jjsod 20.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 NIebawem podejmę negocjacje no nie wiem... hydraulikę już Ci robią - a moim skromnym zdaniem negocjacje ceny należy zakończyć przed robotą... może zaraz mi się dostanie, ale patrzę na to ze strony osoby zawodowo związanej z budownictwem - jak składam ofertę i ostatecznie dostaję projekt do zrobienia to przyjmuję że cena została przyjęta - jak w połowie roboty by zlecający zaczął ponowne negocjacje - tzn że albo niepoważny, albo niewypłacalny... i ja wstrzymuję prace - ale ja mam tę kartę przetargową że po prostu gość nie płacąc nie dostaje projektu - hydraulik już raczej nie rozmontuje tego co zrobił jak się nie dogadacie - więc jest na straconej pozycji no, a teraz czekam na "bicie" od osób uważających że inwestorowi wszystko wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.04.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 czesc Darek widze ze jestes co slychac? jak postepy na budowie i jak w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.04.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Fajnie - idzie ostro do przodu. Wylewki po dugim weekndzie i zaczynam kolejną zabawę z bankiem. Hydraulika mam solidnego. Ocieplenie kiedyś tam zrobię w przerwie poważnych robót - niech się to wszystko suszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.04.2008 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 NIebawem podejmę negocjacje no nie wiem... hydraulikę już Ci robią - a moim skromnym zdaniem negocjacje ceny należy zakończyć przed robotą... może zaraz mi się dostanie, ale patrzę na to ze strony osoby zawodowo związanej z budownictwem - jak składam ofertę i ostatecznie dostaję projekt do zrobienia to przyjmuję że cena została przyjęta - jak w połowie roboty by zlecający zaczął ponowne negocjacje - tzn że albo niepoważny, albo niewypłacalny... i ja wstrzymuję prace - ale ja mam tę kartę przetargową że po prostu gość nie płacąc nie dostaje projektu - hydraulik już raczej nie rozmontuje tego co zrobił jak się nie dogadacie - więc jest na straconej pozycji no, a teraz czekam na "bicie" od osób uważających że inwestorowi wszystko wolno Asiu - psychologia - ja nie walczę o rabat. Daję możliwość wykonawcy dać mi upust - i to często działa A to, że zaznaczyłem chęć rozmowy o cenie na początku - skwitowane zotało - "dogadamy się panie Darku" więc furtka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 23.04.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 o nie...ja jak słyszę "dogadamy się - będzie Pani zadowolona" to mam czerwone duże światło w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.04.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 o nie...ja jak słyszę "dogadamy się - będzie Pani zadowolona" to mam czerwone duże światło w głowie U mnie to jest żółte światło - i włączam bieg Miałem dzwonić, ale późno już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.04.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Miałem dzwonić, ale późno już Ty to zawsze masz jakies wymówki Ciekawe keidy do mnie zajrzysz Czy znowu mam się obrazić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.04.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Miałem dzwonić, ale późno już Ty to zawsze masz jakies wymówki Ciekawe keidy do mnie zajrzysz Czy znowu mam się obrazić??? Bo widzisz, ...taki już ze mnie miły drań .. .... i dobrze Ci z tym bez dwóch zdań ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.04.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Spaciu idę juz - papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.04.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Daro, domek wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dom jest drzewa są a syn, ze tak zapytam nieśmiało to kiedy będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.04.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 U chłopa zucha pierwsza dziewucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 potwierdzam, potwierdzam Jolu, Daro ma ladny dom i w tle tej choinki wyglada imponujaco.a czy Wy wiecie ze my 6 maja wprowadzamy sie do Szymanowa????????niestety na razie do rodzicow (ciecia kosztow i wynajmowania kawalerki) ale tez cieszy. moi poczciwi staruszkowie maja pieknie wykonczony dom (sa juz nawet drzwi wewn. a teraz schnie lakier na parkiecie) az nie chce mi sie wierzyc ze zaczynalismy budowy razem. nie bede wklejala fotek, bo sznuje ich prywatnosc, ale Was oczywiscie zapraszam bo jest co ogladac.wpadniecie do nas po 6 maja???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 U chłopa zucha pierwsza dziewucha... tyz prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 U chłopa zucha pierwsza dziewucha... pokaze Dawidowi, marzy mi sie córa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 U chłopa zucha pierwsza dziewucha... pokaze Dawidowi, marzy mi sie córa. u mnie tez miała być najpierw córa, ale wyszedł następca tronu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 U chłopa zucha pierwsza dziewucha... pokaze Dawidowi, marzy mi sie córa. u mnie tez miała być najpierw córa, ale wyszedł następca tronu a jak Ksiaze ma na imie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.04.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dzięki Jolu. Kasiu - jeśli chodzi o moje filozoficzne podejście do tych spraw. To warto móc przedłużyć własny punkt widzenia i oddać swoje nauki komuś wartościowemu - czyli w naszym odczuciu - własnemu dziecku. Mam dziewczynkę - super babeczka i przed pierwszym USG mówiłem, że będzie dziewczynka. Ucieszyłem się. A gdyby był chłopiec, czy nie cieszyłbym się? W super układzie fajnie byłoby, aby drugi był chłopczyk - ale co mogę zrobić. Nic człowiekowi do tego. A Ci którzy myślą, że coś od nich zależy są romantycznymi marzycielami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.04.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Aniu - będzie dobrze, doglądniesz budowy - a może i dzidzia się na świat wprosi. Dziadkowie byliby dumni, że pod ich dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Daro, ja generalnie polecam macieżyństwo i ojcostwo, ktokolwiek by się nie urodził A co do córy, to mam przykład jak potrafią owladnąć swym tatusiem A synuś mamusią No strasznie ich kochamy, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts