kaśka maciej 26.03.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 OOOOOOOOOOOo TYYYYYYYYYYY Byłeś dziś na forum i nawet cześć nie powiedziałeś Strzelam focha i się obrażam Kasiuniu - uwielbiam Twojego focha - dzięki niemu zawsze mam możliwość Cię potem obłaskawiać Byłem na forum i jedynie skierowałem do wszystkich tekst powyżej - w dziennikach już nie dałem rady zostawić śladu no prosze, obłaskawiaj, czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 30.03.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Zaczynam jutro kończyć tynki - dzięki Kasi - która oddała mi swojego Edwarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.03.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 jakiej Kasi?? jestem zazdrosna a ja jutro zaczynam w koncu wylewki no i musze kase wyczarowac bo wylewki i na koncie wielkie zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 30.03.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 A ja jutro elektrykę. Sama! No może trochę przesadziłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 jakiej Kasi?? jestem zazdrosna a ja jutro zaczynam w koncu wylewki no i musze kase wyczarowac bo wylewki i na koncie wielkie zero to jest jeszcze jakaś jedna KASIA??????????? a u mnie wylewki własnie się wylewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.03.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 no to Kasieńko idziemy łeb w łeb, u mnie tez leja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 31.03.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Hmmm - no to wpadłem Najgorsze co może spotkać meżczyznę to sytuacja, w której ta teoretycznie jedyna dowiaduje się, że nie jest jedyna. No cóż, jakby to ująć .... nie zamieniłbym żadnej z Was na żadną , ale razem stanowicie wspaniały bukiet kwiatów, choć i w smaotnych różach odnaleźc można piękno Tak więc nie gniewajcie się, lecz uśmiechajcie do świata i czasem do mnie Z innej beczki: dziś była sznasa na zakończenie mojej ziemsiej podróży - ale cudem ktoś nade mną czuwał ..... i ............. żyję - miąłem kolizję, która skończyła się zadrapaniem auta, choć sekundy dzieliły mnie lub kogoś newinnego od tragedii. Wjechałem na skrzyżowanie bez świateł z podporządkowanej z prędkością 50km/h i trzasnąłem gościa w tyłek, który miał pierwszeństwo i przeciał mi drogę (trafiłem lekuchno w zderzak). NIe będę fantazjował co byłoby gdybym wjechał 0,05sec wcześniej - żyję i będę ten dzień pamiętał do końca swoich dni. Więc dlatego tak cenię sobie teraz uśmiech - choć blisko dziś mi było do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 31.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Kurcze Daro, współczuję. Na szczęście nic Ci się nie stało. Sam widzisz ile masz wielbicielek, a do tego żona, córeczka. Tak więc, uważaj na siebie. Mam nadzieję, że auto było ubezpieczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.03.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Daro Ty nas tu nie strasz, malo zawalu nie dostalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.04.2008 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Kurcze Daro, współczuję. Na szczęście nic Ci się nie stało. Sam widzisz ile masz wielbicielek, a do tego żona, córeczka. Tak więc, uważaj na siebie. Mam nadzieję, że auto było ubezpieczone. Mówię jak było A auto hmmm AC skończyło się niedawno, ale mówię Wam w porównaniu do sytuacji to uszkodzenie mam parkingowe. Pewne 1000-2000zł poniosę - nie martwi mnie to w obliczu wspomnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Daro, no bój się Boga Dobrze, że nic ci się nie stało, auto to rzecz nabyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.04.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Daro, no bój się Boga Dobrze, że nic ci się nie stało, auto to rzecz nabyta Święte słowa Kasiu...nie mam nic do powiedzenia na ten temat więcej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 03.04.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Lecimy z tynkami - jest coraz fajniej ;]Dziś poczyniłem uzgodnienia z hydraulikami - powinienem dość szybko przejść do wylewek. Ile palet poszło Wam na tynki. Na palecie jest 40 worków. U mnie chyba będzie jakieś 6 palet - nie za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.04.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 no to sie ciesze ze masz plan dzialania. hydraulik wbrew pozorom troche posiedzi. u nas 1,5 miesiaca, ale go nie poganialismy z workami Ci nie powiem, bo my mielismy cement wapno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.04.2008 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Moi hydraulicy mówią, że 14 dni to max , ale nie będę ich naciskał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.04.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 nasz tez tak mowił nie spieszylo sie nam no i troche sie przedluzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.04.2008 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 nic nie mówię o terminach, bo mnie wsadził między innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 08.04.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Daro, stanowczo domagam się fotek. Chyba nam się to należy po tak długiej Twojej nieobecności. No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.04.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Daro_k jesli uwazasz,ze jest za duzo workow- to szybko je policz i zaraz je zliczymy /m2 Mi Edzio - za pomocą Natalii bardzo podpadł - powiedział, że nie wykona jej obiecanej pracy........................... Dlatego policz te worki plis. U mnie nigdy nic nie zginęło i z wszystkiego się rozliczał....ale chciałabym Ciebie prosić o raport:) polecałam, to musze dokładnie wiedzieć jeśli coś jest nie tak.... I patrz chłopie nie w łąkę tylko przed siebie! PS A po wiele masz ten zestaw z solarami od Grzesia? (daj rząd wielkości na prv - z cena montazu - ja znam tylko cenę zakupu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.04.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Worów mi pójdzie: 228. Edward mówi, że jest u mnie ponad 500m2 tynków - pewnie ma racje, policzę w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts