Daro_K 27.01.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 No cóż, mój domek trochę proporcje stracił, ale mam pomysł, by go przyziemić No z tą pow. tak wyszło i musze już iść w zaparte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 27.01.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Nie wiem co on tam według Ciebie stracił. Dom masz piękny i przestronny. Na pewno będzie się Wam tam wygodnie mieszkać i zasiedlać wolne pokoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.01.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Daro ja tez uwazam ze sie czepiasz wcale nie stracil, a zyskal przestrzenie wewnatrz, jak dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.01.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Dziękuję, moje Panie - jak zwykle umiecie mnie uspokoić Fajnie było - dzięki raz jeszcze. A czy ten rekuperator o którym mówił Dawid (Waszych rodziców) jest robiony przez Elmech? Jeśli tak to mamy ten sam - Nikol 400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.01.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Daro to my dziękujemy calusy dla slicznej Werci i jej mamusi Jolu wylewki robocizna miksokretem (bez ukladania styropianu) 14zł/m2 zdjecia domu rodziców (parapetów, drzwi i innych takich) powklejam jak zrobie postaram sie jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.01.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Daro o rekuperatorze nie wiem za wiele w sumie to nawet nazwy nie znam ale chyba elmech. przyjedziesz to zobaczysz, wkrotce bedzie podlaczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 27.01.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Zgadzam się z moją ulubioną siostrą. Dom masz piękny, choć Wercia i jej mamusia jeszcze ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.01.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Kurcze dziewczyny - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Kurcze dziewczyny - dziękuję Kurcze Daro, tez chcę zobaczyć Wercię i mamusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.01.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Kurcze dziewczyny - dziękuję Kurcze Daro, tez chcę zobaczyć Wercię i mamusię Rzadko je wypuszczam ze "złotej klatki" na strzał oczu inych ludzi - są moje Kasiu - może kiedyś zdjątko jakieś na emila Ci wyślę , ale napewno nie umieszczę tutaj ACha- mała korekta imienia mojej córci -Weronika, Weri, Werisia na inne nie reaguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Kurcze dziewczyny - dziękuję Kurcze Daro, tez chcę zobaczyć Wercię i mamusię Rzadko je wypuszczam ze "złotej klatki" na strzał oczu inych ludzi - są moje Kasiu - może kiedyś zdjątko jakieś na emila Ci wyślę , ale napewno nie umieszczę tutaj ACha- mała korekta imienia mojej córci -Weronika, Weri, Werisia na inne nie reaguje Rozumiem Możesz na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.01.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Gdyby komuś się kolejność prac pomyliłą to przesyłam ściągę:http://images31.fotosik.pl/124/0fec9f86e5efcb69m.jpg http://images31.fotosik.pl/124/3830fba74efdbe54m.jpg http://images23.fotosik.pl/148/2c42efe49d9a7e75m.jpghttp://images34.fotosik.pl/124/b16d5cc115ee97d2m.jpg http://images28.fotosik.pl/149/1dcd17307987f0e2m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.01.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Daro! rewelacja widze ze szkolisz corcie, a przy okazji sam mozesz sie czegos nowego dowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.01.2008 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Daro! rewelacja widze ze szkolisz corcie, a przy okazji sam mozesz sie czegos nowego dowiedziec dokładnie - niech planuje swój dom, a nie liczy na faceta, im bardziej samodzielna i silna będzie tym mądrzejszego znajdzie reszta będzie bała sie podejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 im bardziej samodzielna i silna będzie tym mądrzejszego znajdzie reszta będzie bała sie podejść ot i cała prawda o facetach i kobietach: miągwy boją się silnych, samodzielnych i zaradnych kobiet PS. A jakichś innych, bardziej kobiecych tematów nie możesz jej znaleźć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.01.2008 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 im bardziej samodzielna i silna będzie tym mądrzejszego znajdzie reszta będzie bała sie podejść ot i cała prawda o facetach i kobietach: miągwy boją się silnych, samodzielnych i zaradnych kobiet PS. A jakichś innych, bardziej kobiecych tematów nie możesz jej znaleźć?? Wszystko w odpowiednich proporcjach; trochę samochodów, troche lalek, najwięcej książek - a najbardziej lubi tańczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 im bardziej samodzielna i silna będzie tym mądrzejszego znajdzie reszta będzie bała sie podejść ot i cała prawda o facetach i kobietach: miągwy boją się silnych, samodzielnych i zaradnych kobiet PS. A jakichś innych, bardziej kobiecych tematów nie możesz jej znaleźć?? Wszystko w odpowiednich proporcjach; trochę samochodów, troche lalek, najwięcej książek - a najbardziej lubi tańczyć małe dziewczynki tak mają: moja na pytanie kim zostanie w przyszłości odpowiada konsekwentnie, że baletnicą lub tancerką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.01.2008 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 hmmm, no moja jeszcze nie mówi słów, ale najlepiej jej wychodzi przemawianie w jej języku do zgromadzonej gawiedzi - to bardziej podpada chyba pod adwokata - taniec to takie oderwanie od rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.01.2008 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Wrocławianie - szukam lokalu 30-50m2 pod biuro, wiecie może gdzie najlepiej bez pośredników to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.01.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Wrocławianie - szukam lokalu 30-50m2 pod biuro, wiecie może gdzie najlepiej bez pośredników to zrobić? A cóż Ty tam będziesz robił?? PS. Odwiedzę z małżem Wrocław niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts