anjamen 04.03.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Daro, coś Cię dawno nie widziałam, gdzie sie podziewasz?wszystko ok z bankiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.03.2008 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Daro, coś Cię dawno nie widziałam, gdzie sie podziewasz? wszystko ok z bankiem? Średnio - ale moze coś sie uda ugrać. Mam przed sobą rozmowę o poprowadzenie projektu IT - może sobie coś dorobię , bo nie chce opuszczać dotychczasowej firmy. Na budowie nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 to mocno trzymam kciukory zeby sie udalo dorobic i to zeby tyle dorobic zeby wystarczylo na cala wykonczeniowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.03.2008 02:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ... Mam przed sobą rozmowę o poprowadzenie projektu IT .... To widzę, że kolega z branży... Ja też PM.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.03.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ... Mam przed sobą rozmowę o poprowadzenie projektu IT .... To widzę, że kolega z branży... Ja też PM.. No raczej pion zarządzania, ale kolega ma dużo zleceń w swojej firmie i może mu się przydam jako PM - choć nie pałam entuzjazmem, bo klienci są w Gdańsku i Wawie. Zobaczymy. Ja jestem typowy "mieszacz" zadaniowiec, rewolucje, restukturyzacje i procedury to ja no i układanie relacji z klientem, aż do jego pełnejsatysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.03.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Choć popieram feminnizm, to wszystkim babkom z "ja...." przesyłam:http://piekneroze.pl/50358 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 dzięki Daro, a ja z okazji dnia męzczyzn, ponoć dzisisaj jest życzę szybkiego przeprowadzenia sie do nowego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.03.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Darek gdzie Ty sie podziewasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 15.03.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Darek tęsknimy za Tobą! Wróć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.03.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Darek! Wracaj! Dziewczyny za Tobą stęskniły się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.03.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wesołych Świąt http://www.mymo.pl/uploads/pics/kartka_wielkanocna10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.03.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Z Okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Ci: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku.. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, Dyngusa mokrego i czasu radosnego A przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.03.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Radosnych, rodzinnych i spokojnych świąt!http://www.kartki.moje.pl/kartki/16/3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 22.03.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Darek, wszyscy tu do Ciebie z życzeniami światecznymi, a Ty gdzie się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.03.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 uffff Kochani utknąłem pod Warszawą - święta się przedłużyły i nowa praca mnie absorbuje. Bez rozwiązywania umowy ze starą firmą robię koordynuję projekty dla nowej firmy jako PM. Wilk syty i owca cała - jak to mówią. Szukam tynkarzy do dokończenia tynków i ruszam sprawę bo jak tak dalej pójdzie w tym roku nie zdążę Z Bankiem prawie się dogadałem, ale odpowiedź ich leży w skrzynce pocztowej 420km ode mnie, więc szczegółów nie znam Za życzenia dziękuję!!!! Mimo braku słów z mojej strony, możecie być pewni, że moja życzliwość dla Was opisana jest woalem kolorowych myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.03.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Daro, dobrze ze wrociles do nas i ciesze sie ze zawodowo tez dobrze. Ja mam nowa prace i w swoim dziale 14 bab i tylko 2 facetow. masakra. a do tego w Twardogorze zupelnie inne klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.03.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 OOOOoooooo! i gratulacje ELITO FORUM!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.03.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 OOOOoooooo! i gratulacje ELITO FORUM!!!!!!! Hehe - nawet nie zauważyłem dziękos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 OOOOOOOOOOOo TYYYYYYYYYYY Byłeś dziś na forum i nawet cześć nie powiedziałeś Strzelam focha i się obrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.03.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 OOOOOOOOOOOo TYYYYYYYYYYY Byłeś dziś na forum i nawet cześć nie powiedziałeś Strzelam focha i się obrażam Kasiuniu - uwielbiam Twojego focha - dzięki niemu zawsze mam możliwość Cię potem obłaskawiać Byłem na forum i jedynie skierowałem do wszystkich tekst powyżej - w dziennikach już nie dałem rady zostawić śladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts