78mysz 14.11.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ładny ten Harion, juz sie mu wczesniej przygladałam i coraz bardziej mi sie podoba Zbieraj myszko do świnki grosiki - bo tani nie jest. Zeby zaraz tak zniechęcać. Zeby tylko jeszcze byl w sprzedazy jak juz wybuduje dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 14.11.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ładny ten Harion, juz sie mu wczesniej przygladałam i coraz bardziej mi sie podoba Zbieraj myszko do świnki grosiki - bo tani nie jest. Zeby zaraz tak zniechęcać. Zeby tylko jeszcze byl w sprzedazy jak juz wybuduje dom Mnie przerosły koszty i musiałem redukoac dekory z 62 do 10szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.11.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Daro mam pytanie czy na ostatnim zdjęciu z osb jest robiona obudowa górna wanny? Jeśli tak co na to osb się daje, żeby po przyklejeniu płytki nie odpadły? Nic? czy czymś to malują jakimś gruntem? A może wystarczy sam klej Ta osb to 22ka? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.11.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Daro mam pytanie czy na ostatnim zdjęciu z osb jest robiona obudowa górna wanny? Jeśli tak co na to osb się daje, żeby po przyklejeniu płytki nie odpadły? Nic? czy czymś to malują jakimś gruntem? A może wystarczy sam klej Ta osb to 22ka? Dzięki Tak ta OSB to 22, można skakać po tym. OSB jest oparta na bloczkach 5-kach murowanych do okoła. Na płytę przyjdzie drewniany ciemno brązowy blat z Iroko, Marbau lub Teak. Jeśłi natomiast chiałabyś kłaść na to płytki, to wystarczy zagruntoać i klej elastyczny sobie poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Mnie przerosły koszty i musiałem redukoac dekory z 62 do 10szt. Chryste Panie, za te 62 dekory to możnaby chyba jakąś małą łazienkę zrobić Cholernie drogie, ale jakie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.11.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Daro mam pytanie czy na ostatnim zdjęciu z osb jest robiona obudowa górna wanny? Jeśli tak co na to osb się daje, żeby po przyklejeniu płytki nie odpadły? Nic? czy czymś to malują jakimś gruntem? A może wystarczy sam klej Ta osb to 22ka? Dzięki Tak ta OSB to 22, można skakać po tym. OSB jest oparta na bloczkach 5-kach murowanych do okoła. Na płytę przyjdzie drewniany ciemno brązowy blat z Iroko, Marbau lub Teak. Jeśłi natomiast chiałabyś kłaść na to płytki, to wystarczy zagruntoać i klej elastyczny sobie poradzi. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 16.11.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Cześć Darek, widzę że zostałeś przegłosowany i z wycieczki nici. Jeszcze raz dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 16.11.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Cześć Darek, widzę że zostałeś przegłosowany i z wycieczki nici. Jeszcze raz dzięki za pomoc. No jakoś mama zapomniała, że jest jesień i słabo się ubrała na spacer nad zalewem. Dzięki za wizytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 17.11.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Daro niecierpliwie czekam zakończenia prac w Waszych łazienkach - zapowiada się ciekawie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 17.11.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Daro niecierpliwie czekam zakończenia prac w Waszych łazienkach - zapowiada się ciekawie. Pozdrawiam VANKA - a jaki ja jestem niecierpliwy, wczoraj skoczyłem do dziury z wanna z nadziją , że sie wykompię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.11.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 przezyles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 przezyles? Skakałem na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 18.11.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Śliczna ta łazienka z dekorami, a parapet super. Szkoda, że one takie delikatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Śliczna ta łazienka z dekorami, a parapet super. Szkoda, że one takie delikatne. Jola - parapety? masakra. Jeden mi pękł, ale od znajomego kamieniarza doatełem rewelacyjny klej i daje jakoś radę. Co do łazienki - też mnie efekt zaskakuje, zdjęcia nie oddaja wiernie wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.11.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 o widze ze lazienka z "moich" kafli sie ukladakiedy moge wpasc na ogledziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 o widze ze lazienka z "moich" kafli sie uklada kiedy moge wpasc na ogledziny? Uff - dziś możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.11.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 o widze ze lazienka z "moich" kafli sie uklada kiedy moge wpasc na ogledziny? Uff - dziś możesz he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 o widze ze lazienka z "moich" kafli sie uklada kiedy moge wpasc na ogledziny? Uff - dziś możesz he he Tak mi się nie chciało wracać z domku z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.11.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 juz niedlugo nie bedziesz musial wracac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 juz niedlugo nie bedziesz musial wracac To fakt, ale niby za 2-4 tyg przeprowadzka, a ja jeszcze w "lesie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts