anjamen 19.09.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 łi tam jola u nas jeszcze styro nawet nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 19.09.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 U mnie też Aniu. I nie będzie Ale różnica pomiędzy domem ze skończoną elewacja,a takim jak mój czy Ani jest ogromna. Widzępo domku moich rodziców. Ale oni czekali na strukturę trzy lata. Mam nadzieję, że ja nie będę czekać tak długo. Wiecie jak to jest z prowizorką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 u rodzicow koncza tynkowac, ale zolciutki a u mnie..... no coz czekamy na Mietka i chociaz ocieplic i siatke z klejem zaciagnac przed zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 19.09.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Pokaż fotki plisss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Jolus za zimno, te ktore zrobilam to z domu z gory, a mi sie nie chce wychodzic, jutro moze, albo przyjedz to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 19.09.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Następna wycieczka rowerowa będzie do Szymanowa. O kurcze , jakie ja rymy dziś tworzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 no ja mysle, a Ty Daro kiedy sie do nas wybierzesz i co w ogole slychac u Ciebie, podgladam dziennik i podziwiam Twoja kostke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 19.09.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Hajka. U mnie młynek; - hydraulik skończył - odpalam piec w tygdoniu, - szambo wsadzone - muszę je jutro zalać - brukarze - sami widzicie - w środku chłopaki skończyli płyty - zabierają się szpachlowanie Jest dobre tempo - listopad realny. Jutro lub w poniedziałek zamiawam; drzwi u Doleckiego, kominek, parapety kuchnie. Dach - ciągle poprawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 19.09.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A chętnie Was odwiedzę - zawsze jest mi bardzo miło gościć u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 19.09.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 jaki kominek? kurcze ale tempo:) imponujace ja odpalam piec dopiero za 2 tygodnie... a kominek pewnie dopiero w listpadzie brrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 to kiedy parapetowa????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 19.09.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 XX - zamaiwamy kominek klasyczny z wkładem Jotula - zdjęcia nie mam Ania - parapetówa, doprawdy nie wiem - jestem przy końcu procesu szukania nowej pracy więc zaraz na budowie się unormuje, a zacznie zawodowo. Ale wszystko przed nami, ale tym razem obowiązkowo z XX, bo to i jej zasługa, że tak mi idzie Pomogła mi w tynkach, posadzkach, udzieliła wielu rad - czuję się jakby była moim KB - i jestem z tego rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Kasiu no to musz Cie poznac skoro Darek sie tak dobrze o Tobie wyraza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 20.09.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 hahahaha! prawie jak KB, tylko , ze prawie robi wieeeelka roznice:)bardzo chetnie - tylko, ze nie moge obiecac, ze fizycznie bedzie to mozliwe, bo mam taka napietą sprawe zdrowotna i nie wiem jak sie sprawy potocza A swoja droga...jakiego jotula - panorame??ja chcialam zrobic hypokaustyczny kominek z Forestem, ale niestety nie stac mnie, moze w innym zyciu...obecnie mysle nad takim wklademhttp://bodart-gonay.com/img/products/image/529126451.jpgbodart&gonay Optifire 704macie jakies zdanie na temat tego producenta?jotul podoba mi sie panorama. I widze, ze ludziska zadowolone z zakupu. Widzialam tez na allegro nowa Tarnawe- panorame - wizja ognia calkiem calkiemPodobne tez do nich wszystkich jest Dovre 2180.jejku ja juz mam dosc wyborow a Wy? PS. Jola! ja też nie mam otynkowanej chaty:) i wszystko gra:)zpbaczylabys dom moich sasiadow- piekne cacuszko a pamietam, ze 2 lata stal szary bez tynku:) luuuzik, wszystko po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 20.09.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Kasiu, tem wkład jest rewelacyjny! Oglądałm go i szukałam na jego temat imformacji jakieś pół roku temu. My też na niego zachorowaliśmy. Mój Zbyszek nie chce innego. Niestety z kasą u nas krucho, więc nie wiem jak będzie. Jaką ofertę na niego dostałaś? Wiem, że mają te wkłady w Kominkowie na Krakowskiej. Cmok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 20.09.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Biorę Jotula 510 ma to wyglądać jakoś tak:http://images43.fotosik.pl/12/c34dd60159c8fe35m.jpg http://images32.fotosik.pl/365/35b81c751e66f7bcm.jpg http://images28.fotosik.pl/277/8a17cb23874f16c2m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.09.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 fajny, a gdzie miejsce na drewno? z boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 20.09.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Kasiu pisałam oczywiście i Bodart&Gonay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.09.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 hahahaha! prawie jak KB, tylko , ze prawie robi wieeeelka roznice:) bardzo chetnie - tylko, ze nie moge obiecac, ze fizycznie bedzie to mozliwe, bo mam taka napietą sprawe zdrowotna i nie wiem jak sie sprawy potocza A swoja droga...jakiego jotula - panorame?? ja chcialam zrobic hypokaustyczny kominek z Forestem, ale niestety nie stac mnie, moze w innym zyciu... obecnie mysle nad takim wkladem http://bodart-gonay.com/img/products/image/529126451.jpg bodart&gonay Optifire 704 macie jakies zdanie na temat tego producenta? jotul podoba mi sie panorama. I widze, ze ludziska zadowolone z zakupu. Widzialam tez na allegro nowa Tarnawe- panorame - wizja ognia calkiem calkiem Podobne tez do nich wszystkich jest Dovre 2180. jejku ja juz mam dosc wyborow a Wy? PS. Jola! ja też nie mam otynkowanej chaty:) i wszystko gra:) zpbaczylabys dom moich sasiadow- piekne cacuszko a pamietam, ze 2 lata stal szary bez tynku:) luuuzik, wszystko po kolei a ja uwielbiam, wiem ze moze nie bedzie najlepszy z najlepszych ale bedzie MÓJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 20.09.2008 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 fajny, a gdzie miejsce na drewno? z boku? kupię skrzynie na drewno, by go widać nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts