semir 18.06.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 gratulacje z okazji rozpoćzęcia robót gwc z rur rehau ma dobre osiagi w ziemi gliniastej takiej jak u mnie,jest drozszy niż inne ale ta woda nie pozwala niczego innego zamontować ja mam mistral 600 pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Ładny widok Twojej okolicy, u mnie jest brzydziej cement: ja wlasnie mam przed soba fakture z 14.06.br od Szostaka (Trzebnica) cement portlandzki 25kg 12,88zł brutto. Podobno ciagle tanieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.06.2007 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Co to znaczy portlandzki? I że tanieje? Coś mi tu nie gra;)A widok, dzięki niemu działkę kupiłem po pierwszej wizycie na niej ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ja tym muruje np. kominy z cegly pelnejhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Cement_portlandzkiTanieje i to fakt. był już drozszy nawet ponad 16 zł za worek a teraz wraca do normalności... w marcu za niego placilam 10zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.06.2007 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Potrzebuję 80 worków (2tony). Zaoszczędziłbym około 500zł, zapytam kierownika czy warto. Dzięki Aniu za możliwość wyboru;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.06.2007 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Nie mam jeszcze emblematu swojego - jak go umieścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.06.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Oooo! widzę że jednak motorówka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 23.06.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 No! No! Będę kibicować! A jeśli chodzi o domy drewniane - to masz rację trudno znaleźć dobrych fachowców - mnie się udało dzięki Jurand79. A za nim zaczęłam zaglądać do forum muratora a przygotowywałam się do budowy i szukałam górali - wierz mi że trwało to z rok czasu - dużo telefonów i wogóle. Dziś dzięki forum i Jurandowi mam dobrą ekipę górali - a główny wykonawca nie raz zdaje mi różne relacje - ja mówię co chcę on doradza (i dobrze doradza) i w zasadzie jak przyjeżdżam na budowę i Grześ (mój główny góral) mówi że zrobili coś tak i tak bo tak to będzie OK - ja mu odpowiadam że wiem i nie musi się tłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.06.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Ja mam dom drewniany na mazurach - stawiał go mój ojciec. To inna technologia niż ta wybrana przez Was, ale też drewniany - uwielbiam go;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.06.2007 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Oooo! widzę że jednak motorówka jest To nie motorówka;) To skuter, tyle, że sportowy ścigacz Osobiście wolę motorówki - można wypić kawkę, zjeść lody i pogadać z przyjaciółmi na wodzie. Minimum musi mieć 4 miejsca i mały barek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.06.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Ale wczesniej byla motorówka ja mam ponton wojskowy z silnikiem, też daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.06.2007 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Ale wczesniej byla motorówka ja mam ponton wojskowy z silnikiem, też daje rade Wojskowy? Hihi, popływałem takimi w swoim życiu;) Silnik elektryczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.06.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Nieeeeee, spalinowy yamaha, nie pamietam ile konikow, ale jak sama plyne to ponton jest prawie pionowo Wracając do tematow ogolnobudowlanych, zaczeli Ci te mury stawiac dzisisaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.06.2007 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Nie - bo hurtownia ciągle nie dostarcza mi bloczków. Dziś pierwszy transport obiecali ma na 16.00. Nie będę przeklinał, bo to nie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.06.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 no to pięknie, ku_ _a, pięknie... Trzeba sie uzbroic w cierpliwosc, moi rodzice czekaja na terive juz 2 tygodnie, a zaplacona byla w listopadzie Podali chociaz jakis nowy orientacyjny termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 27.06.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 No proszę, mury rosną. Ale to cieszy, co? Gratulacje. Gdzie buduje się to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 27.06.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 gratuluję teraz czekam aż mnie przegonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.06.2007 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Kochani/ne - codziennie będę teraz na budowie, urlop odpuszczam - bo budowanie sprawia mi radość. Może wypłacę sobie dniówkę Co do dostaw, to tak jak obiecałem niebawem opiszę wszystko ze szczegółami. Teriwę (zamówiłem 3 tyg temu), mieli mi dostarczyć jutro, ale pewnie tak nie bedzie. Nie boli mnie to, bo jak widzicie nie czas u mnie na strop, ale atakuję jakby mi się miała budowa zawalić Jak będzie wcześniej to nie kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 27.06.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 My też ze względu na budowę zrezygnowaliśmy z wyjazdu nad morze. Ale coś , kosztem czegoś. A zresztą pogody nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.06.2007 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Nie no, rezygnacji nie ma. Moje dziewczyny zawożę w piątek na mazowsze nad Narew, sam wracam do Wrocka. Po tygodniu mój ojciec przewozi je nad jezioro na mazury i ja je odbieram za dwa tygodnie. No i w sierpniu jadą do Pobierowa nad morze. Ja zostaję, choć już tęsknię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts