anjamen 18.11.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 a co z podlogami? nie za wilgotne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 a co z podlogami? nie za wilgotne? A czemu mają być wilgotne skoro były wylewane w kwietniu? POza tym u mnie już hula podłogówka i poza tym jeszcze jeden pomiar przede mną - a już na drugim pomiarze miałem prawie normę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.11.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 no dobrze pomierz i co w 2-4 tyg poloza parkiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 no dobrze pomierz i co w 2-4 tyg poloza parkiety? U mnie kładę system - dwówarstwowe egzotyki, 11mm grubości. Nic nie jest szlifowane lecz klejone gotowe dechy - około 7-12 dni to zajmie, wchodzą około 24go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 18.11.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Daro bardzo ladne plytki w saunowni - tez sie nad nimi zastanawialam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Daro bardzo ladne plytki w saunowni - tez sie nad nimi zastanawialam! Wiatj Kasiu, no to polecam. Totalnie trudne do czyszczenia, bo to prawie żywy kamień. A co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 18.11.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 u mnie ogrzewanie dziala, dziasiaj mialy arki i marciny potwierdzic mi kladzenie podlogi ale cos nie wyszlo... w sobote pan kuchniarz przyjedzie bardzo polecany w ludzkiej cenie ciagle nie moge sie zdecydowac na kominek - jakos pokochalam swoja koze i na dodatek ciagle chce sie przekonac czy duzo place za rachunki gazowe czy nie lazienka juz uzytkowo skonczona tez mam biale kafle...na dodatek z wytloczeniami....tez fajne do czyszczenia wreszcie zbieram sie do zakupu welny na strych nieogrzewany Z nowosci wiem, ze rynek wykonawcow zalicza masakre...roboty NIE MA i jak widac w przyszlym roku NIE BEDZIE.... no i nagle musze sie troche pospieszyc...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 No to kiedy w pełni zamieszkasz?No i zapraszam do mnie przy okazji jak będziesz w pobliżu.A co do chłopaków - jutra jadę do nich bo musze dograć wejście na plac budowy. Niebawem wyjeżdzają, więc trzeba sie pośpieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 18.11.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 jak zrobia podlogi....podobno jutro wyjezdzaja.....datego trochem nerwowaja chce taka podloge jak maja u siebie w salonie - jak Ci sie podoba dziekuje za zaproszenie oczywiscie odwzajemniam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 jak zrobia podlogi....podobno jutro wyjezdzaja.....datego trochem nerwowa ja chce taka podloge jak maja u siebie w salonie - jak Ci sie podoba Marbau (taki) - mam mieć w trzech pokojach. Palisander w dwóch i Wenge w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 18.11.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 no to laczy nas podobny merbau - a tez chcesz lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 no to laczy nas podobny merbau - a tez chcesz lakier? Gotowy, więc lakier. A łączy nas nie tylko Merbau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 18.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 a nie - to ja chce deseczki takie jak u nich na podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 a nie - to ja chce deseczki takie jak u nich na podlodze Czyli dechy 2,5cm? Widziałaś na forum? ludzie uważają że na Traugutta jest taniej - nie wiem jak oni to liczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 18.11.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 widzialam. Troch emnei to dziwi bo tez bralam oferte z traugutta, ale ja pewnie nie negocjowalam tak mocno, poza tym moze jest inna chemia?(tu masz lobe tam chyba berger)wiesz torche poogladalam wczesniej ofety na rynku i zwracalam tez uwage na rodzaj materialu - ale nie wiem jakie maja na traugutta, mozliwe ze tez bardzo dobra jakosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Materiał wydaję się tańszy w tych kategoriach, gdzie długość poszczególnych desek jest mniejsza. Wiesz, ja sprawdzam wiadomości z forum w 2- 3 miejscach. A wielu ludzi tu stosuje owczy pęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 19.11.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 No Darek, jeszcze raz dzięki za nagrzewenicę. Na razie kozy jeszcze nie uruchomiłam, a le nagrzewnicę włączałam. W sobote w nocy ma być -6, bez tego urzadzenia, chyba bym musiała ognisko w środku salonu rozpalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 19.11.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 No Darek, jeszcze raz dzięki za nagrzewenicę. Na razie kozy jeszcze nie uruchomiłam, a le nagrzewnicę włączałam. W sobote w nocy ma być -6, bez tego urzadzenia, chyba bym musiała ognisko w środku salonu rozpalać. W takim razie to ognisko to ja rozpalę. Robie tynki ( wiem !!! nie posłuchałam Cie Daro!!) Zostało jeszcze pracy na jakies dwa dni. Przez dwa tygodnie zapewniali mnie tynkarze zeby sie nie stresowac ze dysponują nagrzwnicą i przywiozą zebym mogła dogrzać tynki. A dzis dowiedziałam sie ze NIE przywiozą. Zeby się odstresować - pooglądałam sobie parapety Daro - trochę pomogło. Super wygląda przy brązowym oknie. Jola - dawno nie zaglądałam do Twojego abumu. Trzeba przyznać że okna robią wrażenie . Nacieszyłam oczy ładnymi widokami i jadę szukać jakiejś kozy - zawsze to coś. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 19.11.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 U mnie kładę system - dwówarstwowe egzotyki, 11mm grubości. łazienki - cudeńko Pytanie mam co to za merbau o takiej gruboci - mi wszędzie proponują 15 mm - na górze moze być ale na dole okazuje się zz mimo wcześniejszych zapewnień płytki wychodzą nizej niz 15 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 20.11.2008 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 No Darek, jeszcze raz dzięki za nagrzewenicę. Na razie kozy jeszcze nie uruchomiłam, a le nagrzewnicę włączałam. W sobote w nocy ma być -6, bez tego urzadzenia, chyba bym musiała ognisko w środku salonu rozpalać. W takim razie to ognisko to ja rozpalę. Robie tynki ( wiem !!! nie posłuchałam Cie Daro!!) Zostało jeszcze pracy na jakies dwa dni. Przez dwa tygodnie zapewniali mnie tynkarze zeby sie nie stresowac ze dysponują nagrzwnicą i przywiozą zebym mogła dogrzać tynki. A dzis dowiedziałam sie ze NIE przywiozą. Zeby się odstresować - pooglądałam sobie parapety Daro - trochę pomogło. Super wygląda przy brązowym oknie. Jola - dawno nie zaglądałam do Twojego abumu. Trzeba przyznać że okna robią wrażenie . Nacieszyłam oczy ładnymi widokami i jadę szukać jakiejś kozy - zawsze to coś. Pozdrawiam wszystkich Vanka - kołój gdzieś nagrzewnicę!! Byłem w tej samej sytuacji co TY rok temu, przerwałem tynki i dokończyłem na wiosnę - było cienko. A parapety są - kurde super - na żywo wyglądaja rewelacyjnie, choć ich montaż zajmuje mi już trzeci dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts