Jola z Melisy 13.10.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Darek, drzwi chcę zamówić na dniech, więc jeśli możesz dać ten namiar, to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.10.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 HIHI Kochana ja nie projektowałem tego - fabryka to zrobiła i wysłała do mnie. Mam też lepsze rzuty, ale tylko na wydrukach. Aniu u mnie możesz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.10.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 jakiej ANki jakiej Anki? No rzecz jasna od jednej z najwazniejszych na tym forum Daro napisze u Ciebie bo u mnie w gaszczu komentarzy moze zginac gratuluje rychlej przeprowadzki podłaczam się Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 14.10.2008 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Darek, drzwi chcę zamówić na dniech, więc jeśli możesz dać ten namiar, to poproszę. Paweł Budus - 607241788 - koniecznie powołaj się na forum i na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 14.10.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dzięki Dareczku. Zazdraszczam najblizszych świąt w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 14.10.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dzięki Dareczku. Zazdraszczam najblizszych świąt w nowym domku. Nie zazdraszczaj bo się nie udadzą. Daj znać jak Paweł Cię obsłuży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 14.10.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Nie ma mowy! Na pewno się udadzą. Zobaczysz, piękna choinka, wspaniały dom, ech, rozmarzyłam się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 14.10.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Nie ma mowy! Na pewno się udadzą. Zobaczysz, piękna choinka, wspaniały dom, ech, rozmarzyłam się.... Ja jeszcze nie marzę - ciężko pracuję na budowie, by ze wszystkim zdążyć przed deszczami i mrozem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 14.10.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 My też ciężko pracujemy i to dasłownie. Wczoraj np. gruntowaliśmy dom przed zimą. Temi rencami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 17.10.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Daro masz niezłe tempo pracy. Wszystko wskazuje,że święta juz we własnym domku - czego Ci bardzo życzę. Mam pytanie, czy prześwit pod oknem tarasowym został zlikwodowany ( zalany ) na etapie wylewek ? U mnie wygląda podobnie i nie wiem czy dobrze jestem zorientowana, że wylewka wchodzi pod okno tarasowe ? a może trzeba to jakoś zamurować ? http://images33.fotosik.pl/215/b41a8fabf31f4d21m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.10.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Daro masz niezłe tempo pracy. Wszystko wskazuje,że święta juz we własnym domku - czego Ci bardzo życzę. Mam pytanie, czy prześwit pod oknem tarasowym został zlikwodowany ( zalany ) na etapie wylewek ? U mnie wygląda podobnie i nie wiem czy dobrze jestem zorientowana, że wylewka wchodzi pod okno tarasowe ? a może trzeba to jakoś zamurować ? http://images33.fotosik.pl/215/b41a8fabf31f4d21m.jpg Dzięki za życzenia. Teoretycznie, prześiwt zalany batonem byłby mostkiem cieplnym. Ja zostawiłem styropian pod drzwiami i z jednej strony zalałem wylewką z drugiej jest zabezpieczony siatką i klejem. Mam teraz rózniczę w poziomach miedzy domem a tarasem, bo planuje deski na legarach (na tarasie). Nie jestem ekspertem, cześć rzeczy robię na czuja, więc dowiedz się jeszcze jak to powinno wyglądać. Dodam, że moje drzwi taraswoe maja szybę U-0,5 a w podłodze zageszczono rury ogrzewana podłogowego by stworzyć dodatkową barierę dla zimna. W salonie ne mam grzejników, bo szpeciłyby wystrój. Został tylko jeden w wykuszu - ale zamówiliśmy specjalny rustykalny wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ika_71 18.10.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Domek i otoczenie pięknieje z dnia na dzień! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.10.2008 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Domek i otoczenie pięknieje z dnia na dzień! Gratulacje No tak, ale ogród i ogrodzenie to już chyba na wiosnę. Muszę przyśpieszyć wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.10.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Przeczytałam dziennik jednym tchem. Ale Ci fajnie, masz juz do konca bliżej niz dalej. Fajny domek, ładnie ułozona kostka i niezle materiały wynajdujesz.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 20.10.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Przeczytałam dziennik jednym tchem. Ale Ci fajnie, masz juz do konca bliżej niz dalej. Fajny domek, ładnie ułozona kostka i niezle materiały wynajdujesz. pozdrawiam Dziękuję za uznanie, życzę powodzenia w Twoim budowaniu. NIebawem będę umieszczał kolejne podsumowania. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Co to ja chciałam... Pamiętasz mnie jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.10.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Co to ja chciałam... Pamiętasz mnie jeszcze??? Pewnie - niektórych kobiet się nie zapomina Co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Co to ja chciałam... Pamiętasz mnie jeszcze??? Pewnie - niektórych kobiet się nie zapomina Co u Ciebie?Mieszkam już, jeśli chodzi o pozytywne aspekty No przyjdź kiedyś do mnie to zobaczysz.Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.10.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Co to ja chciałam... Pamiętasz mnie jeszcze??? Pewnie - niektórych kobiet się nie zapomina Co u Ciebie?Mieszkam już, jeśli chodzi o pozytywne aspekty No przyjdź kiedyś do mnie to zobaczysz.Buziaki Ja też się zbliżam do tego wielkimi krokami, nie mogę się doczekać. Wiele rzeczy robię sam przy domu, by sprawę przyśpieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.10.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 My też ciężko pracujemy i to dasłownie. Wczoraj np. gruntowaliśmy dom przed zimą. Temi rencami. Nie moge wzroku oderwac od tego Waszego wielkiego okna Jolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts