Daro_K 20.11.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 U mnie kładę system - dwówarstwowe egzotyki, 11mm grubości. łazienki - cudeńko Pytanie mam co to za merbau o takiej gruboci - mi wszędzie proponują 15 mm - na górze moze być ale na dole okazuje się zz mimo wcześniejszych zapewnień płytki wychodzą nizej niz 15 mm Eve - ja mam dołsownie 11mm, wiem że ciężko zgrać kafle z grubszymi dechami. POza tym powyżej 14mm ogrzewanie podłogwe raczej słabą ma skuteczność, bo tak grube drzewo jest po prostu izolatorem. Ja mam deski dwówarstwowe - Kahrs prowadzi podobne systemy, poszukaj gdzieś w Wawie. Ja bym polecił Ci swoich, ale nie jeżdżą za robotą do stolicy. Ale zapomniałem coś jeszcze dodać o moim drewnie na posadzki; skłąda się z elementw o długościach z przedziału 80-120cm, to daje fajny efekt na dużych powierzchniach. Często można spotkać podobne systemy za mniejsze pieniądze ale w mniejszych przedziałach. Długości elemntów świadczą o klasie systemu - tak mawiają sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 21.11.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Daro jestem pod wrażeniem Twoich parapecików Możesz napisać gdzie się zaopatrywałeś w kamień? Łazieneczki też rewelka Całkiem w moim guście. Geo Dimaro widziałam w Cermagu i stały się jednym z moich faworytów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 21.11.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 dzieki Darooświeciłeś minie i podniosłeś na duchu - a ja ciemnota nie wiedziałm że są nisze i zamartwiałam sie na całego. U mnie ten gotowiec tylko w gabinecie 8,5 m - bez ogrzewania podłogowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.11.2008 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Daro jestem pod wrażeniem Twoich parapecików Możesz napisać gdzie się zaopatrywałeś w kamień? Łazieneczki też rewelka Całkiem w moim guście. Geo Dimaro widziałam w Cermagu i stały się jednym z moich faworytów Pozdrawiam A dziękuję, dziękuję. Parapety tylko dla odważnych, bo sa bardzo kruche. Robi je zakład Gruszecki na bielanach. Mają go bardzo mało i po ostrzeżeniach zazwyczaj kienci rezygnują. Ja jestem pionierem. Są dwa gatunki; rein forest braun i rein forest braun poler. Pierwszy będę miał na kominku drugi mam na parapetach. Nowe zdjęcia łazinki już w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.11.2008 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 dzieki Daro oświeciłeś minie i podniosłeś na duchu - a ja ciemnota nie wiedziałm że są nisze i zamartwiałam sie na całego. U mnie ten gotowiec tylko w gabinecie 8,5 m - bez ogrzewania podłogowego . Ja będę miał w sumie; - 50m2 palisander - sypialnia i gabinet - 100m2 merbau - 3 sypialnie - 13m2 venge z ogrzewaniem podłogowym - salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 21.11.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Daro jestem pod wrażeniem Twoich parapecików Możesz napisać gdzie się zaopatrywałeś w kamień? Łazieneczki też rewelka Całkiem w moim guście. Geo Dimaro widziałam w Cermagu i stały się jednym z moich faworytów Pozdrawiam A dziękuję, dziękuję. Parapety tylko dla odważnych, bo sa bardzo kruche. Robi je zakład Gruszecki na bielanach. Mają go bardzo mało i po ostrzeżeniach zazwyczaj kienci rezygnują. Ja jestem pionierem. Są dwa gatunki; rein forest braun i rein forest braun poler. Pierwszy będę miał na kominku drugi mam na parapetach. Nowe zdjęcia łazinki już w dzienniku. Pięęęęknnny marmur Wypatrzyłam go już kiedyś na http://www.marmur.com.pl A do Twojego dzienniczka naturalnie zaraz zajrzę z dużą przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.11.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Mam kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 26.11.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Nie, no dawaj fotki, szybciutko plissss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.11.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Nie, no dawaj fotki, szybciutko plissss... Jolus jutro, bo dziś ich nie mam Ale wyszło fajknie - co do centymetra, a przyjechali aż z Wolsztyna. Nocuję u mnie na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 26.11.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Ty nocujesz , czy montażyści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.11.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Ty nocujesz , czy montażyści? HIHI - ONI Nastawiłęm im 19 stopni i śpią. A jak Twój instalator. Ten podany przeze mnie jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 26.11.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Temat kuchni baaardzo mnie interesuje. Oczywiście nie w sensie gotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.11.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 A jak Wasze podłączenie - moj instalator jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 26.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Zbyszek wykonał jakieś milion telefonów, ale wiekszość nie odbiera. Poumawiał się, ale nie wiem nawet z kim, bo on siedzi całymi dniami na budowie, a ja w pracy (ktos musi zarabiać w końcu nie?). Ale Twoja nagrzewnica sprawdza sie doskonale. Może będziesz w sobotę po południu w domku, to podjechalibyśmy po rury do kózki. Jedziemy do Brzeziny na Andrzejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.11.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Koniecznie ustal mi czy mój instalator podjął temat.Zadwoń - bo będę w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 26.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Ok, pamietaj o kuchni. Cały czas zaglądam do twojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.11.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A jak Wasze podłączenie - moj instalator jest ok? Jak ten mój instalator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Daro, chętnie bym się zachwyciła Twoją kuchnia, ale zdjęcia nie chca się powiększac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.11.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Nie, no dawaj fotki, szybciutko plissss... Proszę bardzo ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.11.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Daro, chętnie bym się zachwyciła Twoją kuchnia, ale zdjęcia nie chca się powiększac To przejściowy problem z serwerem fotosika - chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts