anjamen 02.05.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Xeno sa w dzienniku Secamatutaj linkhttp://albumik.pl/gallery.php dlaczego Cie nie bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 02.05.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 02.05.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 dzięki!no własnie czemuczy jest możliwe zrobienie ankiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.05.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 czesc Jolu, jak zdrowko?gdzie sie podziewalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.05.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 dzięki! no własnie czemu czy jest możliwe zrobienie ankiety? ja glosuje za pochodem pierwszomajowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Nadrobimy nieobecność Xeny jeszcze troche przed nami wspólnego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 02.05.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Się dołączę do komentarzy. Primo - w sprawie koloru - jestem bardziej zwolennikiem merbau, lub czegoś w tym typie. W mieszkaniu mamy barlineckie badi i jest ok. Kolorystycznie mogłoby być jeszcze lapacho. Drugo - w sprawie dudnienia - potwierdzam, że barlinek kładziony jako podłoga pływająca dudni. My się do tego przyzwyczailiśmy, ale nie byłem tym jakoś szczególnie zachwycony. Plusem (nie istotnym w domku) jest fakt, że sąsiedzi z dołu nas nie słyszeli. Trzecio - w sprawie drewna i dzieci - nasze badi z Barlinka nie doznało specjalnego uszczerbku w wyniku działań prowadzonych przez inwestorka. Teraz jesteśmy przeprowadzeni na parkiet bukowy 24 mm (nieco zużyty po okresie wynajmowania studentom) i nie zauważam szczególnych strat w mieniu. Najgorsze są pierwsze "dziary" a potem już się włącza znieczulica. Okres od położenia do włączenia znieczulicy wydłuża się proporcjonalnie do ilości wydanych PLN/m2. Czwarto - w sprawie ankiety - ja stawiam na poszukiwanie transportu zbiornika na wodę z Trabiwrcowa do Xenowic Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 03.05.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Trabi - wyczerpująca garść uwag - dzięki. A co z tym zbiornikiem - nadaje się na szambo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 04.05.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 dla wróbelka tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.05.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Daro jak tam Twoje wylewi?zrobione?pozdrawiama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 12.05.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 No właśnie, co kładziecie na chudziak, folię czy papę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.05.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Joluś a Ty znalazlas wylewkarzy?u nas jest papa.buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 12.05.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Aniu, ten cholerny chudziak, będzie mi lał Twój pan od wylewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.05.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Jolu bedziecie zadowoleni z nich.wylewki rowniutenkie i szybko i bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 13.05.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 na chudziak papę Bitabutagit czy jakośtam (zgrzewana)na to foliana to styropekna to folia drugi raz i wylewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.05.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 no kurcze - ale te wylewki super wyglądają - rewelka a co do warstw - nie pamiętam Wylewkarze zmusili mnie do zrobienia porządków w garażu - ile ja teeeego wszystkiego mam - ja pierdziu! nie ma gdzie tego przed wylewkami ukryć Jutro kończymy to może jakies zdjęcia cyknę pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Jutro kończymy to może jakies zdjęcia cyknę pozdrawiam Was MOŻE??????????????????? Nie żartuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.05.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Jutro kończymy to może jakies zdjęcia cyknę pozdrawiam Was MOŻE??????????????????? Nie żartuj!!! Sorki "Może" dotyczy jutra, albo pojutrza - ale zdjęcia będą .... Nie mogę się zapominać przy Tobie - choć lubie ryzyko czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Jutro kończymy to może jakies zdjęcia cyknę pozdrawiam Was MOŻE??????????????????? Nie żartuj!!! Sorki "Może" dotyczy jutra, albo pojutrza - ale zdjęcia będą .... Nie mogę się zapominać przy Tobie - choć lubie ryzyko czasem czyżbyś lubiał OPR???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.05.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 OPR - ja bym wymyśłił tuzin przyjemniejszych rozwinięć tego skrótu niż to o którym myślisz ...w moim rozwinęciu - TAK lubię OPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts