Daro_K 30.10.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Witam, czy wiesz w jakis sposob Nikol realizuje sterowanie strefowe? Dodatkowe przepustnice, ktorymi mozna sterowac? Masz gdzies pelna instrukcje od Nikola? Pozdr Jr Nie wiem tego jeszcze kolego, ale system sterowania często się u nich zmienia na lepsze. Niebawem wchodzi jakies nowy podzespół. Jak się czegos dowiem to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 09.11.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Darek, pięknie u Ciebie! A łazieneczka w Harione cudna. To był mój (a raczej mojej córki pierwszy typ dotyczący płytek). Niestety cena nas przerosła. Gratuję, naprawdę ślicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.11.2008 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Darek, pięknie u Ciebie! A łazieneczka w Harione cudna. To był mój (a raczej mojej córki pierwszy typ dotyczący płytek). Niestety cena nas przerosła. Gratuję, naprawdę ślicznie. Dzięki to jeszcze nie koniec. Co do Harionów - to wstępnie Kinga zaprojektowała 62 dekory - co stanowiło sumę około 6tys zł - jak widać na zdjęciach - po 62 dekorach 10 zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 10.11.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 hi hi z kąd ja to znam - mialo być 11 sztuk weszło 21 dekorów - ale efekt wart grzechu ..... Pięknie u ciebie . Napisz prosze co to za cegiełka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.11.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 hi hi z kąd ja to znam - mialo być 11 sztuk weszło 21 dekorów - ale efekt wart grzechu ..... Pięknie u ciebie . Napisz prosze co to za cegiełka ? Ewe - to właściwie 1/3 cegły holenderskiej, stylizowana na starą http://nelissen.pl/index.php?module=Text&action=GetProduct&productId=78§ionId=42 Dziękują za słowa uznania, efekt będzie jak skończę, bo wiele ciekawych baterii mam zamiar wmontować. Trzecia łazienka (zdjęć jeszcze brak), chyba będzie najbardziej stylowa. A tak na marginesie; masz całkiem zgrabną nóżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.11.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Daro, zachwycic się przyszłam Boskim Harionem CUDOWNIE!!! Reszta zresztą też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.11.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Daro, zachwycic się przyszłam Boskim Harionem CUDOWNIE!!! Reszta zresztą też niczego sobie Dzięki - koncepcja się zmieniła, domówiłem Harion Dekor jeszce, bo mnie zauroczył i strzelę sobie jeszcze jedną sciankę we wzorki Ale poczekajcie na łązienkę z sauną - tam będzie ekstra Dzis dopiero do mnie dotarły kafle Geo Dimaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.11.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Te dekory są przepiękne Mieliśmy też mieć całą ściankę z nich, no ale wtedy działo się to o czym gadaliśmy na gg i jakoś nie miałam sił domawiać Zostało jak jest. Ale i tak mi się podoba, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.11.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Te dekory są przepiękne Mieliśmy też mieć całą ściankę z nich, no ale wtedy działo się to o czym gadaliśmy na gg i jakoś nie miałam sił domawiać Zostało jak jest. Ale i tak mi się podoba, Tak to fakt - tu jednym dekorem można zająć całą ścianę, komponując odpowiednio jego wstawienie. Ja jeszcze zagram światłem w te miejsca gdzie sa dekory. Ale Ty Kaśka juz przestań się mazgaić - robisz tyle dobrych rzeczy na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.11.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Tak to fakt - tu jednym dekorem można zająć całą ścianę, komponując odpowiednio jego wstawienie. Ja jeszcze zagram światłem w te miejsca gdzie sa dekory. Ale Ty Kaśka juz przestań się mazgaić - robisz tyle dobrych rzeczy na raz Nieee no nie mazgaję się już U mnie też jest na jednej ścianie jeden dekor, podświetlony dodatkowo, super efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.11.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Daro, zachwycic się przyszłam Boskim Harionem CUDOWNIE!!! Reszta zresztą też niczego sobie Dzięki - koncepcja się zmieniła, domówiłem Harion Dekor jeszce, bo mnie zauroczył i strzelę sobie jeszcze jedną sciankę we wzorki Ale poczekajcie na łązienkę z sauną - tam będzie ekstra Dzis dopiero do mnie dotarły kafle Geo Dimaro. wiesz ze mi Kinga zaproponowala te same kafle do gornej lazienki przyjade zobaczyc jak wyszlo u Ciebie a tak poza tym to przyszlam pochwalic efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.11.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Daro, zachwycic się przyszłam Boskim Harionem CUDOWNIE!!! Reszta zresztą też niczego sobie Dzięki - koncepcja się zmieniła, domówiłem Harion Dekor jeszce, bo mnie zauroczył i strzelę sobie jeszcze jedną sciankę we wzorki Ale poczekajcie na łązienkę z sauną - tam będzie ekstra Dzis dopiero do mnie dotarły kafle Geo Dimaro. wiesz ze mi Kinga zaproponowala te same kafle do gornej lazienki przyjade zobaczyc jak wyszlo u Ciebie a tak poza tym to przyszlam pochwalic efekty Póki co jeszcze skromnie, ale niebawem będa efekty. A tak na marginesie -Hariony też masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.11.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 nie nie harionow nie mam , ale mi sie podobaja mam corteny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.11.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 nie nie harionow nie mam , ale mi sie podobaja mam corteny A jakie masz zaplanowane baterie - moje kosztować miały 15-18 tys zł. Wszystko zmieniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 10.11.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Darek, serio ulżyło mi, że nie dajesz się wkręcać w dekory za 6 tyś i baterie za 15, które i tak prędzej czy później zeżre twarda woda. Mnie też bardzo podobają się drogie rzeczy, ale nie dajmy się zwariować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.11.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Darek, serio ulżyło mi, że nie dajesz się wkręcać w dekory za 6 tyś i baterie za 15, które i tak prędzej czy później zeżre twarda woda. Mnie też bardzo podobają się drogie rzeczy, ale nie dajmy się zwariować. Joluś - nie wkręcam się bo kasy nie mam, tak bym wszystko brał co najlepsze Ale pośrodkuję moje decyzje z sukcesem czasem większym lub mniejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.11.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 tez uwazam ze trzeba to wszystko wyposrodkowac, nie mozemy miec wszytskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 10.11.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Dokładnie tak samo myślę, że nalezy wybrać złoty środek. Przyzwoitą jakość za rozsądną cenę. Zresztą, to przecież tylko dom, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.11.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Dlatego trzymamy ze sobą bo podobnie kombinujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.11.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 ja jeszcze nie kombinuje bo nie mam za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts