kaśka maciej 02.05.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 bo my wsioki jestesmy dziecko w szopie zmajstrujemy zmajstrujta gdzie tam chceta byle szybko oglądałam zdjecia z Waszego spotkania, fajni z Was ludzie PS. Dziecka nie nalezy majstrować w pośpiechu, bo potem bardzo nerwowe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 bo my wsioki jestesmy dziecko w szopie zmajstrujemy zmajstrujta gdzie tam chceta byle szybko oglądałam zdjecia z Waszego spotkania, fajni z Was ludzie PS. Dziecka nie nalezy majstrować w pośpiechu, bo potem bardzo nerwowe jest Pedagog wie, co mówi A co do szopy, miejsce nie ma znaczenia jeśli jest miłość A co Wy na moje poszukiwania desek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Pędzę z odpowiedzią w kwesti desek!! Otóż jeśli o mnie chodzi, to zdecydowanie wolę kolory w odcieniach chłodnych wieć pada na dąb, (to ten od prawej, tak?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Pędzę z odpowiedzią w kwesti desek!! Otóż jeśli o mnie chodzi, to zdecydowanie wolę kolory w odcieniach chłodnych wieć pada na dąb, (to ten od prawej, tak?? ) dokładnie ten z prawej to dąb - 316PLN/m2 jest szansa na rabat ale i tak total, kosmos i czad - cena ten z lewej tańszy, ... ale .... niewiele tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Pędzę z odpowiedzią w kwesti desek!! Otóż jeśli o mnie chodzi, to zdecydowanie wolę kolory w odcieniach chłodnych wieć pada na dąb, (to ten od prawej, tak?? ) dokładnie ten z prawej to dąb - 316PLN/m2 jest szansa na rabat ale i tak total, kosmos i czad - cena ten z lewej tańszy, ... ale .... niewiele tańszy Chryste Panie!!!!!!! przegięcie A rozważaliście coś innego, czy tylko drewno wchodzi w grę?? Bo nam wpadły w oko panele Balterio, jakiejś bardzo wysokiej klasy ścieralności, 9mm grube, z fugą, różne faktury, dałam się nabrać, ze to jest drewno No i cena jest dość przywoita, jakieś 95zł- w porównaniu do tych 3 stów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.05.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 ja tez ten od prawej (ale na moje oko to mebał chociaz moim faworytem jest podloga lapacho taka jak u Moniki z elfowego domku http://img89.imageshack.us/img89/9260/obraz066hx0.jpg moi rodzice polozyli dab i tez ładny. rozterki, rozterki.... ale jestem juz uzalezniona od Was, jutro jade na wesele i teraz wlasnie prasuje i maluje paznokcie, henna i takie tam ale co chwile zagladam na forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 anja, my tez będziemy miec lapacho, z tym, że panele przy małych dzieciach parkiet odpada raczej, a deska barlinecka to już na bank jest tak miękka, że moi znajomi reklamowali juz ją ze 3 razy No, a moje potomstwo potrafi, oj potrafi dlatego panele conajmniej AC4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Kaśka - rzuć jakiś link do tych paneli - ale jeśłi będą mi pukać, to nie będą mi się podobały. Ania - chcesz dołączyć do poszukiwaczy deskowej podłogi? Bo tak zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 ....myślę o różnych rzeczach, ale nie może to przekraczać 14mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.05.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Daro u mnie do podlogi jeszcze troche, a moj budzet to 200zł/m2 na gotowo. no chyba ze wygram w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Daro u mnie do podlogi jeszcze troche, a moj budzet to 200zł/m2 na gotowo. no chyba ze wygram w totka to daj znać, co wybierzesz, .... ale w ciemnym gustujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Daro, znalazłam taki link http://www.vipparkiet.pl/panele/laminowane/balterio/tradition_exotic_balterio_panele_laminowane.html a czy stukają?? hmm mnie to nie przeszkadza nic a nic, wiec ci nie powiem, bo po prostu tego nie słyszę Jedynie słysze jak się wytroję w jakies szpileczki raz na wielki dzwon i się przejde, to wtedy stukają, ale poza tym to nie słyszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Kasiu - ale stukocą jak panele czy niestukocą? czy jak widelec Ci spadnie to słyszysz jakby spadła szkalnka? czy jak widelec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Kasiu - ale stukocą jak panele czy niestukocą? czy jak widelec Ci spadnie to słyszysz jakby spadła szkalnka? czy jak widelec poczekaj, upuszczę widelec.................... czekaj............. czekaj............... widelec A tak serio Daro, to mam po prostu porównanie między super ładnym parkietem i moją taką sobie podłogą szwedzką (tą w mieszkaniu, w domu mam zamiar mieć taką wypasioną ) i wniosek mam jeden: są małe dzieci=nie bierz drewna na podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Daro u mnie do podlogi jeszcze troche, a moj budzet to 200zł/m2 na gotowo. no chyba ze wygram w totka to daj znać, co wybierzesz, .... ale w ciemnym gustujesz? ciemne ale nie za ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 hihi ostro - ale wbił sie czy nie - ten widelec wiem o co Ci chodzi Kasiu, ale będę szukał kompromisu by nie wchodzć w panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 hihi ostro - ale wbił sie czy nie - ten widelec wiem o co Ci chodzi Kasiu, ale będę szukał kompromisu by nie wchodzć w panele No jak się miał wbić?? Moje panele to porządne są No pewnei szukaj, może coś wynajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 02.05.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 a dlaczemu ja nie widze zdjęć ze spotkania? czy one som tajne/pofune? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 a dlaczemu ja nie widze zdjęć ze spotkania? czy one som tajne/pofune? nie no skąd - są w albumie secama, wejdź Kasiu w dziennik jego - unikałem aparatu, ale raz mnie "sieknął" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 02.05.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Nie będę oryginalna. Mnie też bardziej podoba się ten z prawej. Ale moje zdanie co do drewna w salonie znasz, a Kasia potwierdza, że drewno plus dzieci równa się porażka. A jak już wydasz te ponad trzy stówy za metr, dopiero będzie Cię serce boleć, jak Werci spadnie na Twoja piękna podłogę jakaś przyciężka zabawka, albo zechce pojeździć rowerkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts