kaśka maciej 23.05.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Ekhmmmmm Ja rozumiem wszystko, ale żeby tak się nie bać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.05.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Może nie jestem Stefkiem, ale czego mam się bać - jak w koło sami przyjaciele. Teraz siedzę na Mazowszu (+22 ), parę dni temu byłem na Warmii (+8st. C-masakra ) - generalnie wypoczynek nad jeziorami i Narwią. A wylewki schną sobie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 08.06.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 ej! do budowania ras ras! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.06.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 ej! do budowania ras ras!Dach mam częściowo rozebranu XX. Siedzę na dachu i pilnuję kontów - spaliłem sobie dziś plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 swieze powietrze jest ok i darmowe solarium tez, dzisisaj tyralam w ogrodku a teraz czekam teraz na uczulenie na slonce, bo ja to mam mega pecha, jak nie urok to przemarsz wojsk rosyjskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.06.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 swieze powietrze jest ok i darmowe solarium tez, dzisisaj tyralam w ogrodku a teraz czekam teraz na uczulenie na slonce, bo ja to mam mega pecha, jak nie urok to przemarsz wojsk rosyjskich Łączę się w bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.06.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No!! Po tygodniu walki na dachu powoli zbliżamy się do końca poprawek reklamacyjncyh. Nie obyło się bez zdejmowania dachówki z jednej połaci (dwa razy). Panowie nie mogli zrozumieć, że umiem wejść wszędzie i zastosować poziomicę tudzież sznurek.Rynny zdejmowali dwa razy bo nie rozumieli, że spadek na 10m ma być najwyżej 3cm i że ma być w kierunku spustu. No nic, ostatecznie zrobili to przyzwoicie. Jeden sam stwierdził, że kilka rzeczy się ode mnie nauczyli. W zasadzie mogę ich polecać teraz po tym 7dniowym kursie kładzenia dachu w karpiówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 14.06.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Pieknie Pięknie i jeszcze raz Pięknie GRATULUJĘ! Domek wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 14.06.2008 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Pieknie Pięknie i jeszcze raz Pięknie GRATULUJĘ! Domek wygląda super Dziękuję za gratulacje! Witam w moim dzienniku. Co tam w Bydgoszczy słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 14.06.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 W Bydgoszczy słonecznie, ale wietrznie Mam pytanko o Twoje śliczne wizualizacje łazienek, w jakim programie były robione? w Auto Cadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 14.06.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 W Bydgoszczy słonecznie, ale wietrznie Mam pytanko o Twoje śliczne wizualizacje łazienek, w jakim programie były robione? w Auto Cadzie? Szczerze mówiąc nie wiem w jakim programi były robione. Bydgoszcz jest dla mnie znana - mieszkałem 4 lata w Toruniu i jak na Toruniaka (choćby tymczasowego) wiem, co znaczy przyjaźń Toruńsko-Bydgoska lub mówiąc bardziej swojsko Krzyżacko-Tyfusowa. Po wyjeździe z sentymentem wracam wspomnieniami do tych lokalnych animocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 ja tez mam sentyment do Bydgoszczy i to ogromny, pracowalam w firmie, ktora przejela akcje jednej bydgoskiej spolki i czesto bywalam w Bydzi. bardzo fajne miasto i bardzo fajny czas w moim zyciu pozdrawiam, nieco zmeczona z powodu wczorajszej parapetowy u rodzicow Inez projekty lazienek Darka i moje robila ta sama osoba. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.06.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Dokładnie - robiła je Kinga , ale w jakim programie jeszcze nie wiem. Aniu, to dziś relaks - idealna pogoda na dogorywanie z piwkiem w dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Daro, piwko niekoniecznie, ale lezaczek na tarasie bedzie ok.moze jakies foty cykne i uzupelnie troche dziennik, a jaki harmonogram prac u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.06.2008 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Daro, piwko niekoniecznie, ale lezaczek na tarasie bedzie ok. moze jakies foty cykne i uzupelnie troche dziennik, a jaki harmonogram prac u Ciebie? Ocieplenie dachu, płyty gk, kominek, łazienki, malowanie, posadzki, kuchnia itd... w miedzy czasie elewacja. Nie wiem, czy to poprawna kolejność, ale tak sobie to wyobrażam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.06.2008 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Kochani - nie piszę ale jestem No i czytuję inne dzienniki nawet- w przelocie. Co za tym idzie pozdrawiam. Robią mi daszek nad wejściem głównym; sam kłaść będę łupek na lukarnach i zbierem materiały na elewację - tyle u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.06.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no w koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.06.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 no w koncu hej Blondi - chciało by sie zapytać; co u CIEBIE, ale to akurat wiem bo czytam czasem diennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 no w koncu hej Blondi - chciało by sie zapytać; co u CIEBIE, ale to akurat wiem bo czytam czasem diennik akurat na zdjeciu, to najbardziej w zyciu brunetka bylam ha, ha, ale dziennik budowy, wcale moim pamietnikiem nie jest, to tylko taka namiastka, ale grila organizujemy i mam nadzieje ze przyjdziecie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.06.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 no w koncu hej Blondi - chciało by sie zapytać; co u CIEBIE, ale to akurat wiem bo czytam czasem diennik akurat na zdjeciu, to najbardziej w zyciu brunetka bylam ha, ha, ale dziennik budowy, wcale moim pamietnikiem nie jest, to tylko taka namiastka, ale grila organizujemy i mam nadzieje ze przyjdziecie??????? ja nie wiem, czy przyjedziemy oboje, ale ja się postaram - dziękuje za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts