Daro_K 09.01.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dzięki za ciepłe słowa.Co do pracy to - była;) - A teraz znów sie rozglądam za nową.Siedzę w okolicach Wrocławia i próbuję wynająć swoje mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 11.01.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 http://images33.fotosik.pl/413/861dd1f425b95e54m.jpg czy moge wiedzieć gdzie się robi takie cuda i ile to stoi, baaardzo mnie się spodobały , chciałabym takie podwieszane Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 13.01.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Bry wieczór Ja następna z pytaniem jakie/co to/gdzie kupiłeś Mam na myśli te ciemne pikne płytki w Twojej łazience... Czy to Corteny Tau Ceramiki?? I jeszcze w łazience-saunie te małe różnokolorowe, jakbyś był łaskaw mnie objaśnić nieco, hmmm?? Pasowałbyby mi do drewna... Gratulacje moje w ręce Twoje - już mieszkasz A u mnie dekarz nie ma ochoty wgramolić się na dach i wziąć się do roboty (że niby śniegi i mrozy jakieś ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.01.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Kuchnie robiłem u mojego kolegi z Wolsztyna - fronty drewniane, styl szczotkowany dąb. Kasa nie miała znaczenia - wiążą nas inne interesy. Podobno w rzeczywistości lepiej wygląda niż na zdjęciu Płytki - kolekcja Harion. Mieszkam ..... i coś dużo gazu mi poszło - 428m3 od początku sezonu. Dobrze, że mam Bałtyk Gaz - z nimi można się dogadać co do ceny. Polecam - jak cos dam namiar;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 13.01.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Za Hariona dzięki... A te płytki w łazience-saunie?? Bo to chyba płytki? Choć wyglądają na kamienne plasterki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Kuchnie robiłem u mojego kolegi z Wolsztyna - fronty drewniane, styl szczotkowany dąb. Kasa nie miała znaczenia - wiążą nas inne interesy. Podobno w rzeczywistości lepiej wygląda niż na zdjęciu Płytki - kolekcja Harion. Mieszkam ..... i coś dużo gazu mi poszło - 428m3 od początku sezonu. Dobrze, że mam Bałtyk Gaz - z nimi można się dogadać co do ceny. Polecam - jak cos dam namiar;)Daro, ty się w ogóle gazem nie przejmuj Nawet nie chcesz wiedzieć ile mnie poszło od sierpnia Tak myślę, że w następnym sezonie się to wszystko unormuje, więc relax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 14.01.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Mieszkam ..... i coś dużo gazu mi poszło - 428m3 od początku sezonu. Dobrze, że mam Bałtyk Gaz - z nimi można się dogadać co do ceny. Polecam - jak cos dam namiar;) Gratuleję przeprowadzki Drogi sąsiedzie chętnie skorzystam z namiarów na Bałtyk Gaz Szanowny Dolnośląski Operator Systemu Dystrybucyjnego wyliczył mi opłatę przyłączeniową uwaga! 15tys (netto!) (w roku ubiegłym chcieli prawie 10tys i teraz żałuję, że nie skorzystaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.01.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam, przeczytałam dziennik i gratuluję wybudowania domku. Zwróciłam uwagę, że jesteś jednym z niewielu, którzy nie narzekali i nie marudzili na ekipy Mam nadzieję, że my kiedy będziemy się budować, również nie będziemy ( w co wątpię) marudzić. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.01.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam, przeczytałam dziennik i gratuluję wybudowania domku. Zwróciłam uwagę, że jesteś jednym z niewielu, którzy nie narzekali i nie marudzili na ekipy Mam nadzieję, że my kiedy będziemy się budować, również nie będziemy ( w co wątpię) marudzić. Pozdrawiamy Nie marudziłem, bo miałem szczęście, a Ci którzy podpadli wylatywali - zdarzyło się to dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 27.01.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Chyba opanowałem piec ;] W sumie już spaliłem 487,23m3 (aktualny pomiar) - czyli od 14 stycznia 57,23m3. To aż o 30% mniej na dobę niż przy pierwszych pomiarach. Cześć Darek Proszę napisz mi ile wyszło ci za ten sezon kwotowo (to znaczy ile kosztuje m3 gazu z butli ?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.01.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Chyba opanowałem piec ;] W sumie już spaliłem 487,23m3 (aktualny pomiar) - czyli od 14 stycznia 57,23m3. To aż o 30% mniej na dobę niż przy pierwszych pomiarach. Cześć Darek Proszę napisz mi ile wyszło ci za ten sezon kwotowo (to znaczy ile kosztuje m3 gazu z butli ?? ) Normalnie gaz kosztuje około 9 PLN/m3 - ja płacę mniej bo złapałem się na promocję i ostre negocjacje. Spaliłem tyle ile podaję w dzienniku. Bałtyk Gaz dał mi najlepsze warunki, mają fajnego przedstawiciela na Dolnyśląsk. Pragnę dodać, że nie chodzi u mnie jeszcze rekuperacja i nie korzystam z kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Cze Daro Buziaki przesylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.01.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Cze Daro Buziaki przesylam Kucze - dzięki Mam bardzo ważne dwa najbliższe dni - pomyślcie o mnie jutro o 20tej i o 10tej w czwartek. A mieszka się super - dziś w końcu zainstalowałem pralkę ;] Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.01.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Daro ja pomysle, a Was prosze trzymacjie kciuki za mnie dzis od 15-20...mam operacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.01.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Darek - dzieki za odpowiedz - chciałem oszacować mniej więcej jak teraz się gaz kształtuje Oczywiście trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.01.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Was prosze trzymacjie kciuki za mnie dzis od 15-20...mam operacje... TRZYMAM TRZYMAM - Wszystkiego dobrego operacja........ zszokowałaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.01.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Daro ja pomysle, a Was prosze trzymacjie kciuki za mnie dzis od 15-20...mam operacje... trzymam mocno, a co z dzidzią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.01.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Daro ja pomysle, a Was prosze trzymacjie kciuki za mnie dzis od 15-20...mam operacje... Jestem z Tobą - spoko, będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 28.01.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Hej Dotarłam do tego dziennika, bo szukam czegoś o Uniporze. Czy mogę prosić o jakieś refleksje na jego temat. Czy fajny materiał, czy warto. Dlaczego nie porotherm? Ile było odpadów? Itp.Będę bardzo wdzięczna za jakieś info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.01.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Hej Dotarłam do tego dziennika, bo szukam czegoś o Uniporze. Czy mogę prosić o jakieś refleksje na jego temat. Czy fajny materiał, czy warto. Dlaczego nie porotherm? Ile było odpadów? Itp. Będę bardzo wdzięczna za jakieś info. Kupiłem go w Niemczech w czasie bumu budowlanego. Jest równiutki. A jego zaletą wtedy było to, że był po 8,2 PLN a nie jak Poroterm po 12 PLN Zakryłem go 15cm styropianem, wiec już go nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts