kaśka maciej 31.01.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Daro,to teraz możesz szaleć Dacie radę wprowadzić się w tym roku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.02.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Daro,to teraz możesz szaleć Dacie radę wprowadzić się w tym roku?? No spóbujemy wprowadzić się w lipcu - to i tak 3 kolejny termin;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.02.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 A Pani Kasia kiedy planuje przeprowadzkę?ja chyba jak Daro, a planowalam marzec, no coz rodzice planowali Boze narodzenie i nadal sie nie przeprowadzili, nauczyla mnie ta budowa cierpliwosci, w koncu to nie wyscigi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.02.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 ...i cała prawda o budowaniu - nie zakładać terminów - robić wszystko po kolei i porządnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 A Pani Kasia kiedy planuje przeprowadzkę? ja chyba jak Daro, a planowalam marzec, no coz rodzice planowali Boze narodzenie i nadal sie nie przeprowadzili, nauczyla mnie ta budowa cierpliwosci, w koncu to nie wyscigi.... jaka tam ze mnnie pani Kasia po prostu i już Planujemy chyba raczej sierpień Choć bardzo bym chciała wcześniej, nie wyobrażam sobie kolejnego lata na 4 - ostatnim piętrze w bloku - sauna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.02.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Potwierdzam, że nie ma co sztywno trzymać sie terminów, bo .. i tak sa opóźnienia. Niemniej nie nalezy za bardzo stresować się tymi opóźnieniami... W końcu nie należy szukać sobie na siłę powodów do zmartwień.. U mnie to juz niedługo będzie .. rok od daty jaką planowałem na termin przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.02.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Kolejny głos w dysusji o ociepleniu:http://www.systemyocieplen.pl/source/publikacje_9.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 08.02.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Kolejny głos w dysusji o ociepleniu: http://www.systemyocieplen.pl/source/publikacje_9.html wybacz za pytanie - a cóż tam odkrywczego? jak dla mnie same oczywistości ale może się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.02.2008 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Kolejny głos w dysusji o ociepleniu: http://www.systemyocieplen.pl/source/publikacje_9.html wybacz za pytanie - a cóż tam odkrywczego? jak dla mnie same oczywistości ale może się mylę Zgadza się, to tak dla utrwalenia przed ostateczna decyzją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 08.02.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Zgadza się, to tak dla utrwalenia przed ostateczna decyzją a, to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.02.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Zgadza się, to tak dla utrwalenia przed ostateczna decyzją a, to rozumiem Asiu, trochę Wam zazdroszczę tych prostych kształtów, ja muszą daszek wprowadzić u siebie, ale prosty nie będzie pasował. Chyba muszę nawiązać do kształtu lukarn. Nie wiem jeszcze jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Pokłóciłem się z bankiem w GE Money Bank prawdopodobnie podwyższenia nie będzie. Robię skok do Millennium lub gdzie koliwiek. GE chce ode mnie odkupić swój kredyt i dać mi tyle ile chcę ale w nowym kredycie, choć twierdzą, że podwyższenia na taką kwotę dać mi nie mogą. Krótko mówiąc chcą ode mnie wyłudzić 12tys zł za wcześniejszą spłatę tego pierwszego kredytu zachowując duży kredyt na przyszłość - walczę dalej Daro dopiero teraz przeczytalam o Twoim banku, co za skurw..... Pamietaj ze jak zmienisz bank tracisz ulge odsetkowa (jesli sie na nia łapałeś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 12.02.2008 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Kłótnia trwa mam już ofertę z innych banków więc i GE powoli spuszcza z tonu.Kiedyś Wam to opowiem ze szczegółami, na razie zeszli z 12 tys zł kary za wcześniejszą spłatę. A ja im na to, że teraz zaczynają od zera i muszą przebić innę banki bym został u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.02.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 No to nieźle boksujesz się z bankiem... Zgadzam się, ze 2W jest całkiem niezła i minimalne sensowne ocieplenie to 12cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.02.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Często zdarza się, że firmy jak mają dużo zleceń (czyli obrosną w piórka) to przestaja dbać o klienta. A niestety na reputację długo pracuje się i łatwo ją zespsuć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 17.02.2008 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Często zdarza się, że firmy jak mają dużo zleceń (czyli obrosną w piórka) to przestaja dbać o klienta. A niestety na reputację długo pracuje się i łatwo ją zespsuć... nic ująć nic dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.02.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Daro, ruszyłeś z pracami dalej?jaki kominek wybrales i w jakiej firmie, ja sie rozgladam za wielkogabarytowym i z plaszczem, niestety jest ciezko bo takie maja po 50kW i spalanie 8kg drewna/h,rozmyslalam o edilkamile (rodzice maja taki) ale za 8 tys nawet nie maja one jakiegos potrzebnego doprowadzenia powietrza i trzeba samemu kombinowac.wiec jestem w kropce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 19.02.2008 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Aniu - generalnie u mnie nic sie nie dzieje. Wczoraj elekrtycy mieli wprowadzić prąd do domu i pdłączyć kilka gniazdek Z Bankiem prawie jestem na prostej - choć piętrzą problemy. Małymi kroczkami do przodu. Kominka jeszcze ne wybrałem - czekam na Was , ale chyba pojadę któregos dna na Krakowską - tam podobno przyzwoita firma jest. Z ekipami utrzymuję kontakt telefonicznyi przesuwając wejście ich do mnie uzgadniamy hipotetyczne harmonogramy, by przy uruchomieniu uśrodków ruszyć jak z bicza Dzięki, że zapytałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.02.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 mowisz o tej firmie w sconto?jesli tak to juz pisalam ze nie sa tacy cacy, ja raczej kupie gdzies w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 19.02.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Jest jeszcze inna firma na Krakowskiej. W Sconto nawet mi wyceny nie raczyli zrobić. Tzn. obiecali, że zrobią i na tym sie skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts