kaśka maciej 28.01.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Trzymałam kciuki, coś to dało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 29.01.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 u mnie dalo dziekuje za kciukas! teraz leze plackiem 2 tygodnie wiec piszcie duzo:)dzidzie zabieg znudzil...podobno ziewala...(widzieli w usg)dzieki! a u Ciebie daro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.01.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ekstra masz dziecko, mame tna a ono ziewa a ile ma miesiecy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 29.01.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 no ma - 4 miesiace.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.01.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 XX - cieszę się, że jest OK - zdrowie to podstawa - resztę można ukraść lub zdobyć w inny sprytny sposób. XX czasem zmień pozycję na boczek lub poproś o masaż jakiegoś silnorękiego mężczyznę by odleżyn nie dostać. U mnie rozmowy przebiegły bardzo dobrze. Czekam na wieści o drugiej turze negocjacji. Prowadzę równolegle dwie firmy, w jednej z nich będę pracował. Dam znać o konieczności wsparcia myślowego tuż przed kolejnymi spotkaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Jak miło Cię widzieć Stęskniłam się, wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.03.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Jak miło Cię widzieć Stęskniłam się, wiesz ' ........cóż z ja mam w takiej sytuacji powiedzieć......dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.03.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Moje sprawy nie są jeszcze unormowane, ale czytuję i coś tam pisuję....Teraz rozmyślam, jak mam zabrać się za ogród i jak go odchwaścić, nawieźć ziemi i zasiać trawkę........a miało być tak pięknie; firma 4 dni roboty i drzewa po 10metrów w górę.Macie jakiś pomysł na chwasty; może jakiś Randap, a jeśli tak to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 i ja i ja sie stesknilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Moje sprawy nie są jeszcze unormowane, ale czytuję i coś tam pisuję.... Teraz rozmyślam, jak mam zabrać się za ogród i jak go odchwaścić, nawieźć ziemi i zasiać trawkę.... ....a miało być tak pięknie; firma 4 dni roboty i drzewa po 10metrów w górę. Macie jakiś pomysł na chwasty; może jakiś Randap, a jeśli tak to kiedy?ja własnie siedzę i myśle nad ogrodem i nic nie moge wymyślić My roundapem potraktowaliśmy działkę przed rozpoczęciem budowy, żeby ziemia zdązyła się z tego otrząsnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.03.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 i ja i ja sie stesknilam Cześć Aniu - ciężki mam okres - powiedziałbym słowo na k..... które widać we wszystkich gazetach, ale nie będę tu czarnowidztwa szerzył. Zaczynam kilka działalności, miedzy innymi kierowanie ekipą handlowców TP S.A od Gorzowa po Opole. Zajęcie trudne i niestabilne, ale może przyniesie parę złotych Tak więc jeśli ktoś ma ochotę na łącze lub telefon lub neostradę lub cokolwiek z TP S.A. to jestem jedynym doskonałym źródłem uzyskania takiej usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 my czyms podobnym do randapu psikamy przed wykwitnieciem chwastow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.03.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No nie wiem ile czasu ma się ziemia po randapie otrząsać. Może gdy jeszcze mam zamiar nawieźć ziemi i przykryć spryskaną warstwę, to nie trzeba aż tak długo czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 wazne ze cos robisz no i ze juz mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 mam zamiar nawieźć ziemi i przykryć spryskaną warstwę, to nie trzeba aż tak długo czekaćracja!! NIe opuszczaj nas na tak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.03.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Kurcze szkoda, że ze mną nie mieszkacie, codziennie taki zastrzyk optymizmu i byłbym już prezesem KGHM Muszę Wam kiedyś pokazać te moje cztery kąty - właśnie hula kominek, dzidzia śpi, Justi maluje paznokcie, a ja odpoczywam z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Kurcze szkoda, że ze mną nie mieszkacie, codziennie taki zastrzyk optymizmu i byłbym już prezesem KGHM Muszę Wam kiedyś pokazać te moje cztery kąty - właśnie hula kominek, dzidzia śpi, Justi maluje paznokcie, a ja odpoczywam z Wami Nooo ja to się wybieram do Wrocławia Koniecznie musisz pokazać wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.03.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Kurcze szkoda, że ze mną nie mieszkacie, codziennie taki zastrzyk optymizmu i byłbym już prezesem KGHM Muszę Wam kiedyś pokazać te moje cztery kąty - właśnie hula kominek, dzidzia śpi, Justi maluje paznokcie, a ja odpoczywam z Wami Nooo ja to się wybieram do Wrocławia Koniecznie musisz pokazać wnętrza No właśnie w tym tkwi problem, że moje wnętrza są nie wykończone lub są do poprawy, ale ogólny koncept wydaje się zachowany i czasami się podoba, kiedy wpadniesz na szybką kawę? Koniecznie napisz wcześniej, bo u mnie plan weekendowy strasznie skrupulatnie planujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Kurcze szkoda, że ze mną nie mieszkacie, codziennie taki zastrzyk optymizmu i byłbym już prezesem KGHM Muszę Wam kiedyś pokazać te moje cztery kąty - właśnie hula kominek, dzidzia śpi, Justi maluje paznokcie, a ja odpoczywam z Wami Nooo ja to się wybieram do Wrocławia Koniecznie musisz pokazać wnętrza No właśnie w tym tkwi problem, że moje wnętrza są nie wykończone lub są do poprawy, ale ogólny koncept wydaje się zachowany i czasami się podoba, kiedy wpadniesz na szybką kawę? Koniecznie napisz wcześniej, bo u mnie plan weekendowy strasznie skrupulatnie planujemy Daro, no spokojnie Wybieramy się wiosną Oczywiście, ze dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.03.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ja jestem spokojny, tylko troszkę podekscytowany potencjalnym spotkaniem .... to kiedy ta wiosna już będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts