Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na wzgórzu - pytana i odpowiedzi;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Daro, coś Cię dawno nie widziałam, gdzie sie podziewasz?

wszystko ok z bankiem?

Średnio - ale moze coś sie uda ugrać.

Mam przed sobą rozmowę o poprowadzenie projektu IT - może sobie coś dorobię 8) , bo nie chce opuszczać dotychczasowej firmy.

Na budowie nic się nie dzieje :cry:

...

Mam przed sobą rozmowę o poprowadzenie projektu IT

....

To widzę, że kolega z branży... Ja też PM.. :wink:

No raczej pion zarządzania, ale kolega ma dużo zleceń w swojej firmie i może mu się przydam jako PM - choć nie pałam entuzjazmem, bo klienci są w Gdańsku i Wawie. Zobaczymy.

Ja jestem typowy "mieszacz" zadaniowiec, rewolucje, restukturyzacje i procedury to ja 8) no i układanie relacji z klientem, aż do jego pełnejsatysfakcji. :lol:

Z Okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Ci: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku.. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, Dyngusa mokrego i czasu radosnego A przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! :D

uffff Kochani utknąłem pod Warszawą - święta się przedłużyły i nowa praca mnie absorbuje.

Bez rozwiązywania umowy ze starą firmą robię koordynuję projekty dla nowej firmy jako PM.

Wilk syty i owca cała - jak to mówią.

Szukam tynkarzy do dokończenia tynków i ruszam sprawę bo jak tak dalej pójdzie w tym roku nie zdążę;)

Z Bankiem prawie się dogadałem, ale odpowiedź ich leży w skrzynce pocztowej 420km ode mnie, więc szczegółów nie znam :lol:

Za życzenia dziękuję!!!! Mimo braku słów z mojej strony, możecie być pewni, że moja życzliwość dla Was opisana jest woalem kolorowych myśli 8)

OOOOOOOOOOOo TYYYYYYYYYYY :evil:

Byłeś dziś na forum i nawet cześć nie powiedziałeś :evil:

Strzelam focha i się obrażam :p :p :roll:

Kasiuniu - uwielbiam Twojego focha - dzięki niemu zawsze mam możliwość Cię potem obłaskawiać :lol: 8)

Byłem na forum i jedynie skierowałem do wszystkich tekst powyżej - w dziennikach już nie dałem rady zostawić śladu :oops: