Daro_K 10.11.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 ja jeszcze nie kombinuje bo nie mam za co Jesteś na dobrej drodze - wszystko w swoim czasie. Ja złapałem kredyt tuż tuz przed "exodusem", więc fuks jakich mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.11.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 ale po jakim kursie marze sie renegocjuje a kwoty juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.11.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 ale po jakim kursie marze sie renegocjuje a kwoty juz nie Całość 3,08 (w tym Libor) prowizja 0% - ostatnio coś podskoczyło do 3,81% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.11.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 ja bede miala ponad 4 ale po dobrym kursie franka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.11.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 ja bede miala ponad 4 ale po dobrym kursie franka Nie martw się niebawem po uspokojeniu rynku, będa ciąć stopy i oprocentowanie zejdzie w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 11.11.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Daro super wygląda ściana z cegiełki - zawsze mi się coś takiego podobało. Ciekawa jestem końcowego efektu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.11.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Daro super wygląda ściana z cegiełki - zawsze mi się coś takiego podobało. Ciekawa jestem końcowego efektu. Pozdrawiam Vanka - na niej będą różne sprzęty audio i gra świateł; kinkiet i podświetlenie z syfitu. Na zdęciu ściana zajmuje dość sporo, lecz gdy przyjdzie kominek i obudowa, dużo zostanie zakryte. Pozwoliliśmy sobie na tą ścianę, aby złamać biel która będzie wszechobecna w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.11.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 hi hi z kąd ja to znam - mialo być 11 sztuk weszło 21 dekorów - ale efekt wart grzechu ..... Pięknie u ciebie . Napisz prosze co to za cegiełka ? Ewe - to właściwie 1/3 cegły holenderskiej, stylizowana na starą http://nelissen.pl/index.php?module=Text&action=GetProduct&productId=78§ionId=42 Dziękują za słowa uznania, efekt będzie jak skończę, bo wiele ciekawych baterii mam zamiar wmontować. Trzecia łazienka (zdjęć jeszcze brak), chyba będzie najbardziej stylowa. A tak na marginesie; masz całkiem zgrabną nóżkę Tutaj podawałęm link do innych kolorów - została mi droga kolorowa fuga, bo kładłem bez - ładniej wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 12.11.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Hejka Daro a które płytki Hariona wybrałes R1 czy R2? My wybralismy R2 - te bardziej szare no i nabiegałam sie za fugą -w koncu stanęło na grafitowej. Dzisiaj obudowa wanny i będzie koniec Hariona. A i troszeczkę się pochwalę http://images34.fotosik.pl/397/b152918c14f544c0m.jpg http://images34.fotosik.pl/397/fa4c8cd79e672b29m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 12.11.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Hejka Daro a które płytki Hariona wybrałes R1 czy R2? My wybralismy R2 - te bardziej szare no i nabiegałam sie za fugą -w koncu stanęło na grafitowej. Dzisiaj obudowa wanny i będzie koniec Hariona. A i troszeczkę się pochwalę Oczywiście, że wybrałem R2. Niesamowite - jestem również na etapie obudowy wanny. U mnie to grubsza sprawa; muszę pomurować schodki do niej, bo jest wpuszczana w podłogę w stosunku do całej łązienki, ale w stosunku do sypialni jest na poziomie łużka - teoretycznie mógłbym nawet nie wstawiać szklanej ściany odzielającej te dwa pomieszczenia, aby z łóżka od razu do wanny wskakiwać - ale uznaję to za zbyt duże udziwnienie...... póki co EWE - trochę zaszalałaś z tymi dekorami, masz ich całkiem sporo. Ja mam dwa rodzaje dekoró; listwy i kafle. DO tego dodą drewniane blaty przy wannie i może schody też z drewna zrobię. Podobno Iroko nadaje sie do łazienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 12.11.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ale super pomysł ze szkalną scianą bardzo mi sie podoba . Hym widze że gusty mamy podobne - harion , scina ceglana ....- u mnie bedzie w sypialni i na holu . A jaki pomysł masz na kuchnię - bo ja nawymyslałam i trochę się boję - pomysł jest na same dolne szafki w kształcie litery L przy czym na krótszej ścianie na środku wielki okap - no i tu chciałabym efekt podobny do dekorów harion tylko coś jasnego - ecru - znowu pewnie porażka cenowa ale ta sciana w łazience jest powalająca . chodzi mi po głowie New Glory - dekory albo Imola chine . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 12.11.2008 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ale super pomysł ze szkalną scianą bardzo mi sie podoba . Hym widze że gusty mamy podobne - harion , scina ceglana ....- u mnie bedzie w sypialni i na holu . A jaki pomysł masz na kuchnię - bo ja nawymyslałam i trochę się boję - pomysł jest na same dolne szafki w kształcie litery L przy czym na krótszej ścianie na środku wielki okap - no i tu chciałabym efekt podobny do dekorów harion tylko coś jasnego - ecru - znowu pewnie porażka cenowa ale ta sciana w łazience jest powalająca . chodzi mi po głowie New Glory - dekory albo Imola chine . Kuchnię też mam w kształcie L i na krótszej mam okap . Styl stary angielski, fronty biały szczotkowany dąb, wnętrza szafek ciemno brżzowe. Kafle Wenecka Biała z naprawdę delikatnymi dekorami - półwałkami z Cerkoloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 12.11.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 kafelki ładniusie , ładniusie- kuchnia też brzmi "apetycznie"- mi sie zachciało eklektyzmu - to teraz mam ....zawsze pod prad meble stylowe Imperor ale aranacja nowoczesna dobrze ze chociaż spiżarnia duza bo sama nie wiem jak to będzie bez górnych szafek. Jedynie ściana odgradzajaca od salonu bedzie miała zabudowę wiszacą całą podświetlaną . czekam na kolejne zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 12.11.2008 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 kafelki ładniusie , ładniusie- kuchnia też brzmi "apetycznie"- mi sie zachciało eklektyzmu - to teraz mam ....zawsze pod prad meble stylowe Imperor ale aranacja nowoczesna dobrze ze chociaż spiżarnia duza bo sama nie wiem jak to będzie bez górnych szafek. Jedynie ściana odgradzajaca od salonu bedzie miała zabudowę wiszacą całą podświetlaną . czekam na kolejne zdjecia Zdjęcia w weekend, będzie co pokazać. A co do spiżarni - podstawowy jej walor, to to że o niej nie zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.11.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ładny ten Harion, juz sie mu wczesniej przygladałam i coraz bardziej mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.11.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ładny ten Harion, juz sie mu wczesniej przygladałam i coraz bardziej mi sie podoba Zbieraj myszko do świnki grosiki - bo tani nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 14.11.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Super, nie będziesz musiał świeczek ustawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 14.11.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Super, nie będziesz musiał świeczek ustawiać hihi i jest gdzie małą lodówkę z szmapanem ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.11.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Super, nie będziesz musiał świeczek ustawiać hihi i jest gdzie małą lodówkę z szmapanem ustawićbędzie pięknie już to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 14.11.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Super, nie będziesz musiał świeczek ustawiać hihi i jest gdzie małą lodówkę z szmapanem ustawićbędzie pięknie już to widzę Już jutro, bo kończymy drugą łazienkę i zaczynamy trzecią, szybko pójdzie. Dzięki za doping. Przyjechały też parapety. http://images33.fotosik.pl/404/c3ac28ef8f0d5f01m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts