Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na wzgórzu - pytana i odpowiedzi;)

Recommended Posts

OOOOOOOOOOOo TYYYYYYYYYYY :evil:

Byłeś dziś na forum i nawet cześć nie powiedziałeś :evil:

Strzelam focha i się obrażam :p :p :roll:

Kasiuniu - uwielbiam Twojego focha - dzięki niemu zawsze mam możliwość Cię potem obłaskawiać :lol: 8)

Byłem na forum i jedynie skierowałem do wszystkich tekst powyżej - w dziennikach już nie dałem rady zostawić śladu :oops:

no prosze, obłaskawiaj, czekam :roll:

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hmmm - no to wpadłem :oops:

Najgorsze co może spotkać meżczyznę to sytuacja, w której ta teoretycznie jedyna dowiaduje się, że nie jest jedyna. :oops:

No cóż, jakby to ująć .... nie zamieniłbym żadnej z Was na żadną :lol: , ale razem stanowicie wspaniały bukiet kwiatów, choć i w smaotnych różach odnaleźc można piękno 8)

Tak więc nie gniewajcie się, lecz uśmiechajcie do świata i czasem do mnie :lol:

Z innej beczki:

dziś była sznasa na zakończenie mojej ziemsiej podróży - ale cudem ktoś nade mną czuwał ..... i ............. żyję - miąłem kolizję, która skończyła się zadrapaniem auta, choć sekundy dzieliły mnie lub kogoś newinnego od tragedii. Wjechałem na skrzyżowanie bez świateł z podporządkowanej z prędkością 50km/h i trzasnąłem gościa w tyłek, który miał pierwszeństwo i przeciał mi drogę (trafiłem lekuchno w zderzak). NIe będę fantazjował co byłoby gdybym wjechał 0,05sec wcześniej - żyję i będę ten dzień pamiętał do końca swoich dni.

Więc dlatego tak cenię sobie teraz uśmiech - choć blisko dziś mi było do łez :cry:

Kurcze Daro, współczuję. :( Na szczęście nic Ci się nie stało. Sam widzisz ile masz wielbicielek, a do tego żona, córeczka. Tak więc, uważaj na siebie. Mam nadzieję, że auto było ubezpieczone. :wink:

Mówię jak było :oops:

A auto hmmm AC skończyło się niedawno, ale mówię Wam w porównaniu do sytuacji to uszkodzenie mam parkingowe. Pewne 1000-2000zł poniosę - nie martwi mnie to w obliczu wspomnień.

Daro_k

jesli uwazasz,ze jest za duzo workow- to szybko je policz i zaraz je zliczymy /m2

Mi Edzio - za pomocą Natalii bardzo podpadł - powiedział, że nie wykona jej obiecanej pracy........................... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Dlatego policz te worki plis. U mnie nigdy nic nie zginęło i z wszystkiego się rozliczał....ale chciałabym Ciebie prosić o raport:) polecałam, to musze dokładnie wiedzieć jeśli coś jest nie tak....

I patrz chłopie nie w łąkę tylko przed siebie!

:lol:

PS

A po wiele masz ten zestaw z solarami od Grzesia? (daj rząd wielkości na prv - z cena montazu - ja znam tylko cenę zakupu)