Jola z Melisy 25.04.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ania, bierzcie się z Dawidem do roboty. My też (piszę w imieniu naszej całej rodzinki) chcemy doczekać naszego "forumowego" dzidziusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ania, bierzcie się z Dawidem do roboty. My też (piszę w imieniu naszej całej rodzinki) chcemy doczekać naszego "forumowego" dzidziusia. dokładnie tak!! popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ania, bierzcie się z Dawidem do roboty. My też (piszę w imieniu naszej całej rodzinki) chcemy doczekać naszego "forumowego" dzidziusia. Jolu a bedziemy mogi Ci go czasem podrzucic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.04.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ania, bierzcie się z Dawidem do roboty. My też (piszę w imieniu naszej całej rodzinki) chcemy doczekać naszego "forumowego" dzidziusia. dokładnie tak!! popieram do tego namawiać chyba nikogo nie trzeba - hehe - jak do budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.04.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 ...hehe...chyba troche przesadziłem Dobrej Nocy Kochani Czytelnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 kolorowych snow! ja mam jutro spotkanie sluzbowe o 8 w Twardogorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 29.04.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 dARO piękny jest Twój dom!!! gosh kiedy u nas tak będzie? pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.04.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 dARO piękny jest Twój dom!!! gosh kiedy u nas tak będzie? pozdrawiamy Dzięki dzięki "ZIOMALE". Mój dom miał stać w Olsztynie, ale nie dałbym rady w moim mieście tak szybko na niego nazbierać. powodzonka z Waszym budowaniem - szybko minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.05.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Na budowie u mnie ruch - dziś 50t piachu za 800PLN przyjeżdza.Drugie tyle do wylewek przejedzie za 1200PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.05.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Kurcze 1 maja a wszyscy w kolo pracuja. u nas zakladaja parapety zewnetrzne, obok sasiad z koparkowym ziemie rozplantowuje, inny sasiad plot stawia, Daro piaskownice dla Dziecięcia swego robi ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 01.05.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Na budowie u mnie ruch - dziś 50t piachu za 800PLN przyjeżdza. Drugie tyle do wylewek przejedzie za 1200PLN. 50t do wylewek? tzn posadzek? u mnie wystarczyło 14t - pewnie masz więcej m2 ale aż tyle chyba że faktycznie jakąś piaskownice szykujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.05.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 no jak to - podłóg mam jakieś 330m2 więc piasku wyliczyli mmi 45t ten gorszy piasek wsypany zostanie do dołu, na dnie którego jest opaska drenarska (trzeb ajeszcze ją odpokać z glny) rzeczywiście cześć pisaku daruję sąsiadowi na piaskownicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.05.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 No cóż, jestem pierwszy w domu po spotkaniu, było miło i nie zorientowałem się jak minęły 4 godziny. Dzidziuś mój bardzo miło spędził czas na zabawie - ja też. Wieczór i popołudnie nam się udało bardzo bardzo. Ładna pogoda i miła atmosfera. To było dobre miejsce na rodzinne spotkanie Obiad nawet zjadłem Pozdrawiam uczestników. .... i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.05.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 no to ja druga ,jak zwykle z Wami spedzilismy fajnie dzien.pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 01.05.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 A my dopiero przed chwilką wróciliśmy do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 A my dopiero przed chwilką wróciliśmy do domu. NO NO - to musiało Was coś zarzymać chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Jadę dzis obadać deski Kahrsa. Upieram się, by mieć cos drewnianego w częsci wypoczynkowej salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.05.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 a ja wysprzatalam gorna lazienke i pomalowalam dechy na szopke. rak nie czuje, ale frajda mega, moze wrzuce jakas fotke potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 a ja wysprzatalam gorna lazienke i pomalowalam dechy na szopke. rak nie czuje, ale frajda mega, moze wrzuce jakas fotke potem Mieliście z Dawidem zająć się czymś innym a nie szope budujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.05.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 bo my wsioki jestesmy dziecko w szopie zmajstrujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts