Daro_K 19.02.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Myślałem o : http://www.kominki.wroclaw.pl/salony/index.html ale jak znajdziecie coś lepszego to ide z Wami Z bankiem jest kłopot, nie wiem co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.02.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Daro co z tym bankiem? o kominku musze myslec intensywnie, bo to juz tuz tuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 20.02.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Daro co z tym bankiem? o kominku musze myslec intensywnie, bo to juz tuz tuz Dużoby pisać ; opowiem jak sie spotkamy, ale jak nie urok to s.... Ale dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.02.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 jak nie urok to przemarsz wojsk rosyjskich-tak mawia moja mama a ja mam zamiar zarzucic moj bank stosem pism z zadaniem obnizenia oprocentowania ja mam teraz 6,7% to ciut za duzo (waluta PLN) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.02.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 jak nie urok to przemarsz wojsk rosyjskich-tak mawia moja mama a ja mam zamiar zarzucic moj bank stosem pism z zadaniem obnizenia oprocentowania ja mam teraz 6,7% to ciut za duzo (waluta PLN) Ciężka sprawa przed oddaniem do nieruchomości, ale sprawdź może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.02.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 jak nie urok to przemarsz wojsk rosyjskich-tak mawia moja mama a ja mam zamiar zarzucic moj bank stosem pism z zadaniem obnizenia oprocentowania ja mam teraz 6,7% to ciut za duzo (waluta PLN) Ciężka sprawa przed oddaniem do nieruchomości, ale sprawdź może się uda. co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.02.2008 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 jak nie urok to przemarsz wojsk rosyjskich-tak mawia moja mama a ja mam zamiar zarzucic moj bank stosem pism z zadaniem obnizenia oprocentowania ja mam teraz 6,7% to ciut za duzo (waluta PLN) Ciężka sprawa przed oddaniem do nieruchomości, ale sprawdź może się uda. co to znaczy? szybkie pisanie sprawia mi jak widzisz kłopot w poprawnym stawianiu literek - chodziło mi o to, że przed oddaniem do użytkowania (czyli przed końcem budowy) banki nie chętnie obniżają oprocentowanie, ale różne dziwy się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.02.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 ok. teraz kleje ale i tak sprobuje, lepiej cos robic, niz nic nie robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.02.2008 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 ok. teraz kleje ale i tak sprobuje, lepiej cos robic, niz nic nie robic. potwierdzam - ja należę do tych co jak już coś robią to tak jeszcze im mało (roboty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.02.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Powoli wychodzę na prostą z bankiem. Umawiam tynkarzy, bo szał nastaje powoli. No i wybieram materiał na podłogi. Przez przypadek znalazłem sklep i firmę zarazem, która sama importuje materiał i mam wrażenie, że lepszych cen już nie znajdę. Niebawem przejedziemy się tam i zaczniemy wybierać drewno - poczekam na wszelki wypadek na ruch banku ... bo mogę wziąć podłogę za 120zł/m2 lub za 70zł/m2 co i tak będzie super, ale w przypadku kryzysu wezmę płytek więcej a drewno za 50zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.02.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Daro czyżbyś dotarł na Jagiełły?My na podlogach bedziemy mieli nasz rodzimy dab pomalowany na ciemno (srednio), od Obaly (Dabell go polecala i rzeczywiscie piekne te dechy) cenA 95zł ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.02.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Daro czyżbyś dotarł na Jagiełły? My na podlogach bedziemy mieli nasz rodzimy dab pomalowany na ciemno (srednio), od Obaly (Dabell go polecala i rzeczywiscie piekne te dechy) cenA 95zł ale warto. Na Mosbacha. Byłem w serwisie Nokii i obok jest sklep parkieciarski. Jeśli macie problem z Nokią to tylko na Mosbacha będziecie mieli profsjonalny serwis. O tym na pl. Teatralnym nie wypowiadam się, bo musiałbym użyć słów powszechnie uznawanych za obelżywe. Ale wpadnę tam na Jagiełły też, porówanam ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.02.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 No to chyba ostatnio kozina nie była potrzeba, nie? Ale pierwsza połowa marca ma być zimna i może przydać się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.02.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 No to chyba ostatnio kozina nie była potrzeba, nie? Ale pierwsza połowa marca ma być zimna i może przydać się... Nie no - ma być ciepło - kozina to już napewno sie nie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.02.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No to chyba ostatnio kozina nie była potrzeba, nie? Ale pierwsza połowa marca ma być zimna i może przydać się... Nie no - ma być ciepło - kozina to już napewno sie nie przyda. Niestety po weekendzie ma przyjść wyraźne oziębienie, a nawet może być troszkę mrozu i śniegu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 27.02.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Nie we Wrocku, mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ale pierwsza połowa marca ma być zimna i może przydać się... wypluj to słowo u mnie tynki się szukują na marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.02.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ale pierwsza połowa marca ma być zimna i może przydać się... wypluj to słowo u mnie tynki się szukują na marzec U mine też podchodzę do tematu z tynkami (jak jutro uporam sie z bankiem) - Kasiu znów coś razem zrobimy A co do wyplucia - to gdyby od tego cos zależało to kze wypluł by płucas byle nam ulżyć..... KZE ale na wszelki wypadek wypluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.03.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Wyplułem, wyplułem... Tylko co z tego.. Chyba w pierwszej połowie marca ma być rzeczywiście chłodniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.03.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ale pierwsza połowa marca ma być zimna i może przydać się... wypluj to słowo u mnie tynki się szukują na marzec U mine też podchodzę do tematu z tynkami (jak jutro uporam sie z bankiem) - Kasiu znów coś razem zrobimy A co do wyplucia - to gdyby od tego cos zależało to kze wypluł by płucas byle nam ulżyć..... KZE ale na wszelki wypadek wypluj ciiiiiiiiiiii u mnie już pokój córki wytynkowany no i cały stych i pomieszczenie nad garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts