Zakrzewianka 28.11.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Daro trafiłam tu dopiero teraz.... Super te łazienki . Ja ciągle szukam czegoś do toalety dla gości. Możesz mi proszę zdradzić nazwę płytek w tej biłej łazience z perlistymi dekorami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 28.11.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Darek gratuluję pięknej kuchni. To drewno, prawda? Możesz zdradzić jaki koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.11.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Daro trafiłam tu dopiero teraz.... Super te łazienki . Ja ciągle szukam czegoś do toalety dla gości. Możesz mi proszę zdradzić nazwę płytek w tej biłej łazience z perlistymi dekorami? To u mnie łązienka dla gości (z sauną) - płytki z serii GeoDimare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.11.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Darek gratuluję pięknej kuchni. To drewno, prawda? Możesz zdradzić jaki koszt? Tak to drewniane fronty. Koszt - hmm, nie wiem jak to powiedzić. Robił mi ją mój przyjaciel z Wolsztyna. Myślę, że ta kuchnia normalnie może kosztować coś koło 30 tys. PLN, ale ręki nie dam sobie uciąć. Łączą nas jeszcze inne interesy - rozliczyliśmy się połowicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.11.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Kuchnia bardzo ładna, ale czy ten stoliczek to aby na pewno do niej pasuje jak ulał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 28.11.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A co to takiego Wenecka Biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.11.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Kuchnia bardzo ładna, ale czy ten stoliczek to aby na pewno do niej pasuje jak ulał? Stolik to sprawa przejściowa na czas doposożenia domu meblami z Indii - czujna jesteś - dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.11.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 A co to takiego Wenecka Biała ...firmy Cerkolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.11.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Meble z Indii Już mi się podoba Coś jak ALmi Dekor czy inaczej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Kuchnia bardzo ładna, ale czy ten stoliczek to aby na pewno do niej pasuje jak ulał? Stolik to sprawa przejściowa na czas doposożenia domu meblami z Indii - czujna jesteś - dzięki. no wlasnie chcialam Ci zaproponowac cos nieduzego ciemnobrązowego i drewnianego. Jak nie Indie to starocie. Cos wygrzebac , odczysc i zrobic na ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.11.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 To co widać w kuchni (stoliczek na szybki posiłk rano) jest może i zastępczy, ale docelowy mebel będzie tej samej wielkości. Tuż obok kuchni jest jadalnia i tam będzie wieli ciężki stół na 6-8 osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 domyslam sie, ze to nie jedyny stół w tak duzym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 01.12.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Jeszcze chciałam Ciebie pomęczyć pytaniami Widzę, że wejście do domu planuję podobne (kostka granitowa). Do tego mamy drzwi otwierane do środka. Mam pytanie: tam się robi taki widoczny fragment wylewki. W jaki sposób zamierzasz to wykończyć? Ja myślałam o pocięciu kostki i naklejeniu jej, tak aby nie było widać różnicy. Ale czy to dobry pomysł? Na pewno sprawę już przemyślałeś... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.12.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Jeszcze chciałam Ciebie pomęczyć pytaniami Widzę, że wejście do domu planuję podobne (kostka granitowa). Do tego mamy drzwi otwierane do środka. Mam pytanie: tam się robi taki widoczny fragment wylewki. W jaki sposób zamierzasz to wykończyć? Ja myślałam o pocięciu kostki i naklejeniu jej, tak aby nie było widać różnicy. Ale czy to dobry pomysł? Na pewno sprawę już przemyślałeś... pozdrawiam Zastanawiałem się nad takim sposobem, ale nie uszczelnisz wtedy dobrze drzwi lub będzie to bardzo trudne ze względu na nieróności kostki. Ja wychodze płytka Madera Wenge za drzwi i robię tam schodek. Płytki będą miały jeszcze dodatkowo jeden mały prożek by uszczelka od drzwi dokładne uszczelniła wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 02.12.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Jestem bardzo ciekawa, jak to wyjdzie. Ja nie chcę rożnicować kolorów na zewnątrz już bardziej, niż mamy . Może w takim razie płytka granitowa z granitu strzegomskiego? Zawsze przecież na styku drzwi z płytką/płytkami będzie szczelina, pytanie tylko, jak duża. Według mnie, styku progu drzwi z płytką nigdy nie uda się na 100% uszczelnić. Może silikon dekarski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.12.2008 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Jestem bardzo ciekawa, jak to wyjdzie. Ja nie chcę rożnicować kolorów na zewnątrz już bardziej, niż mamy . Może w takim razie płytka granitowa z granitu strzegomskiego? Zawsze przecież na styku drzwi z płytką/płytkami będzie szczelina, pytanie tylko, jak duża. Według mnie, styku progu drzwi z płytką nigdy nie uda się na 100% uszczelnić. Może silikon dekarski? Oczywiście, że da się uszczelinić sposobem, który Ci wyżej opisałem. Po to drzwi mają dolną uszczelkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 08.12.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Daro, co się dzieje Gdzie fotki! Dawaj no, ino prędko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.12.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Daro, co się dzieje Gdzie fotki! Dawaj no, ino prędko. Podaj e-mail na prv. Pozostałe etapy tylko dla przyjaciół. Do sypialni wpuszczam tylko żonę, do salonu przyjaciół, na taras sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 08.12.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Już wysyłam. Umieram z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts