Daro_K 08.12.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Teraz dopiero się zacznie, bilanse, egzaminy, matura... Joluś - jak jutro podpiszę umowę w końcu o pracę to za tydzeień wyjeżdzam do pracy do innego miasta. Ityle byłoby jeśli chodzi o moje mieszkanie w nowym domu. nie wyglupiaj sie Poważnie, to była jedna z tych propozycji nie do odrzucenia. Nie wiem, jadę ciężko popracować przez kilka miesięcy, to dla korzystny etap rozwoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 08.12.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Poszukaj czegoś na miejscu. To nie jest nalepsze rozwiązanie dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.12.2008 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Poszukaj czegoś na miejscu. To nie jest nalepsze rozwiązanie dla rodziny. Podjąłem juz decyzję, zobaczymy czy Zarząd też 230km, dobre auto i A4 - spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.12.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Dzięki za rozmówki - pozdrawiam. Pozdrowienia dla XX i Secama i dla Asi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.12.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 i jak Darek jest nowa praca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 09.12.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 zawsze mozesz po pol roku lub wczesniej powiedziec ze jednak nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.12.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Słuchajcie - wszystko jest tak gorące, dzieją się takie rzeczy, które to potem wnukom się opowiada. Dziś był straszny dzień, ale zakońćzony pozytywnie - na razie tyle moge powiedzieć. Jak będę miał papier w ręku to dam znać - obiecuję.XX - masz rację, ale stawiałem na rok. Przez ten okres coś można "zwycieżyć". Teraz musze przyśpieszyć kroku na budowie. I jak będę miał czas to Was zaproszę na oględziny. Będę zaszczycony móc Wam zaprezentować dzieło mojego życia - więcej info jutro na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.12.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 No Daro ostra jazda u Ciebie, zycze powodzenia i zeby sie wszystko ułożyło po Twojej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 10.12.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 znaczy parapetowa bedzie tak? co do decyzji - zmiany przewaznie wychodza na dobre. nie pozwol, zeby dom byl dla Ciebie kotwica - to tak naprawde tylko miejsce do mieszkania jak kazde inne - mozesz je wynajac, a za rok pomyslisz:) powodzenia w decyzjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 10.12.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witam Dawno tu nie zaglądałam a tu się dzieje...oj dzieje. Piękna kuchnia - widać ze wszystko masz przemyślane i pięknie sie komponuje. Daro mimo, że będziesz teraz bardziej zajętym człowiekiem, to mam nadzieję, że nadal znajdziesz czas żeby czasem coś tu napisać ( i jakąś fotkę jeszcze wkleisz ) Zyczę wszystkiego dobrego - żeby się udały plany zawodowe !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Choć do Was bardzo mam dziś daleko, bo Wy za górą, a ja za rzeką, to tym opłatkiem, w te Piękne Święta, chcę Wam pokazać, że Was pamiętam, że o Was myślę i że wszystkiego życzę Wam naj, naj, naj - najlepszego! Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.12.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Świątecznego nastroju,miłosnego podboju.Seksu w łóżeczku,pieniędzy w woreczku,Finlandii na stole,Porsche w stodole!Wesołych świąt życzy Ania i Dejw http://bozenarodzenie.top838.com/wp-content/uploads/2007/11/wigilia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 22.12.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Jak obyczaj każe stary, według ojców naszych wiary, chcemy złożyć Wam życzenia, z dniem Bożego Narodzenia. Niech ta Gwiazdka Betlejemska, która wschodzi tuż po zmroku, da Wam szczęście i pomyślność, w nadchodzącym Nowy Roku. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.01.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dziękuję za życzenia!!! Wszystkim udanego w budowaniu 2009 roku......... i zdrowia. Przepraszam, że tak długo mnie nie było - wprowadzałem się Przede mną 3 noc. Piec trochę za mocno grzeje nie mogę zejść poniżej 20 stopni. Rano tropię małe gryzonie po śniegu dookoła domu oraz podążające za nimi drapieżniki, oraz zające, sarny i kilka niezidentyfikowanych topów trafiłem. Jest fajnie choć bez mebli. Od dziś mamy w jadalni stół z 3 krzesłami - pozostałe 6 w drodze. Pozdrawiam wszystkich gorąco i trzymam za Was kciuki!! Szykuję podsumowanie do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 no Daro to gratulki a jak praca? i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.01.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 no Daro to gratulki a jak praca? i czekam na fotki Dzięki dzięki.\ Praca jeszcze nie wyjaśniona, ale przeżyłem przygodę że hej (opowieść nie na forum). Fotki? Lepiej sama wpadniesz na wiosnę i zobaczysz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Daro to czekam na spotkanie.dobrze sie mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.01.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Daro to czekam na spotkanie. dobrze sie mieszka? Tak to prawda - jest super. Mieszka się swobodnie. Dojazd do centrum nie uległ zmianie;) mimo zwiększenia kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 09.01.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Cześc darek, już się bałam, że gdzieś się zapodziałeś. To w końcu gdzie jesteś we Wrocku, czy gdzieś dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.01.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Daro, bardzo się cieszę, ze wróciłeś i że mieszkasz juz w końcu Nie opuszczaj nas na tak długo, coooo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts