Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na wzgórzu - pytana i odpowiedzi;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A Pani Kasia kiedy planuje przeprowadzkę?

ja chyba jak Daro, a planowalam marzec, no coz rodzice planowali Boze narodzenie i nadal sie nie przeprowadzili,

nauczyla mnie ta budowa cierpliwosci, w koncu to nie wyscigi....

jaka tam ze mnnie pani 8)

Kasia po prostu i już :D

Planujemy chyba raczej sierpień :roll:

Choć bardzo bym chciała wcześniej, nie wyobrażam sobie kolejnego lata na 4 - ostatnim piętrze w bloku - sauna :x

Potwierdzam, że nie ma co sztywno trzymać sie terminów, bo .. i tak sa opóźnienia. :roll: Niemniej nie nalezy za bardzo stresować się tymi opóźnieniami... W końcu nie należy szukać sobie na siłę powodów do zmartwień.. :wink:

U mnie to juz niedługo będzie .. rok od daty jaką planowałem na termin przeprowadzki.

Pokłóciłem się z bankiem w GE Money Bank prawdopodobnie podwyższenia nie będzie. Robię skok do Millennium lub gdzie koliwiek. GE chce ode mnie odkupić swój kredyt i dać mi tyle ile chcę ale w nowym kredycie, choć twierdzą, że podwyższenia na taką kwotę dać mi nie mogą. Krótko mówiąc chcą ode mnie wyłudzić 12tys zł za wcześniejszą spłatę tego pierwszego kredytu zachowując duży kredyt na przyszłość - walczę dalej

Daro dopiero teraz przeczytalam o Twoim banku, co za skurw..... :evil:

Pamietaj ze jak zmienisz bank tracisz ulge odsetkowa (jesli sie na nia łapałeś)

Daro, ruszyłeś z pracami dalej?

jaki kominek wybrales i w jakiej firmie, ja sie rozgladam za wielkogabarytowym i z plaszczem, niestety jest ciezko bo takie maja po 50kW i spalanie 8kg drewna/h,

rozmyslalam o edilkamile (rodzice maja taki) ale za 8 tys nawet nie maja one jakiegos potrzebnego doprowadzenia powietrza i trzeba samemu kombinowac.

wiec jestem w kropce

Aniu - generalnie u mnie nic sie nie dzieje.

Wczoraj elekrtycy mieli wprowadzić prąd do domu i pdłączyć kilka gniazdek

Z Bankiem prawie jestem na prostej - choć piętrzą problemy. Małymi kroczkami do przodu.

Kominka jeszcze ne wybrałem - czekam na Was :lol: , ale chyba pojadę któregos dna na Krakowską - tam podobno przyzwoita firma jest.

Z ekipami utrzymuję kontakt telefonicznyi przesuwając wejście ich do mnie uzgadniamy hipotetyczne harmonogramy, by przy uruchomieniu uśrodków ruszyć jak z bicza

Dzięki, że zapytałaś :p