kontrowersyjne ale to jest to czego szukałem BARDZO długo!!!!!!!! Mam nadzieję że moją drugą połówkę będę w stanie do tego klimatu namówić... Gratuluję!!!!!!! Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.01.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ponadto złożyłem dokumenty o podwyższenie kwoty kredytu do GE. Sprawa nie bagatelna, bo przy pzytywnym rozpatrzeniu, będę w 100% mógł w wysokim standardzie skończyć inwestycje. Z całego serca życzę aby to była prawda ale z doświadczenia wiem że ile bym nie miał to tyle wydam i dalej brakuje. Twoje łazienki zwaliły mnie z nóg. Pewnie są kontrowersyjne ale to jest to czego szukałem BARDZO długo!!!!!!!! Mam nadzieję że moją drugą połówkę będę w stanie do tego klimatu namówić... Gratuluję!!!!!!! Pozdrawiam, Pedzelito Dzięki - choć wzory zastrzeżone, gdzie tylko można;) A ja tnę koszty, może kupię auto z tego kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Daro, to zaszalałeś z tĄ powierzchnią Ale jak to mówią od przybytku głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.01.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Daro, to zaszalałeś z tĄ powierzchnią Ale jak to mówią od przybytku głowa nie boli Kasiu - daję słowo, samo się, aż żal było nie podrzucić tych dwóch bloczków do góry. Na ale konsekwencje będą - finansowe. Za to mam gdzie swobodnie rury rekuperacji poprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Daro, to zaszalałeś z tĄ powierzchnią Ale jak to mówią od przybytku głowa nie boli Kasiu - daję słowo, samo się, aż żal było nie podrzucić tych dwóch bloczków do góry. Na ale konsekwencje będą - finansowe. Za to mam gdzie swobodnie rury rekuperacji poprowadzić. Daro, dlatego ja wolę nie liczyć ile tych metrów w sumie mamy Tez podnieśliśmy ścianę, ma jakies 145cm albo więcej Dziś mierzyłam z teściem sam strych, żeby kupić jakiś badziewny panel na położenie tam i okzało się, że sam strych ma 54 metry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.01.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Kasiu - zawsze to podwyższa wartość nieruchomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Kasiu - zawsze to podwyższa wartość nieruchomości aaaaaaaa, no widzisz człowiek się zawsze może czegoś nowego dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.01.2008 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Daro, 250mkw powierzchni użytkowej? Toż to kawał chałupy... Wiem, że przez to podwyższyłeś wartość nieruchomości, ale nieruchomość jest generalnie tyle warta ile ktoś jest skłonny za nią zapłacić.. A niewątpliwie, 1mkw powierzchni użytkowej to min 2500zł... No niestety tak to wychodzi przy końcowym rozrachunku.. Chyba, że duzo pracy własnej, ale to ile 200-300 zł z metra będzie mnie? Ja też już podwyższałem kredyt i ściankę kolankową też podniosłem. Tylko, że o 1 warstwę, by domek nie stracił proporcji.. U mnie na szczęscie stryszek ma po podłodze 15mkw, ale użytkowego niewiele, bo w najwyższym miejscu ma 160cm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts