Jola z Melisy 22.10.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Dzięki, jest naprawdę wielkie. W szczycie ma 5,5 metra. Ale już nabyłam wielką drabinę, do jego mycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.10.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Dzięki, jest naprawdę wielkie. W szczycie ma 5,5 metra. Ale już nabyłam wielką drabinę, do jego mycia. Ja wręcz odwrotnie, dwa okna wyciąłem i dwa zmniejszyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.10.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ja też, dwa inne zmniejszyłam i jedno wycięłam. Musiałam pozbyć się jednego z dwóch w dolnej łazience, bo sauny nie byłoby gdzie postawić. Ale mojego wielkiego okna nie zmniejszyłabym za żadne skarby, mimo jego "niepraktyczności" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.10.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ja też, dwa inne zmniejszyłam i jedno wycięłam. Musiałam pozbyć się jednego z dwóch w dolnej łazience, bo sauny nie byłoby gdzie postawić. Ale mojego wielkiego okna nie zmniejszyłabym za żadne skarby, mimo jego "niepraktyczności" Niepraktyczności i duże straty ciepła. Ja tlko na to patrze, choć mam wykusz, który też daje straty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.10.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 a tam straty ciepla. dobrze umiejcowic takie okno do poludnia, to straty nie sa az takie wielkie. Tylko wtedy lepiej zeby bylo troche zadaszone - latem nie bedzie zaru, za to zimą w sloneczne dni jeszcze troche ciepełka wpadnie do chalupki. Uwielbiam wielkie okna i sama bije sie z myslami, bo korci mnie strasznie zeby zrobic taaaakie duze u siebie i sufit katedralny. Ech te marzenia...pozyjemy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.10.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Daro, pamietaj że ja nie ma kredytu do spłacenia, więc koszty ogrzewania jakoś mam nadzieję udźwignę. Wcześniej mieszkałam w dwupoziomowym mieszkaniu z antresolą i wysokim salonem i nie chciałam po tym już wracać do "blokowych " wysokości pomieszczeń. A swoją droga, w mam tam oczywiście pakiet trzyszybowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.10.2008 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Wszystko wyjdzie po zdjęciach kamery termowizyjnej Ale dobrze że zwiekszyłaś pakiet szyb, pewnie do U=0,5. Zrobiłem tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 24.10.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Darek, ile dajesz wełny na poddasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.10.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Matko Mysz mnie przesladuje jej avatar rozjezdza mi strone Myszko zrob cos z Tym! Joluś ja mam welny 20 miedzy krokwie plus 5 w stelaz i Daro z tego co pamietam ma tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.10.2008 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Matko Mysz mnie przesladuje jej avatar rozjezdza mi strone Myszko zrob cos z Tym! Joluś ja mam welny 20 miedzy krokwie plus 5 w stelaz i Daro z tego co pamietam ma tak samo Ania ma racje - mam 20+5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 24.10.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 W takim razie u mnie tak samo będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.10.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 W takim razie u mnie tak samo będzie. To sporo- ocenili moi fachowcy. A poza tym ne mogłabyś odstawać od teamu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.10.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Matko Mysz mnie przesladuje jej avatar rozjezdza mi strone Myszko zrob cos z Tym! Joluś ja mam welny 20 miedzy krokwie plus 5 w stelaz i Daro z tego co pamietam ma tak samo Czyj avatar cie przesladuje mój czy Joli Anju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.10.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Matko Mysz mnie przesladuje jej avatar rozjezdza mi strone Myszko zrob cos z Tym! Joluś ja mam welny 20 miedzy krokwie plus 5 w stelaz i Daro z tego co pamietam ma tak samo Czyj avatar cie przesladuje mój czy Joli Anju? Twoj Myszko, masz ładny dom, ale zajmuje pol strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.10.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Matko Mysz mnie przesladuje jej avatar rozjezdza mi strone Myszko zrob cos z Tym! Joluś ja mam welny 20 miedzy krokwie plus 5 w stelaz i Daro z tego co pamietam ma tak samo Czyj avatar cie przesladuje mój czy Joli Anju? Twoj Myszko, masz ładny dom, ale zajmuje pol strony No wiem, narazie tylko pol strony, ale jak sie rozkraczy na działce to jeszcze urosnie. No Ty juz wtedy chyba zawału dostaniesz przez ten moj dom. A tego nie chcemy oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.10.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 zawal mi w moim wieku nie grozi Daro fajne kafle i napisz w koncu po co ten syfon przy nikoli ma byc? bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.10.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Daro fajne kafle i napisz w koncu po co ten syfon przy nikoli ma byc? bo nie wiem http://images50.fotosik.pl/25/037db78e7392175em.jpg http://images47.fotosik.pl/25/611b3a145a5ad598m.jpg Oto instrukcja prosto z Katalogu technicznego NIKOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.10.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 no dziekowac dziekowac, ale papa mowil ze tam sie nic nie skrapla jutro wydrukuje i pokaze mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.10.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 no dziekowac dziekowac, ale papa mowil ze tam sie nic nie skrapla jutro wydrukuje i pokaze mu Ja nie wiem jak powinno być, bo sam jeszcze nie mam Nikoli. Jednak zanim ją kupię dowiem sie wszystkiego o niej A tą instrukcję dostałem od monterów. Jeszcze się waham jakiej mocy ma być Nikola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jobberwalker 29.10.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witam,czy wiesz w jakis sposob Nikol realizuje sterowanie strefowe? Dodatkowe przepustnice, ktorymi mozna sterowac? Masz gdzies pelna instrukcje od Nikola? PozdrJr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts