Jola z Melisy 12.08.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Hej Dareczku, własnie przeczytałam, że tynkuje Ci ekipa z mega 1000. Właśnie skonczyli u moich rodziców i są bardzo zadowoleni. Ile płacisz za strukturę? Myślałam, że bierzesz pana Edka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 12.08.2008 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Mało piszę, bo jestem na tropie nowego finansowania mojej budowy. Pamiętam o tym, że mam zrobić zdjęcia kominów Elewację chłopaki z Mega 1000 robią bardzo fajnie - znają się na rzeczy. Człowiek od zabudowy poddasza zniknął mi gdzieś, ale wiem, że wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 12.08.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Daro, jakie tynki wybrałaeś. Chodzi mi o rodzaj (silikonowe, silikatowe) i jakiej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Mało piszę, bo jestem na tropie nowego finansowania mojej budowy. Pamiętam o tym, że mam zrobić zdjęcia kominów Elewację chłopaki z Mega 1000 robią bardzo fajnie - znają się na rzeczy. Człowiek od zabudowy poddasza zniknął mi gdzieś, ale wiem, że wróci Daro, ty znowu masz aległości, olbrzymie Ja nie wiem jak i kiedy ty to wszystko nadrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.08.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Daro, jakie tynki wybrałaeś. Chodzi mi o rodzaj (silikonowe, silikatowe) i jakiej firmy. Silikonowe: TERMO BRAVO - numery: 10083 (ściany) oraz 10085 (dodatki) oraz M-30 (przyziemie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.08.2008 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Mało piszę, bo jestem na tropie nowego finansowania mojej budowy. Pamiętam o tym, że mam zrobić zdjęcia kominów Elewację chłopaki z Mega 1000 robią bardzo fajnie - znają się na rzeczy. Człowiek od zabudowy poddasza zniknął mi gdzieś, ale wiem, że wróci Daro, ty znowu masz aległości, olbrzymie Ja nie wiem jak i kiedy ty to wszystko nadrobisz Kasiu - tylko chwilę istniejemy "tutaj", a w tej chwili szczęścia trochę - reszta to dążenie do niej. Więc liczę, że po pracy czas na wspólne wytchninie nadejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 13.08.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 To te same co kładli moim rodzicom. Tylko kolor inny. Jutro jadę do nich zobaczyć jak wyszło. Jeśli chcesz zobaczyć jak wyglądaja w realu, to zapraszam (chyba jeszcze ich nie położyli u Ciebie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.08.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 To te same co kładli moim rodzicom. Tylko kolor inny. Jutro jadę do nich zobaczyć jak wyszło. Jeśli chcesz zobaczyć jak wyglądaja w realu, to zapraszam (chyba jeszcze ich nie położyli u Ciebie?) No u mnie jeszcze kończą kładzenie styropianu. Chętnie pdjadę ale jutro jestem uziemiony. Daj znać jak wyszło i ile zapłacili. Ja wynegocjowałęm parę miesięcy temu kwotę 86PLN/m2 z materiałem (styro, siatki, tynk klej) i robocizną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.08.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Darek fotki domu i co skonczyli? a co teraz bedziesz robiL? chyba juz kotlownie i poddasze co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.08.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Darek fotki domu i co skonczyli? a co teraz bedziesz robiL? chyba juz kotlownie i poddasze co? Fotki prześlę po tynkach, których jeszcze nie skończono. Zamówiłem parapety, poddasze już zacząłem. W planie szybkim; kotłownia, szambo, rekuperator, posadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.08.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 poddasze sam????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 16.08.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 No jasne, Darek zdolniacha przecież. U nas, Zbyszek z ojcem też wkrótce biorą się za ocieplanie poddasza. Kotłownię na szczęście mam za sobą. Na szczęście, bo to koszmarny wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 16.08.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 No jasne, Darek zdolniacha przecież. U nas, Zbyszek z ojcem też wkrótce biorą się za ocieplanie poddasza. Kotłownię na szczęście mam za sobą. Na szczęście, bo to koszmarny wydatek. Zalecam maski i kombinezony - chyba, że chcesz pozbyć sie męża. To realne, że wełna kurzy się, a to z powietrzem wpada wprost do płuc. Ja sam nie kładłem wełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 maski musza byc z zaworkiem (po 5,50 w casroramie) plus okulary, kombinezon nie jest niezbedny, ale jak wlazlam na gore jak Dawid ocieplal, to potem wszystko mnie gryzlo. ogladalismy dzisiaj meble i gadzety na bielanach. bez 9.900 w kieszeni naroznika nie kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.08.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Tak, wiem, wiem. Nie zapomionajcie, że mój tatuś wykonczeniówką trudni się zawodowo. Co do mebli, to nawet nie łudzę się, że kupię wszystko nowe. Na razie musi wystarczyć to co mam, bo badziewia nie warto kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.08.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 wiem Jolu i oczywiscie zazdraszam u mnie raczej tez jakies stare graty beda, ale naroznik chcemy nowy, tylko niekoniecznie za 9900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 17.08.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Dziewczyny - o meblach to ja jeszcze nawet nie myślę. Kiedyś sobie postanowiłem kupić drewniane w Innych Mebalch, a skóry u producenta gdzieś w opolskiem - bardzo tanio i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.08.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 No właśnie, trzeba poszukać poza Wrockiem. Ale ja tak naprawdę, też o meblach nie myślę. Teraz muszę kupić gres do salonu, bo zaraz kasa się skończy i zostanę bez podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.08.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 ja tam duzo mebli nie potrzebuje, a kafle tez bede musiala powoli kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 17.08.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 a co z parapetami? robicie? ja mam takie parapety: wew - ze strony http://www.marmurek.pl/podstrona/materialy.html parapet - http://www.marmurek.pl/podstrona/showimg9127.html?imgfile=z_pict_rasotika.jpg - gr.3cm=550PLN/m2 netto zew - http://www.helopal.com.pl/probka.php?id=15&back=helopalcl.php - szer. 20cm=97PLN/mb netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts